Linda Kjellberg

Juletider

/Bjuder på två selfies innan jag skulle på hockey i Oktober i brist på bilder att lägga upp./ smile

Hej på er, hoppas allt är bra med er så här några få dagar innan jul. Och att ni inte stressar sönder med det sista så som julmat, julklappar osv. Med mig är det i alla fall bra, jag längtar tills julen är över om jag ska vara ärlig. Längtar till Stockholm och Amela och sen längtar jag även till det nya året. Tänkte jag skulle göra ett inlägg om nästa år, lite om vad jag ska fokusera på, vad jag har för mål osv. Ska försöka få upp det i mellandagarna.

Anyway, natten mellan onsdag-torsdag var jag ledig så sov gott hela natten och sov även ut under torsdagsförmiddagen. Gjorde mig sen i ordning för att åka ner till stan och gick en runda där innan jag tog bussen upp till Grand med Malin och Mie och gick en runda där, mötte även Manda och Mimmi på Grand så tog en fika med dom. Supermysigt! Manda och jag hänger ju en del men har knappt hängt sen i våras nu för livet kommer i mellan och hon bor i Tingsryd, är en bit så är inte riktigt så att man kan komma över en timme. Har inte ens sett hennes lägenhet! Men det måste vi fixa här i Januari. Hon är en av de bästa människorna jag har i mitt liv, så måste ta vara på våran vänskap så den inte rinner ut i sanden känner jag. Mimmi gick i min och Mandas klass i gymnasiet. Har inte pratat ordentligt med henne sen vi tog studenten, tror jag stött på henne några fåtal gånger och iförbi farten slänger man då ut sig ett hej, tyvärr inte blivit mer än så. Så var kul att höra vad hon har för sig och så nu. Men i alla fall så gick vi åt varsina håll sen, jag gick och köpte alkohol inför nyår då jag inte hinner de någon annan dag. Sen tog jag även en tripp till Rusta och Dollarstore. Första gången jag var på Växjös Dollarstore också, var väl inte så där jätte mycket att ha kanske. Men blir nog roligare och gå där sen när julgrejerna är borta haha. Åkte sedan förbi Ella för att hämta mina och Emmys cider som blev kvar där sen vi firade Ella för någon helg sen, och även ett par klackar jag köpt av Casse. Sen åkte jag hem och slog in de sista julklapparna. Gick även över en timme till Emmy och gav henne hennes cider och mobilladdare hon hade här och sen en liten julklapp (två kortlekar då vi supit bort den hon hade.)

Var även ledig torsdag-fredag natt så idag sov jag länge, kom inte ur sängen även fast jag hade tänkt gå upp i tid. Gjorde mig i ordning lite grann innan pappa, jag och Malin åkte till affären och handlade lite samt köpte en julblomma. Åkte sen över till farmor och Börje och fikade där, samt bytte julklappar. Var där i två timmar kanske innan vi åkte hem, sen har jag stortstädat lägenheten. Vi lagade även tacos och jag kollade hockeyn men råkade visst slumra till lite, nu har jag precis bäddat rent i min säng och ska nu kolla lite Youtube innan jag ska sova. 

Imorgon ska jag sova mestandels hela dagen då jag jobbar natt de tre kommande nätterna. (Ja 22:e, 23:e och 24:e, så jobbar natten till julafton och natten från julafton till juldagen) sen ska jag torka golven i lägenheten som inte hanns med idag, laga mat och äta, samt försöka hinna med att färga håret och duscha. Får kanske gå upp en timme tidigare än vad jag brukar göra dagar jag ska jobba natt. På söndag ska vi till Åsa och äta god mat och ha uppsersittarkväll, dock hinner jag inte se så mycket då jag ska åka till jobbet mitt i uppersittarkvällen! På måndag får jag vakna några minuter innan Kalle Anka börjar och så ska jag ta mitt täckte till soffan och vakna till, till Kalle Anka. Efter det ska vi äta julmat. Sen kommer Åsa och då väntas julklappsleken, fika och öppna julklappar. Enkel jul i år då jag jobbar och många i släkten är i Thailand. Lyllos dom! Där hade man ju verkligen velat vara. I alla fall god jul och ta hand om er. Kram

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas