Linda Kjellberg

2 videos från den sista studentveckan

Här har ni två filmer från de bästa dagarna i mitt liv. Första filmen är nästan 16 minuter lång med filmer från både pubrunda, bal, skattjakt och student.
Hoppas ni orkar se hela för det är det värt, det kan jag lova! Sedan har vi en mindre film som pappa filmade när vi sprang ut. ENJOY

10 Nya saker ni inte visste

1. Jag är just nu arbetslös. Söker jobb för fullt

2. Jag och Natha har börjat bli beroende av Subway. Sugen på det hela tiden.

3. Konstigt nog sen jag blev singel är jag oftare mer sugen på att ligga nu när man
inte kan ligga lika lätt och mycket som när man hade en partner.

4. Jag är ständigt på gos humör, kramar och en massa kärlek.

5. Jag la mellan 6000 - 7000 på endast balen

6. Pubrundan och studenten var de två bästa dagarna i mitt liv

7. Jag har nog legat med Växjös snyggaste kille (enligt mig själv iaf)

8. Jag längtar efter vuxenlivet, jobb och lägenhet. Helst så fort som möjligt

9. Jag är riktigt avundsjuk på alla som jobbar/är utomlands just nu.

10. Jag ska leva livet, verkligen!

Midsommar

Jag och Malin åt en enkel midsommar middag innan det var dax för att börja fixa sig och börja små dricka. Natha kom hit en snabbis innan vi tog bussen ner till stan och sen vidare med nästa buss till Ingelstad där vi skulle spendera våran midsommar på en chillfest. Festen var okej, hade hoppats på lite mer folk dock. Tycker om stora galna fester. Nästa år ska jag se till att det blir min galnaste midsommer ever. Hoppas ni hade en galen och rolig midsommar, kram på er!

Senaste

Hej, vet inte riktigt vad som hänt sen sist förutom att jag varit tiktigt sjuk i helgen och är fortfarande med en jävla hosta och förskylning.
Min syster fyllde även 16 år i söndags och då var vi ute och åt på Rosegarden med några i släkten. Det var riktigt mysigt!
Har även umgåts en hel del med natha, och igår hann jag också med att bli bjuden på spice n rice och bio. Hur gosigt som helst!
Inte så mycket som jag i nuvarande läge vet som händer i veckan förutom att Midsommar är på fredag.
Vart och med vilka jag ska spendera den är inte helt klart än! Sådant som löser sig, Ha en bra dag!

Presenterna från studenten

Här har ni bilder på sakerna jag fick på min studentdag. Fick nog 4 stycken blommbuketter med fina kort till. Jag fick 2000 kr att handla för på guldfynd av mamma, Per, mormor och morfar. Sen alla mina gosedjur som de hängde på mig efter jag sprang ut, de hängde även på mig alkohol och plats champange glas som är slut och plats glaset gick sönder. Jag fick en visp/mixer. En väldigt fin vattenkanna/vas. En fin skål, kosta boda glas. Sedan fick jag snapsglas, martiniglas och champagne glas i samma set, en guld klocka och sen fick jag 500 kronor. Jag var helt säker på att nästan det ända jag skulle få var blommor och pengar. Men nästan alla gav mig saker i stället. Det är ju faktiskt lite roligare att få saker än pengar kan jag tycka. Är jätte nöjd verkligen!

Bildbomb från min student 2015

Studenten 2015

- Endast mobilbilder i detta inlägg, kommer bildbomb från systemkamera när jag tog studenten senare. - 

Hej så här dagen efter studenten. Jag måste börja med att säga att gårdagen var fantastisk. En av de bästa dagarna i mitt liv. Knöppte en cider redan vid 07.00 när jag vaknade och drack den under tiden jag fixade mig här hemma. Vi hämtade sedan upp Natalie och åkte mot Amela där champagne frukosten skulle hålla. Där åt vi frukost, drack en jäkla massa, pratade, skrattade, sjöng, dansade, fotade och skrev våra namn i varamdras mössor.

Sedan gick vi mot skolan och i skolan höll folk tal. Vi kollade på bilder från våra tre år på pogrammet och fotades. Vi stod också och dansade och sjöng när vi såg de första pogrammen springa ut. Sedan åt vi mat (som jag inte tyckte var så god) och sjöng en massa visor som vill ha dig, en kväll i juni osv. Sedan samlades vi i audietoriet där rektorn höll tal innan vi radade upp oss och väntade på utspringet. 

Vi var näst sist ut och vi sprang ut till fy fan vad stek med De vet du. Känslan var så grym, adranalinet var verkligen på topp. Sedan mötte man upp familjerna och fotades. Sedan så mötte upp klassen och gick ner mot sortorget med orkester och cheerleders. Sedan så åkte vi självklart flak. Runt 45 min kanske. Vi åkte väldigt kort tid kan jag tycka, hade velat åka en halv timme till åtminstonde. Sedan hämtade pappa upp mig och vi stack upp till lägenheten en stund och fixade lite små grejer. Sedan gick vi ner till lokalen och folket kom. När alla hade kommit så var det mat dax och en massa prat. Sedan efterrätt, vilket var två goda tårtor som jag måste ge creed till Karin för, för hur fina och goda dom var. Sedan var det också paketöppning och fick en massa fina paket. Ska visa er det i ett annat inlägg hade jag tänkt. De hade skrivit så fina saker så jag faktiskt blev rörd och började gråta. Vid 9 tiden stack jag till Natha och var med henne en stund. 

Vid 10 tiden skjusade hennes pappa oss till Grace. Men när vi väl kom dit så insåg jag att jag inte hade legg med mig. Så han fick vända och hämta upp oss igen och åka tillbaka. När vi väl var hemma så hämtade vi med en cider var och drack på vägen då vi tog bussen ner sen istället. Så var nere på Grace runt 11. Vilket var bättre för då började de mesta folk att komma. Var mycket dans, skratt och mycket härliga vänner. Var riktigt mycket folk på Grace igår.

Jag och Natha slutade kvällen med nattkäk på Napoli och sedan en taxitur hem. Och sen stannade vi på Statoil för natha skulle äta upp sin mat.
Älskade studentdag, jag vill att du förblir en dag om året.

Skattjakt

Hejsan, idag hade alla som går på Kungsmad i 3:an skattjakt. För er som ej vet hur denna skattjakt går till så är det så att man tävlar med sin klass mot de andra klasserna i 3:an. Man får en lista med sjuka saker man ska göra. För varje sak du gör får du poäng. Ju sjukare saker du gör desto mer poäng. Saker som finns på listen är tillexempel bada naken, färga håret, tatuera dig, raka av ögonbrynen, ät 100 gram smör och sådana saker. Det sjukaste Emma i våran klass måste ha gjort är att tatuera in Student 2019 när vi tar studenten 2015. Vi kom iaf på 3:dje plats. Friösör och skönhet&hälsa kom på 2:dra plats och Lagidrott vann. Vad vinner man då? De som vann fick en korg med choklad och dricka och lite sådana saker till imorgon på våran studentdag.

Efter skattjakten pratade vi ihop oss lite om imorgon då vi äntligen tar studenten. Vi skrev också på våra flak-lakan. Så taggad nu så det inte finns!

Bildbomb från Balen 2015

Bal 2015

- Endast mobilbilder från balen igår, bildbomb från systemkamera kommer senare. -

Hej på er, igår hade ju vi på kungsmadskolan bal. Vid 16.30 kom vi ner till Domkyrkan där alla kom för att titta på oss och fota. Vi var där till 17.30 och sedan började vi röra oss mot PM där vi skulle ha våran bal. Där fick vi åka upp till takvåningen för mingel och champange. Sedan rörde vi oss neråt för att sätta oss vid våra platser och där läste de också upp regler. Vi fick även en kupong där man fick två cider/öl gratis. Det var tre rätters och enligt mig var maten ingen höjdare. Vi fick vitt vin till förätten, sen fick man väja mellan, läsk, rött vin, cider/öl till varmrätten och efterrätten. Efter det var det rökpause, kisspause, dans och supande som gällde. Jag fick tre stycken sådana kuponger av några igår vilket då blev 6 cider gratis, plus en egen kupong. Så jag behövde aldrig betala för någon dricka igår. Skönt! Det stängde vid 1, men vi åkte hem redan vid halv 1 tiden då vi var trötta och och det roliga började ta slut. Balen var lite av en besvikelse.