Linda Kjellberg

Mars Glossybox

Emite Make up (Artist Lashes Mascara)
Artist Lashes Mascara är en vattenfast mascara som ger fantastisk längd och volym till dina fransar.
Silikonapplikatorn är lätt att arbeta med och ger perfekt sepererade ovh fylliga fransar utan klumpar.

Luxie Beauty (Rose Gold Large Angled Face Brush)
Underbart mjuk borste med vinklad form. Använd tillexmpelvis till contouting, rouge, highlighter eller bronzer.
Vinkla och spplicera makeup med cirkulära rörelser. Borsten är 100 procent vegansk och cruelty-free.

Hot Makeup ( Eyelash Curler)
Ta fram din flirtiga sida med Hot Make Ups ögonfransböjare som formar dina fransar.
Använd tillsammans med mascara för en look som håller hela dagen. Böj fransarna försiktigt och applicera därefter mascara.

Dove (Advanced Hair Series Regenerate Nourishment Schampo & Balsam)
Nylanserat schampo och balsam som återupplivar det mest skadade hår med djupgående näring och 100 procent återuppbyggd styrka.
Innehåller en sammansättning med rödalg, som är känd för sin fuktighetsbevarande förmåga. 

Pepsodent (White Now Gold)
Whitning-tandkräm som omedelbart ger vitare tänder. Redan efter första bortsningen gör den blå färgen att tänderna ser vitare och mer glänsande ut.
Innehåller flout och fungerar utmärkt för daglig användning. 

Ikea - Älmhult

/Tulpaner gula & röda/ Tre ljus, vanilj, jordgubb och någon annan ljuvlig doft/ Vita Galgar

Hej på er, Haft/har ni en bra lång helg? Himla skönt eller hur? Mina mediciner börjar bli bättre nu iaf, eller så är det bara för jag går på ipren varje dag också haha. Jag har iaf inte gjort något alls knappast. I Torsdags var jag bara hemma och tog det lugnt, likadant igår. Idag har jag städat mitt rum och sen har jag, Malin, pappa och Åsa hunnit med en tripp till Ikea. Det på bilderna var det jag fick hem till mitt rum. Nu resten av kvällen ska jag faktiskt också bara ta det lugnt med familjen, äta lite påskmat och bara njuta av varandras sällskap. Hoppas ni har en fin påsk! smile

Utvärdering, mediciner och illamående

Hej på er, i måndags hade jag tid på vårdcentralen vid 09.30 för att jag skulle få mitt läkarintyg till jobbet. Läkaren jag fick prata med sa då att jag inte kan få något läkarintyg för jag inte har fått min diagnos på papper så att säga. Jag blir arg då jag har varit hos vårdcentralen kanske 4 gånger sen detta året började och sagt att jag vill kolla min diagnos så jag får det på papper men ingenting har hänt.

Iaf så skickar hon in mig på psykiatrin akuten där de skulle ställa min diagnos. Jag frågade om det var på sjukhuset och hon säger ja. Jag åker ner dit, frågar en massa folk och yrar runt som jag inte vet vad. Till slut ger jag upp och åker tillbaka till vårdcentralen för att prata med läkaren igen, och hon säger att det ska vara på sjukhuset på fjärde plan. Så jag åker ner dit igen och samma som innan så hittar jag inte och ingen vet vart jag ska..

Till slut ringer läkaren jag ska till mig och det visar sig då att min läkare jag hade på vårdcentralen hade skickat mig till fel ställe, inte bara en gång utan två gånger då. Helvete vad arg jag blev. Men fick iaf reda på att dit jag skulle låg vid Netto på Teleborg. Av en snäll dam på sjukhuset fick jag skjuts dit och hon följde till och med in för att se så jag hade kommit rätt och då tillslut hade jag kommit rätt. Inte nog med att jag hade tagit massa blodprov jag fick också då sitta och prata med en läkare, en ung och snygg läkare ;-) Haha! Han kom då fram till att jag har depression men också att jag troligen har någon annan diagnos då saker jag berättade om inte hörde till depressionen. Vad fick vi aldrig reda på. Jag fick även mitt Läkarintyg och utskriva mediciner som antidepressiva och sömntabletter samt att jag då skulle gå och prata med en psykolog en gång i veckan. Vilket jag gick och gjorde direkt efter jag hade varit hos psykiatrin. 

Igår var då alltså första gången jag tog min medicin. Man ska ta den på morgonen vilket jag gjorde och jag har dock extrema biverkningar av den här medicinen. Fick extrem huvudvärk, blev yr, mådde illa och blev helt skakis i kroppen. När jag åkte buss så ramlade jag ihop. Jag svimmade alltså. Jag kunde inte äta någonting trots att jag var svinhungrig hela dagen. Jag fick inte ner maten. Det kändes hela tiden som jag behövde rapa men jag visste att försöker jag så spyr jag och likadant i andra ändan av mig. Idag har det gått bättre, dock tog jag en Ipren också så det ända jag känt av en så länge är lite huvudvärk. Jag hoppas bara att jag kan äta sen. Detta ska alltså sitta i i några veckor tills kroppen vant sig vid tabletterna.

Jag fick ju även sömntabletter som jag testa för första gången igår. Jag var redan rätt trött på kvällen men jag tog en tablett runt halv 10 då man ska ta den 1 till 2 timmar innan man går och lägger sig. Efter bara en timme var jag så grymt mycket tröttare och gjorde jag snabba rörelser med huvudet eller så så hängde inte ögonen med, de såg liksom suddigt och så. Fick verkligen koncentrera mig när jag läste och svarade mina FB meddelanden. Somnade ganska lätt när jag väl la mig ner sen, men har också känt att jag sovit jätte oroligt inatt. Har liksom inte slappnat av som jag ville. Och vaknat lite under natten/tidigt på morgonen. Så jag ska testa det ikväll igen och så får vi hoppas på bättre resultat. 

Före & Efter

FÖRE

EFTER

Panduro - designa själv med marmor

Nämen kolla vad jag beställt hem från Panduro. Har sett så många som har beställt hem sånt här för att både pynta möbler och askar/skrin osv. Jag beställde både vit marmor, svart marmor och grön marmor. Det jag har i mina tankar just nu är att jag ska ha vit marmor på min vita bänk och sedan ska jag göra om tre glossyboxar av alla dessa tre färger som jag tänkte ha framme på min ena hylla. Jag väntar bara på marsboxen sen så är det bara att sätta igång och pyssla! Tror det kommer bli skit snyggt verkligen. Resultat kommer ni få se när det är färdigt såklart. smile

Ju mer "han" spottar på mig desto snabbare kommer jag att blomma

Jag och Mattias gjorde slut i början av april 2015. Efter två veckor låg han med en annan tjej. Vilket för mig var alldeles för tidigt att ligga med någon. Ja jag hade träffat killar men aldrig gjort något med dom efter den tiden. Självklart började vi bråka, jag mådde så sjukt dåligt. Men egentligen inte över att han låg med någon annan. Utan jag var bara rädd att han skulle hitta en ny tjej att bli kär i så kort efter. När han och jag blev tillsammans var det bara 3/4 månader sen han och hans dåvarande ex hade gjort slut. Så var jätte rädd att detsamma skulle drabba mig, och även fast det var jag som gjorde slut och kände mig mer säker på att vilja vara singel än i ett förhållande just då så hade jag fortfarande känslor för han och ville inte se han med någon annan. 

Vi bråkade i ungefär 2 månader och efter balen någon gång bestämde vi att vi skulle skita i varandra helt. Under sommaren träffades vi ute på krogen väldigt ofta vilket ledde till att vi började prata igen. I slutet av sommaren när Grace precis hade öppnat igen så mötte jag Mattias där, vi pratade hur länge som helst och bestämde oss då för att bli kk:s. Men eftersom han bor i Malmö så blev det bara på helgerna, efter krogen på fredagar brukade han hänga med mig hem. Ju mer veckorna gick desto längre stannade han, han kom lördagskvällar också och stannade hela söndagen tills han åkte hem på söndagskvällen. Tillslut började han även stanna lördagen hos mig. Vilket betyder att nästan varje helg umgicks vi regelbundet i flera veckor/månader. 

Det slutade med att vi började få känslor för varandra igen. Vi började säga saker på fyllan osv. Han erkände för mig för cirka 3 veckor sen att han vill försöka med mig igen. Jag har med känslor för han men jag visste att jag vill hellre vara singel än i ett förhållande just nu och jag vill inte gå in och chansa för att sen kanske tveka och måste göra slut och såra Mattias igen. Sen gav jag honom ett val om det skulle bli för jobbigt för han att träffa mig. Antingen fortsätta ses så ofta som vi gjorde, eller fortsätta ses men mindre eller sluta ses. Han valde då att fortsätta ses fast mindre. Sen gick det knappt en vecka då vi hade det här samtalet igen och jag sa exakt samma sak som sist. Och då sa han att det var lika bra att vi höll oss ifrån varandra. Vilket inte var det jag ville då jag verkligen gillar honom. Men eftersom jag inte var redo att gå in i ett nytt förhållande än och han kanske tycker det är jobbigt att umgås med mig när han har känslor för mig om vi fortfarande levar som singlar, så var det därför jag accepterade det han sa. Men sen i fredags skulle jag träffa en kille och det berättade jag för honom så han inte fick höra det från en annan än mig. Den här killen och jag gjorde inget mer än att umgås och prata. Och runt 00.00 i fredags skrev Mattias att han saknar mig och ville ses på lördagen. Jag svarade då med att jag med saknade honom och att jag inte kunde ses på lördag..

Idag skriver han till mig att han låg med en tjej i fredags, Någon timme efter han skrivit de orden till mig och inte vilken tjej som helst heller utan en av dom jag umgåts med rätt mycket nu mera. En jag skulle ha kallat vän. Inte nog med att jag redan var ledsen, så fick jag reda på det här. Det var som att sparka på mig när jag redan låg ner. För mig är det här respektlöst, och visst under tiden vi höll på har jag med gjort saker som är fel. Men sådant här skulle jag aldrig göra. Just nu mer än någonsin behövde jag honom. Som vän, behövde hans stöd nu när jag ligger på botten och drunknar. Men man kunde visst sjunka lite till.

Jag skriver det här för att min blogg är som min dagbok. Det är här jag skriver ut mina känslor och blir han arg för det får han ta det. Det han har gjort får han stå för och jag får säga det här till vem jag vill då det faktiskt har med mig att göra. Jag är bara så trött på att bli överkörd, mestandels killar.

Men jag ska väl tacka honom. För tiden vi hade och för att kärlek är det bästa som finns. Så jag får tacka för stunderna vi hade det bra. Som citatet säger.
Hellre hjärtat krossat tusen gånger om än att aldrig någonsin älska. Now it's time to move on!

När man känner sig värdelös

OBS! Citat som på bilden här ovan läser jag flera gånger om dagen för att kunna tänka positivt och för att inte glömma att jag har ett liv. 

Nu kommer det bli ett sådant ledsamt inlägg igen. Förlåt, känns som det är det ända jag skriver om här på bloggen. Men just varför jag har en blogg är för att jag ska kunna skriva av mig då jag behöver göra det och nu på sista tiden har jag mått dåligt och då blir det mer ledsamma inlägg tyvärr.

Idag har jag hängt på vårdcentralen. För att få ett läkarintyg till jobbet då jag varit borta så mycket. Jag klarar inte av att jobba just nu. Problemet är att jag visste att jag hade depression innan jag skaffade jobb. Men sen jag började jobba så har den blivit mycket allvarligare. Så tror faktiskt att pressen av jobbet osv gör depressionen också värre tyvärr. Hade också varit lättare om jag hade ett jobb där jag satt ensam på ett kontor för mig själv eller jobbade på ett lager och inte behövde prata med någon. Men jag har väldigt många kollegor runt omkring mig och jag pratar med hundratals kunder varje dag så då kan jag inte släppa ut mina känslor. Jag måste alltid vara glad, positiv och snäll. Men jag kan inte vara det där nu och jag kan verkligen inte komma till jobbet varje dag och fake:a det. 

Jag mår fruktansvärt dåligt, jag gör verkligen det. Jag sover knappt någonting och när jag gör det är det alltid på dagtid. Jag äter knappt inget. Äter en måltid om dagen. Vilket är middag och då äter jag lika mycket som jag brukar äta. Jag får hela tiden depressionsanfall då jag bara ligger och stor gråter och skakar. Jag har hela tiden ångest över saker och ting, det ända som får mig glad är alkohol. Jag känner mig också så otroligt ensam, jag känner inget stöd från någon. Mina vänner skriver jätte mycket fina saker och meningen "jag finns där för dig" kommer upp varje gång. Men för mig är inte att "finnas där" att skriva fina ord när jag når ut till dom att jag mår dåligt. För mig är att "finnas där" någon som kan umgås med mig, hänga med mig på möten, stöta mig irl osv. Folk som också skriver men "kom igen ta dig upp till jobbet åtminstone." Jag kan verkligen inte det just nu, jag har en svår depression och för att ta mig ur den så kan jag inte börja med att ta ett stort kliv. För er är det kanske ett litet kliv att endast kunna ta sig till jobbet, men för mig är det ett jätte stort kliv. Ett litet kliv för mig är tillexempel att ta mig ur sängen och duscha. För det klarar inte jag nu. Jag duschar ytterst sällan för jag orkar inte. Varje gång jag ska duscha så skjuter jag bara upp det. Jag har måsten jag ska göra nästan varje dag och jag gör nästan aldrig något av dom. För jag orkar inte. Jag klarar inte av att ta mig ur sängen. 

Någon som inte har förstått mitt mående innan är min pappa. Men som nu har hjälpt mig så mycket med allt. På måndag har jag mitt första möte med min psykolog. Har testat en massa sånt när jag var yngre, men inget hjälpte mig. Så har gett upp gällande det. Men insåg för ett tag sen att det kan vara värt att försöka igen. Det kan ju faktiskt hjälpa mig nu, även fast jag är väldigt kritisk mot det. 

Just nu har jag så mycket jag vill göra men inser att det första jag ska göra är att bli frisk. Fokusera på mig. Få mig själv att må bra. Sen får jag vänta med det andra trots att alla andra tjatar om det. Men allt är så svårt, vill inte heller förlora mina vänner pga det här och jag vill finnas där för dom när dom har det svårt också. Men jag frågar mig själv gång på gång om jag verkligen kan hjälpa mina vänner när jag inte ens kan hjälpa mig själv. Känner mig så hopplös!

Nya söndagstulpaner

Två citat

OBS: Bilden passar inte ihop med texten. Men det stämmer ändå rätt bra just nu. Jag är jäkligt pank just nu och vet i tusen vart pengarna gått den här månaden. Samt att ena dagen snöar det, andra dagen regnar det och tredje dagen är det vår i luften. Så är det jämt med Sveriges väder nu för tiden. Suck!

Hur har min helg varit? Jo åkte till en kille i fredags och vi bara mös i soffan till Parneviks och sen gick vi och la oss och bara pratade. Somnade runt 01.30 - 02 på natten och vaknade ungefär en gång i timmen hela natten. Dessutom vaknade vi båda klockan 06 och var helt klarpigga. Så blev tvtittande och en massa prat i sängen hela morgonen. Sedan åkte han till jobbet och jag somnade om en timme till. På hela tre dygn har jag sovit endast 6 timmar. Pappa hämtade sedan upp mig runt 11.30 och lämnade av mig på Grand där jag gjorde lite ärenden. Åkte sedan hem och fixade lite hemma och sedan somnade jag i två timmar. Underbart skönt! Sedan fixade jag mig och sen kom Natha. Satt först med henne när hon åt och sedan kollade vi Mello och spelade kort samtidigt. Efter det pratade vi med Amela en stund på Skype. Var ingen vidare teckning så blev inte mycket prat. Resten av kvällen spelade jag och Natha en massa kort, pratade och lyssnade på musik. Standard kväll för oss så att säga. Precis vad jag behövde! Idag har jag inte mycket planer, ska hämta ut ett paket på Ica. Duscha och smörja in mig med brun utan sol och så lär det bli serier. Annars har jag inge större planer för dagen. Kram

Värre än någonsin

Hej på er, fredag idag. Äntligen helg? Denna veckan har varit like hell för mig. Asså tror jag aldrig mått så här dåligt. Åtminstone var det riktigt jäkla länge sen. Jag har fått minst två depressionsanfall om dagen samt panikångest. Har inte kunnat sova på nätterna så jag har sovit hela dagarna istället. Nog med att jag har sömnproblem och att de har varit jätte dåligt med sömn innan. Men på senaste tiden har jag fått upp några mer timmars sömn. Förutom den här veckan då jag somnat mellan 4-5 varje dag och inatt har jag inte sovit något alls faktiskt. Nog med att jag kommer somna tidigt ikväll, kan vara behövligt och skönt.

Denna helgen blir det ingen alkohol för mig både pga hur jag mått den här veckan samt pga hur det blev förra helgen. Så blir en myshelg. Idag har jag lite saker som ska göras här hemma, jag ska även ta en lång dusch och städa mitt rum och gå till Ica och fixa lite grejer. Sedan ikväll kommer pappas tjej hit och de ska laga middag. Efter det ska jag faktiskt iväg för en myskväll. Med vem? Hum, låter er suga på den karamellen! ;-) Imorgon väntas ännu en myskväll men då med bästavän. Som vanligt kommer vi ha gotte, datorer, kortspel och en massa prat. Perfekt efter en sådan dålig vecka som jag haft. Hoppas ni får en bra helg!