Linda Kjellberg

Malmö

Åh är äntligen hemma nu och har duschat och även packat upp och packat väskan till imorgon. Kan säga att borta är bra men hemma är bäst, skönt att va tillbaka till staden man hittar i och saknat min säng har jag med gjort. Låter som jag varit borta skit länge fast det bara är lite mer än ett dygn. 

Ska iaf berätta om hela måndagen bu hade jag tänkt. Vi samlades först vid skolan vid halv 9 för att få våran lunch. Sen gick vi till stationen och sen var det då tågresa i två timmar. När vi kom fram letade vi reda på hotellet och fick våra rum och fixade oss lite och sådär. Sen började vi gå vid kanske halv 12. 6 redovisningar på måndagen sär det var rätt långt mellan rum så blev väldigt mycket motion igår. Efter andra redovisningen stannade vi för fikapause. Och sen när vi gjort klart alla 6 redovisningar fick vi höra lite som vi ville i två timmar. Vilket dom flesta gjorde va att gå tillbaka till hotellet och sätta på tven på rummet och bara vila. Vissa fixade sig även. Sen gick vi till en resturang som hette casa Mia. Efter det så hade vi en timmes fritid och sen vid halv 10 skulle vi träffa lärarna och sen fick vi göra en uppgift och fick information om idag. Sen fick alla göra som dom ville och jag gick upp på mitt rum och vi pratade med en massa och sådär. Somnade runt 12.

Idag vaknade jag vid halv 8, fixade mig och åt sedan frukost. Sen lämnade vi våra grejer i ett rum och sen gjorde vi dom sista 5 redovisningarna som gick rätt snabbt. Jag var då nummer 2. Efter det gick vi alla och åt på McDonalds. Och sen fick vi fritid till kvart över 2 då vi skulle ses för att ta våra väskor. Jag köpte ett armband som kommer upp bild på snart här. Sen tog vi våra väskor och gick till stationen och sen åkte vi då tåg hem i två timmar. Var hemma till 5. Så inte varit hemma så länge ändå. Kompa ledigtför vi iaf, ledig måndag och tisdag nästa vecka. Riktigt skönt kan jag lova! Iaf denna resan var rolig med onda fötter och hade hoppats på mer shopping tid menmen. Här får ni en himla massa bilder.