Linda Kjellberg

Uppdatering såhär innan årets slut

/I brist på bilder så lägger jag upp en bild på världens bästa katt, Daisy!/

Hej på er, ska bara uppdatera er lite och även få klaga lite på vilken jäkla otur jag har nu innan årets slut. Inte nog med att förra veckan hade jag en liten blödning (Då jag ej har mens pga p-stav) och även en jäkla mensvärk och det som hör till mens. Pms och riktigt jäkla dålig hy med en massa finnar och porer. Vill ju vara fin nu till jul och Stockholm för nyår. Ja sen förra inlägget blev jag också sjuk. Den 22 började jag få ont i halsen och de blev värre under natten jag jobbade, så när jag kom hem från jobbet på söndag morgon tog jag febern med en gång, och yes då hade jag fått feber. Jobbade även natten den 23-24 och det gick ändå okej. När jag vaknade på dagen den 24 efter jag hade sovit så var jag genom förkyld. Jobbade även natten den 24-25 och jag kunde knappt prata med boendena för det gjorde så ont i halsen när jag pratade. 25-26, alltså inatt var jag ledig. Så jag sov hela dagen igår och hela natten inatt. Dock vaknade jag en gång i timmen för jag inte kunde andas. Halsontet är borta, är bara otroligt öm i mina halsmandlar, har feberhuvudvärk med lite feber och är genom förkyld. Alltså min otur. lyckas alltid vara sjuk på tillfällen man inte vill vara sjuk. Var sjuk på valborg tre år i rad, har varit sjuk på julafton, både 2016 och i år och kommer vara sjuk på nyår. Dock kommer nog febern vara borta tills dess, men min förkylning sitter nog kvar över nyår tyvärr. Jag har jätte dåligt immunförsvar, brukar vara sjuk två gånger om året. En på våren och en på hösten. Men i år har jag varit sjuk fyra gånger. En i våras och tre gånger nu sen i September. Så jävla sjukt. Är så trött på detta nu. Så måste köpa mig tabletter som ska hjälpa mig med mitt immunförsvar. 

Men i alla fall, det gör nog att jag inte kommer kunna blogga om mina mål inför nästa nyår osv, då det var en av sakerna jag skulle få gjort igår när jag var ledig. Får se om jag hinner med det idag då jag nu är utvilad efter att ha sovit hela dagen igår och hela natten inatt. Men skulle behöva få i mig lite sömn senare så jag orkar med att jobba de två sista nätterna nu innan jag får långledigt. Har även ett annat inlägg som jag vill få upp innan årets slut. Hinner jag ej det idag ska jag försöka göra det på fredag då jag får lång ledigt, tar även med mig min dator upp till Amela de dagarna jag är där. Så hinner jag nog få upp ett inlägg eller två då. 

Nog om det, nu kommer pappa och hämtar upp mig så ska vi åka och byta lite saker jag fick i julklapp och även köpa en resväska, samt tabletter osv till sjuklingen här. Hoppas ni har det bra så länge så hörs vi snart. Om det inte hinner bli innan nyår så gott nytt år på er. Kram!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas