Linda Kjellberg

Vecka fyra

Hej på er, allt bra med er? Med mig är det toppen just nu faktiskt. Jobbar mycket just nu, var dock lite sjuk psykiskt förra veckan. I alla fall så var jag på dejt i lördags, blev upphämtad efter hockeyn vid 20.30 och sen handlade vi mat, lagade mat och hade det väldigt trevligt. Blev även så att jag sov hos killen och stannade även till 20.00 hos han igår. Så var med killen i cirka ett dygn. Är en kille jag är lite bekant med sen innan så man har lite koll på varandra ändå. Nu får vi se lite vad som händer med det. Det ser ut som vi ska ses igen iaf, när vet jag inte. Men nu till något annat..

Idag är det måndag och jag var helt säker på att det var idag jag skulle göra nytt pass och ID-kort. Men det visade sig vara imorgon. I alla fall, vi tar det från början. Emmy kom över idag runt 13 för att kolla på lite kläder och glas som jag hade rensat ut. Sen åkte jag ner till stan vid 13.40 och gick då och fixade ett gymkort. Jag och Ella ska börja träna ihop på 24/7 gymet, så nu är det äntligen dax att ta tag i det. Sen gick jag och köpte en Kaffe Latte på Condeco innan jag gick till Polisen. När jag väl satt och väntade på min tid så går jag in på mitt sms och läser då  att jag har tid 14.30 den 22:a. Vilket är imorgon..suck. När jag ändå var i stan så tänkte jag att jag skulle ta tag i att gå till en studie/arbetsvägledare som jag tänkt att gå och prata med ett tag nu. När jag kommer dit så får jag reda på att de bytt plats och att de bara har öppet till 15.00. Så idag skulle jag då inte hinna, hinner inte heller imorgon eller onsdag för det. Så detta får jag försöka hinna med på torsdag. Åkte sen hem och nu sitter jag i sängen och skriver detta. Ska packa lite för imorgon och för ikväll, för sen inatt väntas jobb. 

Imorgon blir det inte mycket sömn efter jobbet. Ska upp klockan 13 för att fixa mig och sen vid 14 åka ner till stan igen och sen äntligen ska jag fixa nytt pass och ID-kort. Efter det ska jag mötta upp Ella och så ska vi träna ihop för första gången. Sen åker jag hem för dusch och mat innan jag på kvällen går till Emmy för att få hennes nyckel och hon ska visa mig lite småsaker. Emmy åker utomlands på onsdag så jag ska bo i hennes lägenhet medans hon är borta. 

På onsdag åker jag ner till stan redan vid 20.30 på morgonen för då är det dax för ännu en tatuering. (Inlägg om detta kommer senare i veckan) Sen får vi se om det blir någon träning efter (nej ska inte träna kroppsdelen jag precis tatuerat då isf.) Sen åker jag hem för mat och lite packning innan jag går över till Emmy där jag ska spendera min närmsta vecka. På torsdag åker jag ner för att då prata med en studie/arbetsvägledare och sen väntas även jobb torsdag-fredag. Sen får vi se om jag blir bokad för jobb något mer denna veckan eller inte, i helgen har jag inga planer än faktiskt. Så återstår och se vad jag hittar på.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas