Linda Kjellberg

Första advent

Tänd ett ljus' ★ 

Tänd ett ljus och låt det brinna, låt aldrig hoppet försvinna. Det är mörkt nu, men det blir ljusare igen.
Tänd ett ljus för allt du tror på, för den här planeten vi bor på. Tänd ett ljus för jordens barn.

Jag såg en stjärna falla, det var inatt när alla sov. Jag tror jag önskade att du var nära.
En minut sen brann den, en sekund sen försvann den. Var det bara jag som såg?
På radion sjöng dom om fred på jorden, jag ville tro dom slitna orden.

Tänd ett ljus och låt det brinna, låt aldrig hoppet försvinna. Det är mörkt nu, men det blir ljusare igen.
Tänd ett ljus för allt du tror på, för den här planeten vi bor på. Tänd ett ljus för jordens barn.

Jag fick ett kort från Windhem, jag visste inte vart det låg. Jag såg på kartan, det är på andra sidan jorden. 
Men det är samma himmel och det är samma hav och stjärnan som jag såg.
Föll för allting som vi drömmer , föll för att vi aldrig glömmer.

Tänd ett ljus och låt det brinna, låt aldrig hoppet försvinna. Det är mörkt nu, men det blir ljusare igen.
Tänd ett ljus för allt du tror på, för den här planeten vi bor på. Tänd ett ljus för jordens barn.

Leverans från Sverige

Här i England tycker jag att de inte har så gott godis. Det ända jag äter här är seriöst Kinder Bueno. Så jag bad pappa skicka hit några Marabou. De landade här idag. Har gott och sucktat efter mitt paket sen i tisdags, då det brukar ta en vecka och skicka post från Sverige. Kunde inte komma mer lägligt heller, Mandas familj kommer i helgen så jag blir ensam + så kom det perfekt till helgen. Dock kommer jag inte kunna njuta av dom så mycket förens på söndag kväll då jag jobbar kväll ikväll och imorgon. Men vad gör det om hundra år? Åh nu ska jag ta och knapra på en liten bit! 

Portkod

Jag kollade inte på portkod förut, men alla har snackat om att det är så bra. Så har tänkt göra det väldigt länge men det har liksom aldrig blivit av. Men sen hade jag så tråkigt här en kväll så jag tänkte att jag börjar se portkod då och såg hela första säsongen och de andra som hade kommit ut av andra säsongen och jag fastnade för det direkt. Det är jätte bra och man känner igen sig i så mycket, mest av allt i första säsongen. I andra är det väldigt mycket stora lögner, det skämdes jag lite (på dåligt sätt) över att se. Hur stora lögner de tar och tar efter varandra hela tiden. Dessutom skulle de nog gjort 10 avsnitt nu i andra säsongen också. För känns som de hände allt i samma sista avsnitt som var igår. Vilket jag tyckte var väldigt dåligt! De kunde dragit ut på det i två avsnitt till. Jag hoppas i alla fall att det kommer en till säsong då jag verklig fastnat för detta. Vad tycker ni om portkod?

Carbaret med 70tals-stil '/22 November

Bild 1 /3 mingel bilder, Bild 2 /Hur det såg ut i lokalen innan allt folk. Bild 3 /En kuktårta till någon som fyllde år.

Hej på er, haft en bra helg? Det har jag i alla fall även om den bara beståt av jobb. Tänkte berätta lite om gårdagen på jobbet. Vi började med att jobba frukost. Första gången Manda och jag jobbade frukost ihop. Bara det att vi började vid halv 7 och inga gäster kom förens halv 9. Så i två timmar hade vi verkligen ingenting att göra. Men sedan blev det full rulle och vi slutade vid halv 12 tiden. Efter det åt vi frukost och sen bäddade ner oss i några timmar. Vi började jobba igen sen vid halv 8 på kvällen och då jobbade vi något som heter Carbaret. Då skulle vi servera runt 200 personer. De hade 17-tals tema och såg jätte roliga ut. De hade verkligen gott in för det. Jag och Manda slutade strax efter 11 och eftersom hon skulle jobba tidigt idag ville hon sova, fast jag ville gå ner och festa med kollegorna. (som de alltid gör efter något stort event) Men i stället slutade det med att vi ändå somnade sent för vi fastnade vid datorerna. Sist jag kollade på klockan var den ändå halv 3 och idag självklart sov jag länge, men känner mig fortfarande inte helt utvilad. Så kan nog hända att man går och lägger sig någon timme till. Är ledig idag så jag får vila upp mig ur mycket jag vill. SKÖNT

börjat droga..

Jag har verkligen börjat droga den här låten från årets Paradise Hotel deltagare Robbin och 2010:s Paradise Hotel deltagare Jean Pierre. Även om texten inte är den bästa så är det är en partyklassiker som jag i alla fall kan parta rätt bra till! Eller vad tycker ni om låten? Hejho nu kör vi Cool

Svar på tal

Svar: Jag har nu tänkt förklara allt med Mattias, nej vi har inte paus. Vårat förhållande pågår för fullt och som det gör i alla förhållanden så går det upp och ner hela tiden. Ni måste också förstå att det är dubbelt så jobbigt att ha ett distansförhållande vilket vi nu har på tre månader. Jag och Mattias har haft det jobbigt här om jag ska vara ärlig, vi är inte vana att vara borta från varandra i mer i en vecka och vi är nu inne på 5te veckan. Vi har bråkat väldigt mycket om sådana saker vi aldrig skulle bråka om hemma. Vi bråkar också sällan när vi är på hemmaplan, blir endast smusura på varandra i några minuter. Så det blir väldigt fel när vi går från att knappt aldrig bråka till att nästan bråka varje kväll. Men det är bara för saknaden efter varandra och allt blir bara så fel. Men just nu går det väldigt bra för oss om jag får säga det själv. Hur pratar vi då, jo vi skriver lite på Facebook, lite via sms. Ringer ibland på telefonen (dock inte ofta) och nästan varje kväll så pratar vi lite i skype, även om vi inte har mycket att säga. Hur jobbigt det än är här mellan han och mig så ska vi hålla ut, snart har halva tiden gått och jag tänker göra allt för att ha han kvar när jag kommer hem. Jag älskar han, min prins ♥ 

Fredagsmys

Hej på er, idag var det meningen att jag skulle jobba reception men sov dåligt inatt och därav tror jag jag fick en sådan huvudvärk/migrän. Så jag tog mig hem till sängen och sov till 12 slaget. Sedan frukost och sedan låg jag i sängen tills det var dax att ta sig upp och börja fixa sig. Fixade mig sedan och sen drog vi ner i lilla byn här i Gillingham. Vi bokade äntligen tid till tatuering, så det blir min första. Can't wait! När kommer ni få se när den är gjord här på bloggen. Sedan fixade Manda nya naglar och sedan åt vi på den mysiga restaurangen The Hollywood Bowl resturant.

Bloggtorka

Hej på er, haft världens bloggtorka därav uppdateringen. Men nu tänkte jag uppdatera vad som hänt nu de senaste dagarna. Det är ju jobb hela tiden. Sen har vi ju också hunnit tvätta lite. Ätit en god efterrätt här på hotellet, det var inget att leka med kan jag säga er! Sen hade vi en dag där vi tvättade våra datorer och då gick Mandas dator självklart sönder men nu är den lite bättre. Idag jobbade jag och Manda vårat första jobbpass ihop. Serverade runt 50 stycjken tanter och gubbar. Väldigt roligt faktiskt, och varje lördag framöver lär vi också jobba ihop! Skit kul verkligen. Nu taggar jag jobb för ikväll och sedan är jag ledig imorgon. Ska bli så skönt att sova ut osv. Imorgon har vi dessutom varit här i 4 hela veckor. Helt sjukt!

If i stay

Bilden är tagen från en annan blogg, men alla dessa bilder finns på google. Bara det att jag tyckte det var skönt att slippa sätta ihop bilder själv.

Vet inte om ni minns att för några månader sen så la jag upp trailern på den här filmen på min blogg? Jag skrev att jag ville se den. Förra veckan såg jag att den hade kommit upp på Swefilmer. Dock har vi haft för dåligt WIFI för att kunna se den. Idag har jag läst tre bloggar som skrivit om just den här filmen, att den är så himla bra osv. VIlket fick mig att bli ännu mer sugen att se den, vilket inte gjorde något. För idag har vi bra WIFI på hotellet så den lyckades faktiskt ladda upp och jag har precis sett klart den. Det ända jag kan säga är att det är sådana här filmer jag älskar, som är mina favorit filmer. Där jag själv kan få hänga med och känna känslorna som de gör i filmen. Den är magisk verkligen!

Betyg 10/10

Myslördag

Hej på er, Hur har ni det? Förlåt för min sega bloggning men har jobbat, varit sjuk och sovit i prencip och sen har vi inte gjort så mycket så har inte direkt funnits något att blogga om. Men idag har jag varit ledig hela dagen och Manda har jobbat i restaurangen så hon jobbar nu. Så vi tog faktiskt tid till oss att fira in lördagen med restaurangmys eftersom man inte har helgkänslan här då vi oftast jobbar. Dock så öppnade inte den restaurangen vi ville äta på en timme efter vi kom dit så det fick bli thaimat. Vilket faktiskt inte var så gott, testade även någon efterrätt som va typ friterad banan. Smakade skit verkligen! Så fick bli en tripp till affären innan vi gick hem till hotellet igen. Imorgon är båda lediga och då ska vi ta tiden till oss och tvätta! Det ni! ;-)