Linda Kjellberg

Lifeupdate

Hej på er, hoppas allt är bra med er. Med mig är det faktiskt bra för tillfället. Har gått mycket upp och ner. Tänkte jag skulle berätta lite om läget. Vad har hänt? Vad händer just nu? Utbildningen, hur blir det med det? Corona? Jobb? Killar osv. Har även tänkt göra en frågestund fram över. Men detta inlägget ska handla mer om mig, sen nästa inlägg blir ett inlägg om min utbildning, plugg och Corona.

I alla fall sen min farmor gick bort den 12 februari blev jag deprimerad, blev sängliggandes. Kunde inte jobba, kunde inte plugga. Fick tillbaka mina panikattacker, blev självskade/självmordsbenägen. Så har mått riktigt jäkla dåligt, ungefär som jag gjorde 2016. Så i cirka 5 veckor gjorde jag inte så mycket mer än att sova och kolla serier. Men sen min farmors begravning var så har det vänt, det har börjat gå uppåt igen. Har inte haft en panikattack efter det, har inte känt mig självmordsbenägen. Jag känner mig som mig själv igen och jag är tillbaka på jobbet. Annars har det inte hänt så mycket, det är många bra serier som går nu. Särskilt reality. Så gör mig inget att man ska hålla sig så mycket som möjligt hemma då jag bara kan kolla på serier. Sen får man ju faktiskt uppskatta vädret vi haft nu i två veckor? Riktigt vårväder. Gått en timmes promenad nästan varje dag. Nu känner man ju sig taggad på sommar, bara bruna ben med klackar och dricka rosé med tjejerna. Sen har jag ju faktiskt dejtat en del, varit på några enstaka dejter. Någon några fler dejter. Men har inte blivit något seriöst.

Utöver det har det blivit mer fyllor än vad jag haft på länge detta året. Festade knappt någoting i höstas/vintras. Men nu har jag haft 3 fyllor på typ 4-5 veckor. En kväll skulle jag och Sanna bara ha en vinkväll och malin och hennes kompisar var med och sen skulle dom ut och slutade med att vi stack ut också. Vilket vi ångrar i efterhand, för harregud vilken kväll! Sedan hade Malins kompis födelsedagsfest hos oss och jag och Sanna var med under deras förfest och hejochhå vad full jag blev. Tack och lov stannade jag hemma när alla de andra stack ut. Men minnesluckor från den kvällen, ja det har man. Sen hade jag, Emmy, Thom och Ande en kväll hos Emmy med kortspel och drickande och det blev lite mer än vad vi hade tänkt. Men den fyllan blev åtminstone en bra fylla. 

Nu ska jag försöka hålla på det där lite tror jag, men nu när det blir varmare och solen tittar fram blir man ju allt mer alkoholsugen haha. Utöver det ser jag fram emot påskhelgen som närmar sig. Amela kommer hem till Växjö över helgen så vi ska Luncha och gå en runda på stan på fredag och sen ska jag till pappa och Åsa för att grilla, dricka vin och ha en spelkväll. Kommer bli så mysigt! Sen lördag och söndag natt blir det jobb. Ursäkta för rörigt inlägg. Vi hörs snart. Kram

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas