Linda Kjellberg

My obsession

Okej, nu måste vi bara prata kläder och mina obsessions. laughing
Först och främst jeans, Denim framförallt. Asså jeansjackor, jeans, jeanskjolar och jeansklänningar. Hallå hur jävla snyggt och vårigt dessutom?
Måste köpa mig en jeansjacka till våren då jag gav bort min 2017 för jag var trött på den. Varför gjorde jag ens de? Ångrar jag kanske idag ja.
De två jeansklänningarna på bilderna har jag faktiskt klickat hem. Och de är så snygga, så mycket snyggare än på bilderna faktiskt. 
De kommer garanterat användas mycket i vår och sommar till ett par snygga lårstövlar eller öppentå klackar. LOVE!

Sen har vi ju skinn. Skinn hörni. Fake skinn såklart. Kommer de någonsin bli omodärnt? Blir det de lovar jag att de kommer komma tillbaka igen.
De är ju verkligen snyggt i vilket plagg som helst. Har varit väldigt besatt av skinnbyxor i flera år och haft många olika. Nu har jag ett par jag tycker om.
Skinnkjol har jag också som jag faktiskt skaffade mig förra sommaren. Har även en as snygg skinnklänning jag skaffade mig i höstas som jag älskar.
Och nu hörni, kommer det bästa. Linn Ahlborgs kollektion för NAKD som släpps på måndag, där är det en skinnklänning och en skinnskjorta jag tänkt norpa mig
åt som är dö snygga verkligen. (Är inte de på bilderna nedan.) Därimot är skinnklänningen nedan Hannalicious kollektion för NAKD som också är skitsnygg.

Okej, här är det inte just Adidas eller dressen jag älskar även fast jag älskar den med haha. Nej nu är det matrialet och färgen vi ska diskutera.
Jag har fått en obsession med kläderplagg med de tyget och den färgen. För hur snygg är inte färgen och även den är vårig! Tyget är ju hur mysigt som helst
och man kan verkligen både klä upp och klä ner det. Vill jag klä ner det och ha det på en mysig hemmakväll framför tven, eller en mysig promenad så passar ju
dressen ni ser nedan. Vill man klä upp det kan man ha ett par jeans, svarta byxor eller en snygg topp till byxorna med ett par snygga sneakers.
Trots att det är killmodel kan ju även tjejer ha dessa plagg nedan, så jag har faktiskt hoodien med halv dragkedja och älskar den.
Hade beställt byxorna också om de inte var slut när jag beställde hoodien. För de är så jäkla sköna och samtidigt snygga!

Sist men absolut inte minst har vi vinyl, hur snyggt är inte det? Något som är lite av de nya i moden är ju vinyl. Eller lack som vi också säger till det.
Jag har ett par lack/vinyl byxor som jag älskar. Men inte riktigt vågade gå ut i innan, kände väl mer att de var ett par festbyxor. Men de funkar faktiskt att ha till vardags också då de också går att både klä upp och klä ner. Dock är de så varma så de är ett par höst/vinter/tidig vår byxa. Skulle även vilja ha en vinylkjol.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas