Linda Kjellberg

Stockholm

 

Dag 1

Vi kom till stockholm vid halv 2 tiden i söndags och sen gick vi till hotellet och fick våra rum och hade en halv timme på oss att byta om och sådär. sen började vi gå. Skulle köra två redovisningar på söndagen så först var det olin och micky som redovisade om Fotografiska muset och sen gick vi till Stortorget i Gamla stan där per och jesse redovisade. Efter det var klockan 6 ungefär. så då hittade vi en taco bar som vi åt på i gamla stan. och efter det fick man göra vad man ville men man skulle vara på hotellet igen vid 22:00. Då var jag med amela och hennes kompis Nermin. Och när vi sedan kom tillbaka till hotellet skulle vi skriva vad vi hade lärt oss på redovisningarna samt sätta betyg på dom. Och sen satt många av oss i Lobbyn och pratade och så innan man gick in på rummet. sen la sig alla lite när man kände för det. Första natten sov jag knappt något

Dag 2

Vi vaknade mycket tidigare än vad vi behövde och gjorde i ordning oss och åt hotellfrukost och sen skulle vi vara klara till 10 över 9. Och sen gick vi och hämtade upp Linn på central station och sen började vi gå. Först gick vi till Kungliga slottet där Michelle och Linn redovisade. Sen tog vi oss till Globen där jag och Amela redovisade. och sen fick vi göra lite vad vi fille i 40 min. då köpte jag en parfym samt två cheese börjare. Och sen åkte vi till Gröna Lund som Manda och Mimmi redovisade om. Och sen gick vi till Skansen som Nathalie och Sanna redovisade om och så var vi där inne att tag och kollade på djur osv. Och sen gick vi till Aquaria som Emma och Sara-Sofi redovisade om. Och sen till Vasa muset som Hedda redovisade om, Johanna som hon skulle vara med var sjuk. Och sen gick vi in där på muset och det var jätte coolt och intressant faktiskt. sen Hade våra lärare Maria samt Christina en överaskning till oss och det va att vi gick på ABBA-muset som öppnades förra veckan. så det är helt nytt. och även om man inte är jätte intresserad av det var det rätt coolt och trevlig. Vi stod på en scen och sjöng och spelade in när vi sjöng abba kareoke. rätt coolt. finns på nätet. men tyvärr inte för er haha! Efter det åkte vi spårvagn tillbaka och åt vid centralstationen. men var svin äckligt så jag åt Mcdonalds efter ist. Och vi fick även resultatet på vår redovisning vilket var ett högt betyg. och sen gick vi tillbaka till hotellet för dusch, prata med pojkvänner och familj och sen skriva samma som som dagen innan och sociala oss med varandra innan läggdax. denna natten sov jag mycket bättre.

Dag 3

Idag skulle man vara färdig vid halv 10 då vi skulle börja gå. Dom andra dagarna har vi haft super fint väder. Idag spö regnade det när vi skulle gå. Men dom två första redovisningarna höll Lina, Pernilla och Ebba i och det var Plattan och högstorget och efter det var det Matilda som hade redovisning om Nk. och när vi var klara var klockan 11 och då skulle vi få fri tid till halv 3 då vi skulle mötas på stationen för mat innan vi skulle åka hem. Så på fritiden var jag, Amela, Manda och Mimmi och gick i några små affärer. Vi hittade ingenting. Så vi fikade och sen satt vi och tog det lugnt mest. För alla var skapligt trötta och ville bara hem idag. Sen gick vi mot central station och sen åt vi Mcdonalds innan vi påbörjade den tre timmars långa resan tillbaka där jag nog sov en timme och sen skrev det samma som vi gjorde på kvällarna dagarna innan. Sen innan vi gick av så pratade man lite med alla. Pappa kom sedan och hämtade mig och vi handlade lite gott på Willys och sen jag kom hem har jag packat upp väskan. Ätit gott och bloggat samt halvt kollat på Paradise hotel som jag ska fortsätta med efter jag gjort lite små saker nu och sen sova för man är helt död och så mycket som jag har längtat efter min gosiga säng så vill man bara lägga sig i den och stanna där hehe. Imorgon är det skola som vanligt med något engelska nationella tror jag, eller? och vi slutar en timme tidigare pga inställd idrott och då ska jag äntligen träffa Mattias. Idag blev det i alla fall inga bilder tagna. utan ni får två bilder. Ena är på min fika idag och den andra har olin tagit på station när vi väntade på Linn igår.