Linda Kjellberg

Uppdatering

 Pic 1 / Nu blommar allt. Pic 2 / Jag hade tvättdag. Pic 3 / Gos med zingo innan jobb.
Pic 4 / Drinkar för att välkommna Amela hem från Spanien. Pic 5 / Pride blomma.

 Pic 6 / Jobb jobb och jobb. Pic 7 / Piercade nipplen härom dagen. Pic 8 / På väg till Hovmantorp med syster. Pic 9 / Malin piercade sig.
Pic 10 / Växjös väder har ju levererat med mycket sol och värme och det har spenderars några soltimmar.

Pic 11 / Söta älskade zingo. Pic 12 / Jag coh Emmy i fredags. Pic 13 / Vinmys med spel och männsiskor hos Thilda.
Pic 14 / Jag, Emmy, Thilda och Felicia innan det blev spontanutgång. Jag hade inte ens pengar plus det var skit tråkigt på Grace så man ångrade sig en aning dagen efter. Pic 15 / Jag, Emmy och Anna hade tacomys i söndags.

Hej på er, här ovan har ni några bilder och små förklaringar vad jag haft för mig den senaste tiden. Det jag har gjort egentligen är sovit, jobbat, umgåtts med vänner, njutit av vädret och varit hos min psykolog. Det är seriöst vad mina senaste veckor har gått ut på. Har ju hunnit pierca min nippel med. Den älskar jag och sen får vi väl inte glömma det underbara vädret Sverige/Växjö har bjudit på de senaste veckorna. Sol och värme. Hur underbart? Inte nog med det så är det Summerburst om två veckor och jag har panik att de kläderna jag har beställt inte hinner komma i tid. Vad gör jag då är frågan!? Sedan så efterlängtar jag bara lönen som kommer på fredag, då jag kan köpa det sista till Summerburst, klippa mig och färga håret ska göras och sedan betala av mina skulder och räkningar. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas