Linda Kjellberg

Denna veckan

I tisdags var Karin här och kom med frukost och vi satt och pratade hur länge som helst. Vi tog en tripp till Ica innan hon åkte hemmåt runt 14 tiden. På kvällen väntade Chl för mig. Och Växjö vann och tog sig till final mot Finland i Vida Arena den 6:e Fabruari. Den macthen ska jag faktiskt gå på. I onsdags var jag hos min Kiroprator. Tack äntligen. Han knäckte en hel del, får se om de blir bätte framöver. Ska även på återbesök. Har även inte blivit något jobb dennna vecka.

Men var bara hemma och gjorde små ärenden under torsdagen och fredagen. I lördags bestämde Thilda och jag att vi skulle gå en runda på stan samt fika. Sedan när vi satt och fikade bestämde vi även att vi skulle göra något under kvällen, vi tänkte oss en vinkväll hos Thilda. Frågade om Natha och Jessica var på och de var dom, jag och Thilda bestämmde oss för att gå ut på Grace. Vi åkte sedan hem till Thilda ihop och lagade mat och åt innan vi gick och la oss.
Under kvällen jag var hemma och packade till Thilda så insåg jag att jag var sjuk, Fick en sprängande huvudvärk på bussen under dagen och tog febern när jag kom hem och insåg att jag hade feber. Men de stoppade inte mig för att ha kul under kvällen. Åkte sedan hem vid 12 från Thilda idag. och idag har vi bara chillat. Farmor var här på besök också. Mår rätt dåligt idag också, men kan inte känna om jag är bakis eller sjuk. Blir dock aldrig bakis så jag gissar på sjuk, hehe. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas