Linda Kjellberg

Funderar på att pierca..

(Bild från Google.)

Bröstvårtan. Är så sjukt sugen på att göra de då jag tycker det är sjukt snyggt att ha de i ena bröstvårtan. Kommer inte göra det i båda pga ett, jag tycker inte de är snyggt och två, vill inte riskera att förstöra båda bröstvårtorna för ammning i framtiden. Hum, det kan hända att det blir en spontan piercing så här i veckan. Jag var ju väldigt spontan med min tungpiercing. Hade ju velat ha de as länge, sen bara en lördag så fick jag en sådan lust att åka och pierca mig and i did it. Så varför inte vara lika spontan igen? Jag vet kostnaden, bara att kolla öppentider. Spännande! ;-)

Update

Pic 1 / En solig fin dag så snön glittrade en jobbdag. Pic 2 /  Rökarna jag och Emmy. Pic 3 / Nya lila tulpaner till rummet. Pic 4 / En söt Zingo sovandes i soffan.
Pic 5 / Åt jordgubbar doppat i choklad en måndag. Pic 6 / Selfie. Pic 7 / Drinkar sen vi firade Emmy. Pic 8 / Bild på mig, Emmy och Josse när vi var hos Emmy.

Hej, allt bra med er? Med mig går det upp och ner som vanligt men har varit ett riktigt helvete hela helgen. Har varit helg där jag skadat mig själv både psykist och fysiskt och bara mått allmänt dåligt och inte velat leva mer. Så har verkligen varit ett par tuffa dagar nu på senaste tiden. Idag då? Vad har hänt idag. Jag jobbade mellan 08 och 14. Sedan hämtade pappa upp mig och vi åkte och handlade en massa gott. Sedan åkte vi hem och jag bäddade ner mig i sängen och satte på Youtube. Sedan åt vi lite mat, wok blev det idag. Så jäkla gott! Sedan vilade vi en timme innan Malin skulle ut och övingsköra så jag hängde med och satte mig och läste i bilen. Slutade med att vi hamnade hos farmor och Börje i två timmar, där det blev djurmys, familjemys och fika. När jag kom hem var det direkt in i duschen och sen gjorde jag i ordning lite jordgubbar och smällte choklad och satt och åt de till mina sista Youtube videos. Nu väntas de snart att sova för imorgon ska jag upp vid 10.30 och då är det bara att fixa sig och sen äta lunch innan jag sticker tilll jobbet och kör ett 7, 5 timmars pass.

Emmy tjugoett år

Igår fyllde en av mina närmaste vänner 21 år, älskade Emmy. Gick till henne runt kvart över 16 och sen hämtade hennes farmor och farfar upp oss vid kvart i 17. Sen åkte vi ner mot stan och mötte upp resten av Emmys familj och så åt vi mat på Grilleriet samt tog en efter maten drink. Sedan gick jag och Emmy vidare till Lagerlunden för en till drink, drinkarna här ovan. Blåbärs Mojito! Mums. Sedan gick vi till bion där vi skulle se Fifty Shades Darker.

Filmen var bra, lika bra som ettan. Men man stör sig på hur den slutar. Men den slutar på ett sådant sätt så man vet att det kommer en till film. Så drygt att man behöver vänta cirka ett år till innan nästa film igen, haha. Men till er som vill se den filmen. Kolla på den! Efter det gick inte bussen hem fören sent så vi satt på Mcdonalds och väntade ut tiden i värmen, sen tog vi bussen hem och sen gick jag och la mig direkt när jag kom hem. För jag var så jäkla trött!

Några av de senaste tagna bilderna

Pic 1 / Selfie. Pic 2 / Manda och jag innan ferre. Pic 3 / Manda och jag på Jackssons.
Pic 4 / Jag, Adde, Addes bror och Elias på Grace. Pic 5 / Jag och Adde hos mig.

Pic 6 / Vinmys en tisdag hos Emmy. Pic 7 / Jag och Emmy med en cigg i munnen.
Pic 8 / Vinkväll i fredags. Pic 9 / Jag, Nattis, Felicia och Thilda i fredgas. Pic 10 / Fika med pappa och farmor förra söndagen.

Världens finaste lillkille

Hej på er, helg äntligen hur skönt? Igår så vaknade jag runt 11.00 och fixade mig och packade min väska och sen gick jag till vårdcentralen till min psykolog och hade ett möte på en timme mellan 13-14. Sedan tog jag bussen till stan för att först gå in på systemet och sen äta lite lunch. Sen gick jag en runda på stan innan Sandra hämtade upp mig vid Stortorget, då åkte vi vidare för att hämta Anna vid hennes jobb. Sen åkte vi hem till Sandra och där spenderade vi några timmar med mys med varandra, Benjamin och även Sandras syskon. Så himla mysig familj dedär! Vid 20.30 skulle jag vidare så Sandra skjutsade mig ner till bion där jag mötte upp Thilda och Nattis som hade varit på Bio. Vi åkte sedan hem till Nattis och väntade in Felicia. Som kom ungefär en timme efter oss.

Vi hade vinkväll och satt och bara pratade och skrattade och självklart när alla började bli lulliga så fick vi helt plötsligt lust att dra ut för en dans eller två. Haha så vi tog oss vidare till Grace. Där på något vänster blev jag jätte full och minns bara småbitar av kvällen. Stannade inte heller så länge på Grace åkte hem runt 02 och la mig och somnade väldigt gott, vaknade dock upp med ångest pga att min plånbok var borta. Men det visade sig att den hade hoppat ur väskan i jack och väskutrymmet. Så den fanns kvar på Grace som tur är. Ikväll får vi se vad som händer, hoppas iaf ni får en helt underbar helg!