Linda Kjellberg

We gonna sleep all day and party all night

Åh vad bättre än vad jag hade förväntat mig den 27:de blev. Vi blev upphämtade på hotellet där vi hade förat lite med tre cider. Sedan Bowlade vi och drack en och annan drink och cider. Första rundan vann jag och andra rundan kom jag trea av sex personer, så så dålig var jag inte alls. Laget bestod också av oss 6 på bilden längst upp närmast högersidan. När alla hade spelat klart sina matcher så delades alla upp, några åkte hem (de under 18) och resten åkte vidare mot Rochester för att festa vidare på clubar, Vi alla möttes på en club och bara pratade och drack, sen delade vi upp och och några gick till en gaybar då en av killarna är gay. och vi andra resten gick till en liknande gracebar fast tusen gånger större. Bra musik och helvete vad det dracks, utav mig iaf. Vi gick sedan när cluben stängde vid tre tiden och då fick vi skjus till Mcdonalds och sedan hem till hotellet. Somnade runt 5 tiden. 

Min jul i England

Det kanske är intressant för er och veta hur jag/vi firade våran jul här i England? Den 24:de är ju som den 25:te är hemma hos oss i Sverige.
Så de firade inget här och jag och Manda var lediga så det enda vi faktiskt gjorde var och äta ute. Vilket då inte finns någon fin restaurang i närheten så blev det spaghetti och köttfärsås på Chefs delight där vi ätit ett antal gånger innan. Vi var väldig ledsna denna dag och var faktiskt jätte jobbigt att vara här när alla lägger upp och skickar bilder på julen hemma i Sverige. Den 25:te jobbade jag frukost och sedan gick jag upp och sov i nästan två timmar och sedan jobbade vi lunch och serverade runt 200 personer på deras trerätters julbord. När vi sedan var klara hade vi en halv timme på oss att gå upp och fixa oss innan vi skulle ses där nere igen för vårat julbord. Vi åt även vi tre rätters och drack en cider till det. Sedan var deras julfirande slut och vi gick upp till våra rum. Väldigt tråkig jul måste jag säga! Känns som vi firar mer och har mer traditioner hemma i Sverige än vad de har här. Vilket jag är glad över att vi faktiskt har. Har till och med saknat Svenska julbordet, vilket jag i normala fall inte tycker om. Nu känner jag mig iaf klar, jag är redo att åka hem!

Party at King Charles

Vi har nu mera festat i två dagar i rad och har blivit alldeles för lite sömn. Har också gått upp och jobbat frukost nu flera dagar i rad. Nu taggar jag jobb ikväll för att sen vara ledig i 2 dagar. Imorgon har jag lite små saker som ska göras, vad kan det tänkas vara?

Fjärde advent

Julen är här ' ★

Stjärnorna faller i natten nu, himlarna sänker sig ner över jorden
och när stjärnas bloss tända sitt ljus hos oss
brinner en låga klar i hela norden.

Julen är här och lyser frid på jorden,
glädjen är stor i ett barns klara ögon bor den,
julen är här, i våra mörka länder 
kom låt oss ta varandras händer när julen är här.

Åh jag vill, tända en stjärna till
Den som har frusit och gått vill i världen
För den som inte finns hos oss
tänder vi nu ett bloss, brinna en låga klar
Kom hit här är den

Julen är här och lyser frid på jorden,
glädjen är stor i ett barns klara ögon bor den,
julen är här, i våra mörka länder 
kom låt oss ta varandras händer när julen är här

Maidstone

Idag har vi äntligen haft en ledig dag och det spenderades med en halv dags shopping i Maidstone med våran "bonus mamma" Jo (Jojo, eller Joanne som hon heter) Vi åt gott och vi gick och testade lite kläder. Jag fick med mig lite smått och gott. Som en myströja, två trosor, en väldigt enkel men sexig klänning och en blus till julafton. Blir shopping om en vecka igen för att försöka hitta något bättre till nyår, här klär alla upp sig så himla väl! Annars får vi se, har så mycket planer nu, ska boka tid till att fixa naglar, spraytan och förmodligen boka tid till en ny tatuering inom snar framtid! ;-)

Paradise Hotel

Hej på er, vad tycker ni om slutgången på Paradise hotel för i år? Jag tycker det var mycket tråkigare än förra året då det inte var intriger på sista festen. Det var ingen som släppte kulan och blev arg och ingen som högg någon i ryggen i slutet. Det är ju det man vill se, särskilt i slutet. Men var det rätt personer i finalen då? Enligt mig hade jag hellre sett Kristan med Jasse än Freddie. Även fast han är en sådan go person så har jag alltid hejat lute extra på Kristan. Så det sög att det var just han som fick åka och inte Freddie. Jag hoppades nämligen på kristan och Jasse. Mina två favoriter för i år måste jag säga. Men av de fyra som var i finalen så tyckte jag nog att Eric och Paow skulle vinna. Men sedan tyckte jag egentligen att Eric skulle släppt kulan i slutet. Så han ahde gått hem med pengarna. Vilka tycker ni skulle vunnit och skulle någon släppt kulan enligt er?

Tidig jul med Kalle Anka & Musse Pigg

Hej på er, jag fär ursäkta min dåliga uppdatering men har för tillfället inte så mycket att blogga om då jag är sjuk så det ända jag gör är att jobba, sover och kollar film hela dagarna! Bra liv här i England kan man väl säga. Idag är jag ledig och får äntligen vila ut mig. Min hosta tar död på mig verkligen! Så idag har jag haft lite för-jul med mig själv och har kollat på en massa Musse och Kalles jul filmer. Hur mysigt liksom? Nu är det mat på schemat och sedan tvätt och skype med pojkvännen min! Imorgon är det ny jobbdag då jag jobbar frukost och kvällen! Kommer nog aldrig bli frisk..

Tredje advent

Bjällerklang ' ★

Ute faller snö, i spiltan blacken står och äter lugnt sitt hö
När ljudet honom når, att selen lyftes ner och framför släden snart
Med oss han sedan sig beger iväg med väldigt fart

Bjällerklang, bjälleklang hör dess dinglidong
Flingor som det virvlar om i munter vintersång
Följ oss ut, följ oss ut blacken travar på
I hans spår vår släde går där höga furor står

Vi sitter under fällen och snön omkring oss yr
och inte förens till kvällen vi färden hemåt styr

Bjällerklang, bjälleklang hör dess dinglidong
Flingor som det virvlar om i munter vintersång
Följ oss ut, följ oss ut blacken travar på
I hans spår vår släde går där höga furor står

Big Brother

Jag vet inte hur många av er som kollade på Big Brother? Jag började nämligen kolla på det i början då jag alltid ha älskat Big Brther särskilt säsong 2006, 2011 och 2012. Men när jag började kolla i år så tyckte jag verkligen det sög. Insåg att det är bättre med endast svenskar i huset och ja.. Allt var bara Wannabe säsong 2006 kände jag. Jag tror de tappade väldigt många tittare i år, men när jag väl hade kommit så långt att jag "lärt" känna deltagarna kunde jag inte bara sluta följa Big Brother. Men när jag åkte till England så insåg jag att jag inte kommer kunna titta vidare på det. Då wifit suger här och det kommer ut fem avsnitt i veckan på 40 minuter så fattade jag att wifit inte skulle tilllåta mig att titta på varenda avsnitt. Vilket också är sant när det nästan inte tillåter oss att kunna se Paradise hotel som är tre dagar i veckan.

Så jag slutade följa det och har endast sett på Instagram och Facebook vem det är som åkt ut varje torsdag. Finalen tittade jag dock på nyss även fast jag har en skvallrade syster i Facebook chatten! :-) Men mina två favorietr stod i final, Jag ville att Anna skulle vinna då jag älskat henne sen dag ett när hon klev in i huset. Hon syns och hörs mycket, men gud vilken härlig människa hon är. Anders som jag inte alls tyckte om i början, fattade inte varför han var i huset riktigt. Öppnade sedan upp sig och blev en helt ny Anders som jag började älska. Han bjöd på dig själv och retade upp alla så det hände saker i huset. Så jag tyckte båda var väriga vinnare men jag hoppades extra på Anna. Men Anders tog hem vinsten på en mIljon!

I varje år som Big Brother sents har det alltid slutat med att några blir ett par . 2011 Sara och Martin. 2012 Annica och Marcelo. 2014 har vi för tillfället tre kära par. Julia och John, Jenny och Philip, och Anna och Thorbjörn. Jag hoppas det håller för alla, för alla är verkligen riktigt söta ihop.

London gång två

Jag och Manda var lediga idag och då tog vi och sov ut lite och sen drog vi in till London. Men pågrundav spåravstägning fick vi åka tåg halva vägen och sedan blev det ersättning av buss andra halvan. När vi skulle byta till tåget fick vi också sitta och vänta i 40 minuter så vi kom in rätt sent till London och det stängde tydligen tidigt idag med, så vi hann faktiskt inte få med oss så mycket hem tyvärr. Fick inte heller några roliga eller fina bilder, så dessa 4 är allt ni får. Jag fick med mig Nike Air Force med extra stödsulor. Vilket var stor skillnad! Fick även med mig ett mobilskal och 4 vykort. Nu har Manda och jag likadana skor och likadana mobilskal fast jag i silver och hon i guld! :-) BLINGBLING