Linda Kjellberg

Q/A Fillers

1. Hur mycket har/lägger du i i dina läppar?  Svar - Första gången la jag i 0,5. Andra gången, 0,7 och det är även vad vi gjorde tredje och nu fjärde gången.

2. Hur mycket har/lägger du i i din haka?  Svar - Första gången la vi i det som blev över från 1 ml som jag betalde till läpparna. Så alltså 0,3. Nu andra gångern la vi i det som blev över från läpparna så 0,3 plus sen la vi i 0,5 också. Så har alltså 0,9 i min haka.

3. Vad kostar det för läpparna och hakan och var för sig?  Svar - För en halv ml kostar det 2300 kr. För en hel ml kostar det 3500. All fillers, var du en ska ha det i ansiktet så att säga och vilket märke du än tar/får. Sen om ni vill veta vad för kostnader jag har lagt/lägger på mitt ansikte får ni i så fall räkna ut själva. :-)

4. När lägger sig svullnaden/blåmärkerna?  Svar - Är ju olika från person till person och för mig har det också varit olika från gång till gång. Första gången fick jag bara blåmärken och nästan ingen svullnad. Andra gången tvärtom. Tredje och färde gången har det varit smått av båda. Men de har alltid lagt sig efter max två dagar. Så det går väldigt fort. Antar det handlar lite om hur snabb läkningsprocess man har i kroppen också. 

5. När slutar det göra ont?  Svar - Ont gör det ju endast när man gör själva fillerserna men sen har man varit öm någon dag efter. Skulle säga max två dagar. När jag tänker efter så minns jag inte att jag någonson haft ont efter att jag gjort mina läppar eller haka förutom nu sista gången, och då var det mest i hakan.

6. Hur kommer det sig att du valde att gå till just den kliniken?  Svar - Satt och drack vin med några kompisar och vi började prata fillers och ena tjejen har gjort fillers innan och rekomenderade då den kliniken. Så jag testade det stället och jag älskar Amanda på Anskinclinic. 

7. Hur länge måste man vänta innan man kan dricka alkohol efter man gjort sina läppar?  Svar - Tror de brukar säga en vecka eller några dagar. Men det har hänt att jag druckigt alkohol samma kväll eller dagen efter och inget konstigt har hänt. Men skulle ju absolut inte rekomendera det.

8. Hur länge måste man vänta innan man kan kyssas/äta/dricka/annat?  Svar - Några timmar skulle jag nog säga. Egentligen bara tills bedövningen har gått ut. Sen vet jag inte hur pass bra det är, något du får kolla nogrannare med kliniken om du vill ha ett bättre svar.

9. Finns det något man kan undervika för att det ska hålla längre?  Svar -  Ja att sola och att röka. Det kan göra att fillerserna försvinner snabbare. 

10. Finns ju så många olika slags fillers, vilken skulle du rekomendera?  Svar - Ja det finns ju så många olika. Det beror på var du ska göra för någonstans i ansiktet och/vad du har för problem/Vad du vill ha/vad ditt ansikte passar bäst med. Jag är inte helt hundra, men tror jag har Juvederm i både läppar och haka.

11. Varför valde du att börja göra dina läppar samt haka?  Svar - Har alltid velat testa göra läpparna då jag ville ha mer plut och min överläpp var sned. Sen testade jag och älskade det och nu har jag då ingen tanke på att sluta.

12. Tycker du det är värt pengarna?  Svar - Ja annars hade jag inte fortsatt med det. Är alltid så himla nöjd med resultatet.

13. Är det beroendeframkallande?  Svar - Kan ju inte svara för andra. Men för mig är det det ja. Började med läppar, sen ville jag göra haka och nu har jag så mycket mer jag vill göra. Är bara pengarna som saknas.

14. Finns det något annat du skulle vilja fixa i ansiktet?  Svar - Gud ja. Förutom läpparna så vill jag ju få bort gropen i hakan samt fixa käklinjen så lite dubbelhaka försvinner. Jag vill ha fillers under ögonen då jag har så mörka ringar under ögonen och även på näsan för att få bort min knöl på näsan. Sen vill jag ha botox i argrynkan samt pannan. Kan gissa på om jag skulle göra allt det där på samma gång skulle de gått på närmare 30000 kr. Svettigt mycket pengar!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas