Linda Kjellberg

Dubbel-trubbel

Hej på er, i helgen har jag bara haft en slapp helg. Sov inget natten till fredag så sov nästan hela dagen. När jag vaknade lagade jag middag och åt. Sen tillbringade jag kvällen med städning av mitt rum, fixat om lite i mitt rum, plockat undan saker, dammsugit och torkat golv och sen även bäddat rent. Hur underbart är inte det? Avslutade kvällen med lite ansiksmask framför Youtube och Are you the one.

Igår sov jag även då länge, duschade och fixade mig och sen kollade jag även sista matchen i hockeyn innan slutspel. Lakers vann mot LHC och vi kom först i tabellen med 116 poäng. Nu längtar jag tills nästa söndag då slutspelet börjar, ska bli spännande och se vilka vi ska möta. De avgörs i veckan som kommer nämligen. I alla fall efter hockeyn så lagade Malin och jag Tacos och åt. Sen kom Anna och så gjorde vi iordning lite gott och riggade upp för mellokväll. Var en mysig kväll med henne, pratade om allt vi missat i varandras liv på senaste. Var ju ett tag sen vi sågs! Anna åkte hem efter mellon och jag gick då och la mig i sängen framför datorn innan läggdax. Blev inget sovande inatt heller tyvärr.

Idag har jag inga planer alls. Har problem med sovandet just nu som ni kanske förstår. Uppe hela nätterna och sover hela dagarna. Kommer i perioder med det där och sen är det svinsvårt att gå tillbaka till det vanliga. Måste dygna och sen hålla mig sysselsatt hela dagen efter så jag somnar i god tid kvällen efter. För allt jag har planerat att göra blir hela tiden uppskjutet för jag sover på dagarna istället. Tillexempel allt jag skrev att jag skulle göra förra fredagen, ja det blev inte av. Ska göra allt det på onsdag och även Träffa natha under eftermiddagen där. Så de lär bli att jag får dygna natten innan.

I alla fall så har jag inte så mycket planerat för veckan. Jag ska få tag i Soc för möte. Jag ska kolla matcherna mellan HV71-LHC och Brynäs-Luleå. Och sen allt de jag skrev att jag skulle göra förre fredagen fast att jag ska göra det på onsdag. I helgen så ska jag på Brunch hos Natha med några av tjejerna, hur mysigt är inte det? Tänk vad den tjejen ställer till med. Ibland önskar jag att jag hade samma tänk som henne. Så gullig! Ska även då träffa Natha och Albins katt dom skaffade i Januari. Inte gjort det än, så ska bli väldigt mysigt! På söndag ska jag på lite födelsedagsfika hos kusin Carl. Ska bli mysigt. Inte varit i hans och Emmas lägenhet. Sen börjar även slutspelat på söndag också. Mer än så har jag inte planerat denna veckan, söka jobb står väl högst upp på listan. Ska väl hinna med att göra det lite också hade jag tänkt. Sen får vi helt enkelt se vad som händer. Jag hoppas både jag och ni får en bra vecka! smile

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas