Linda Kjellberg

Jobbhelg

Gick väldigt bra på praktiken idag, pappa hämtade upp mig när jag slutade vid 18.00 och vi åkte och handlade lite.
Sedan gick jag in i en lång dusch, med ansiktmask, scrubb, bubbel och kom ut med helt nyrakade ben.
Målade sedan tå naglarna och packade upp väskan. Sedan tog jag fram gottet och satt själv (pappa i soffan bredvid med
dator och hörlurar lyssnande på hockey) och kollade på melodifestivalen. Nu ligger jag i sängen och ska fixa lite på datorn.
ska snart upp för att borsta tänder och sen krypa ner i sängen och faktiskt sova. Är sjukt trött nu så ska bli väldigt skönt!
Hoppas bara jag kan sova för ska upp tidigt imorgon bitti för jobb. Har haft väldiga problem med det på sistonde också. KRAM

Ego

Hej på er, taggad för en ny helg? Det är inte jag då jag ska jobba (praktisera hela helgen). Slutade vid 14.00 idag och gick en sväng på stan och fick med mig tröjan på bilderna ovan. Blev helt kär i den, så den kommer förmodligen användas rätt flitigt. Sen har jag inte gjort så mycket sen jag kom hem. Ska snart packa och sedan runt 20.00 - 21.00 ska jag ta bussen till Teknikum där Mattias är och håller i lanet samt spelar själv förstås. Så ska väl tillbringa min kväll där ett tag med han, sen med eller utan han går jag hem till han för att sova. Imorgon börjar jag praktiken vid 12.00 - 18.00. Sedan ska jag hem och äta gott och umgås med pappsen och sen sitta själv till Meldifestivalen, haha låter deprimerande. Men måste lägga mig hyffsat tidigt sen för på söndag börjar jag redan vid 08.00 - 14.30. Jobbig vecka, för lite sömn och för mycket praktik. Jobbar också en dag extra denna veckan. PUST

Just ordered

Jag ursäktar för dåliga bilder, men tog de som fanns på hemsidan. Sökte även på google, men fanns tyvärr inga bättre bilder.
Jag beställde iaf min jumpsuit HÄR! (klicka på länken för att komma till plagget på hemsidan)

Jag har precis beställt denna älskade jumpsutien. Har suktat efter detta plagg i två veckor nu. Sen satt jag och tittade igenom kläder på wish och hittade den här för under 200 lappen. Liksom kap? Dock har jag aldrig beställt från den hemsidan förut pga att jag ej vågat och det känns lite som om den hemsidan är lite för bra för att vara sann med deras priser. Har någon av er beställt där ifrån? Är den bra och framför allt är det seriöst?

The best of me & Love, rosie

Dessa två filmer har jag och Mattias kollat på i helgen. Det är kärleksfilmer och de var faktiskt väldigt bra, båda är också lite sorliga på ett och annat sätt. Så ska ni se dessa filmer så förbered er på att ni förmodligen kommer gråta. Mattias gråter aldrig till filmer och även han lyckades få fram en tår till The best of me, till skillnad från mig som jätte lätt gråter till filmer. The best of me är också dock snäppet bättre än den andra filmen. 

                                               The best of me                                                                                                                Love, rosie
                                                Betyg 10/10                                                                                                                   Betyg 7,5/10

Min kärlek

Även fast jag har vissa stunder då jag är trött på dig, eller inte vill vara med dig. Eller helt enkelt vill ge upp dig. Så gör jag inte det. För jag vet att stunden det skulle vara över för oss två, skulle det vara över för mig också. Hur mycket skit du än fått ta från mig. Så stannar du hos mig! Det visar bara hur jäkla mycket du tycker om mig och jag tycker om dig med, jätte mycket. Så fort du är borta från mig har jag tråkigt och längtar efter dig. Vill bara vara med dig varje dag och göra, absolut ingenting. Bara ligga i sängen framför en film med gott och gosa, prata och skratta. Att kunna somna i din famn och vakna i din närhet. Lika kär som jag var i dig för två år sedan, lika kär är jag nu. Värme, trygghet, kärlek och många fina ord. MIN PERFEKTA PRINS

Fifty shades of grey

På alla hjärtans dag slog jag och Mattias till ovh kollade på den så kallade sexfilmen. Den var helt okej faktiskt. Jag had ekanske förväntat mig lite mer. Dessutom så som den här fillmen slutar tyder det på att det ska komma en film till. Men jag klarar nämligen inte av sådana slut där man inte vet vad som händer näst. Får panik och kan inte sluta tänka på det, brukar till och med ha svårt att sova för jag tänker så mycket på det.

Betyg 7/10

5 favoriter

Samsara 2015 med Martin Tungevaag / LÄNK 

Jag hade en gång en båt med Allyawan / LÄNK

Ufo med Vigiland / LÄNK

Avundsjuka med Oiam feat Sam. ELÄNK

Vidorra med Martin Tungevaag / LÄNK

Studentfest nummer 4, -2

Igår var det att rocka in kvällen. Med rocktema på vår fjärde studentfest. Vi förfestade 5 tjejer ifrån klassen hos en av tjejerna. Hade svin kul, pratade, drack och fixade oss. Sedan kom andra tjejer förbi en sväng och sedan stack dom. Vi tog bussen in till stan vid halv 11 tiden och sedan var det Grace som rockade oss. Tyckte inte dessveärre att det var så jävla bra på Grace igår. Var lite folk och jag träffade inte tillräckligt många människor.  Vid halv 1 tiden tröttnade jag och Mattias och tog en promenix hem till han. Ingen aning vad vi gjorde sedan men vi somnade inte förens vid halv 5 in i natten. 

Vaknade sliten och trött och kunde gosa någon timme i Mattias famn och sedan var det bara upp, ta en dusch och fixa sig innan det var ner och praktisera i sex, sju timmar. Sjävklart är det sådant man klarar, men ack vad jobbigt det va. Det ända jag hade i tankarna var mat.

Det här med student..

Hej på er, fick det här mailet för någon dag sen. Hur glad blir man inte?
Den ska komma ungefär vid vecka 10. Vilket är om cirka 3 veckor.
Det jobbiga är dock att den ska komma till skolan och jag som har
praktik och är inte i skolan tills efter påsklovet. Men får väl hämta
ut den i skolan när jag jobbar kväll på praktiken helt enkelt.

Åh jag blir bara mer och mer taggad, det är liksom inte
långt tid kvar nu tills det är jag som står där men en
vit klänning och min studentmössa, full och glad.

Cozy bunny time

Nu är denna veckan över, min första praktikvecka över och min första fest sen jag kom från england. Tillbringade min fredag med Anna, Sandra och Emmy. Blev för full, så slutade inget vidare för mig. Mattias hämtade upp mig så åkte vi till han och sov. Igår hade vi Hunger Games marathon. Kollade på alla tre filmerna och sedan hann vi till och med kolla mello. Vilket även i år var en besvilkelse. Idag så har vi bara tagit det lugnt hela dagen, vi passar även Molly på bilden i en vecka nu. Det är min systers kanin som hon/vi har hos mamma. Så himla mysigt!