Linda Kjellberg

Sista veckan i Januari

Hej på er! Bloggade inget om något förra veckan för jag var seriöst sjuk hela veckan och har fortfarande världens förskylning. Men nu har halva denna veckan i alla fall gått och jag tänkte berätta lite om vad som hänt denna veckan och vad som ska hända denna veckan. I måndags skulle jag jobba men jag blev hemma pga så grov ångest, skulle vara på samma ställe under tisdagen som jag lyckades ta mig till. Var så nära på att svimma på väg dit pga så grov ångest. Satt på bussen och höll på att välta, vet att någon som satt nära mig började hjälpa mig för att hon såg att jag höll på att svimma. Jag gav mig inte, jag hade lovat att jag skulle komma och jobba under tisdagen så jag jobbade faktiskt igenom dagen, och trivdes på förskolan väldigt bra. De var riktig söta både barnen och de vuxna. Pappa hämtade upp mig efter jobbet och så åkte vi hem för mat och jag fixade mig lite innan vi åkte till Vida Arena för lite hockey. Lakers mot Mora och oj vilken match. Utklassning! Andra perioden var skräp, tredje var magi. Med vinst åkte vi hem och jag var tvungen att kolla på matchen lite lätt i efterhand också. Idag är det onsdag och jag är ledig, skulle träffat Amela idag men vi har skjutit upp det till i helgen. Så det enda jag har på "to do list" är att städa lägenheten, det mesta i alla fall för i helgen kommer faktiskt en kille hit, hihi. Skriver mer om det nedan. Sen ska jag träffa Emmy ikväll och ha Subway dejt och bara umgås.

Imorgon är det jobb som gäller. 08.15-14.30. Så ett lagom kort pass på Ryttargården där jag varit innan fast med de små barnen istället för de stora. Efter det så ska jag städa det vi inte hinner med idag. Sen ska jag fräscha upp mig själv innan jag, Malin, pappa och Åsa åker till Stars and Strips för mat och hockey. När jag kommer hem väntas dusch med rakning och sen måste jag busa mig innan jag somnar.

På fredag är jag också ledig, och jag har lite smått att göra under dagen innan killen kommer. Det är en kille jag har pratat med via sociala medier i 2/3 år som bor i Stockholm/uppsala. Så vi ska äntligen träffas för första gången på fredag. Han stannar här till lördag efter lunch någon gång. Vi får se vad vi hittar på under fredagen, vi ska väl äta någon god mat och sen pratade om att dricka lite vin ihop och bara snacka och lära känna varandra. När han har åkt ska jag fixa mig för att sen umgås med Amela hela kvällen, vad vi ska göra har vi inte planerat än. Får helt enkelt se vad kvällen bjuder på. På söndag blir det söndagsmys med saknade Manda. Underbart! Har även lite småsaker planerat till de två veckorna framåt nu, älskar att ha de så. Då har man saker att se fram emot och man håller glädjen uppe. Jag Hoppas ni har en fortsatt bra vecka. Så hörs vi till helgen igen troligen. Kram

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas