Linda Kjellberg

Underbara vår

Hur bra påsk har ni haft? Jag menar kan man ens ha en dålig påsk när vädret har levererat som den har gjort? Jag var faktiskt ledig hela påskhelgen. Jobbade natten mellan skärtorsdagen och långfredagen. Men gick alltså av förra veckas pass fredagmorgon och är ledig till imorgon. Så går på veckans pass onsdag-torsdag natt och jobbar då tre nätter. Men i alla fall fick ju då fem nätter ledigt och har då njutit för fullt av vädret och av att kunna sova ut. I fredags gjorde jag mina läppar. Ja jag ha gjort fillers i läpparna. Syns dock inte så mycket på bild. Så vet ej hur jag ska göra ett inlägg om det!? Får se om det blir något inlägg eller om det får vänta tills nästa gång jag fyllt på läpparna. Ska på återbesök om 4-6 månader. För då ska man fylla på då de mesta har gått ur, men ska då lägga i lite mer än vad jag gjorde nu första gången. I alla fall åkte sedan hem och fixade till mig innan jag tog bussen till Ella och Sammes nya lägenhet. De flyttade alltså i fredags till Hovsaga från stan till en större lägenhet. Vi åt pizza, drack vin och pratade massa skit.

I lördags blev mina planer inställda så gjorde inte så mycket faktiskt. Bara njöt av vädret och av att vara ledig. I söndags Var hela släkten på pappas sida hos farmor för att fira henne i efterhand samt påsk. Så de bjöds på smörgåstårta samt min favorittårta. Var mysigt att hela släkten var samlade då det händer så sällan nu mera. Sen blev kvällens planer inställda i sista sekund. I måndags lika så. Alla planer blev inställda i sista sekund så blev bara hemma. Det enda som hände var att jag, pappa, Malin och Åsa var hos Åsa där vi hade årets första grillning. Så gott! Och vi satt och njöt av maten i solen.

Idag så blev det äntligen av att jag och Emmy tog ett/två glas i stan. Meningen var ju att Amela skulle hängt med de två kvällarna innan. Men hon hade tyvärr redan åkt hem till Stockholm då så det blev ju inte så. Tråkigt! Träffade dock Anna en snabbis som jag inte träffat på åtminstone hela detta året. Så det var mysigt och se henne även om de var typ 15 minuter då hon skjutsade ner mig och Emmy till stan. Egentligen skulle vi sätta oss på Trädgården och ta ett glas men de var så blåsigt så vi valde att gå till PM Tak istället. Bilderna ovan är 1 av 2 drinkar vi drack på Pm. Vi åkte sen hem till henne, bokade tågbiljetter till Cypernresan, pratade skit och kollade ikapp Paradise hotel.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas