Linda Kjellberg

Tingsrydsmarknad

Hallå på er. Igår gick jag med Mattias på marknaden och man träffade på lite folk. Sen när vi var klara runt 5 tiden gick vi till kevin som hade lite förfest. Och sen vid sex gick vi till ludde där det va förfest då också. Var faktiskt mysigt/trevligt. Lärde känna en massa nya människor. Snackade väldigt mycket med Hanna och Alice. Riktigt härliga människor det där. Sen kom polisen och förstörde allt, så några åkte hem och vi andra stack till marknaden. Åkte några karuseller, åt och pratade och lite så. Förlåt men glömde ta bilder helt igår så har verkligen ingen förutom den här bilden på mig när jag äter sockervadd. Iaf idag har vi gått en till runda på marknaden och åt och sen åkte vi hem. Ikväll ska jag bara chilla hemma, ska strax ta en varm skön dusch med Ansiktmask. Det kan behövas. Hoppas ni hade det bra ni som var på Tingsrydmarknad och att ni andra hittade på något annat kul.  KRAM

New in from Tingsrydsmarknad

Det här fick jag med mig ifrån Tingsryds Marknad!
Två linnen, ett Obey och ett Boy linne. Ett plånboks skal, En liten väska med små döskallar på. Två armband, ett brunt och ett ill rosa.

Fest för mig

Vi var mellan 10 och 20 st ute vid sjön här på Telleborg och drack och firade mig lite i efterhand igår. Var jätte mysigt och trevligt faktiskt! Mer än det kan jag inte säga om gårkvällen faktiskt. Här får ni njuta av en del bilder i stället när vi är fulla och dana! 

Shopping

Nytt i garderoben blev idag en zebra mönstrad t-shirt och en vit stickad tröja från Lager 157. En ljusblå skinnjacka från Cubus. 3 par trosor från Ginatricot. Ett nytt halsband från Smycka på rea (riktigt kap). En Powerking från Maxi för att släcka shoppingtörsten. ;-)