Linda Kjellberg

Kategori: Allmänt

Femton från i sommar

 Picture 1 / En naken kropp i en spegelsreflektion. Picture 2 / Bara en härlig sommarbild. Picture 3 / Lunch på Sit & Go med Malin och kusinerna.
Picture 4 / En mysig regning onsdag. Pictute 5 / När jag testade mig för antikroppar i somras.

Picture 6 / Vinkväll med Emmy, Ande och Thom. Picture 7 / Selfie. Picture 8 / Sanna och jag på en av alla våra vinkvällar. Hur solbränd var inte jag där?
Picture 9 / En av alla härliga promenader i sommarvärmen. Picture 10 / Promenad med pappa.

Picture 11 / Älskar höstens nya mysset. Picture 12 / En semesterbild från förra sommaren. Picture 13 / En härlig solnedgång utanför mitt fönster.
Picture 14 / Shots från sommaren 2018. Picture 15 / En bikiniselfie. 

Marmorpiedestal

Asså åh. Har velat ha en sådan här marmor piedestal från 1990-talet i något år nu. Blev kär i dessa på bilderna. Vill helst ha med vit, grå eller beige marmor men skulle också kunna tänka mig svart och brun om jag hittar någon jag fastnar för. Kollar ständigt på dessa på actioner. Den översta ligger just nu på 1200 kr. Känner inte riktigt att jag vill lägga mer än 400 kr på en piedestal. Den andra låg nu på 350 vilket är mer ett lämpligt pris. Men behöver de pengarna till annat denna månaden tyvärr. Så mitt piedestal handlande får vänta. Men visst är de fina?

Om du behöver lite pepp

Här har vi ett gäng bra citat som jag hoppas kan göra mycket för er som behöver ha lite extra pepp i erat liv just nu. Jag är en av dom. Denna veckan har varit en av de värsta veckorna på detta året då det startade med Pms, mens, mensvärk, ångest, självmordstankar, familjedrama, kompisdrama samt nu feber. Bara längtar till måndag så man kan börja på en ny vecka med ny energi och positiva tankar. :-)

Kyss henne

"Kyss henne för alla gånger hon längtat efter någonting mer, kyss henne för alla gånger hon passerat förbi ditt kvarter.
Kyss henne för alla gånger hon önskat att få känna sig speciell, kyss henne för alla gånger hon skyndat sig hem någon sen kväll.
Kyss henne för alla gånger hon smekts av händer hon vill glömma, kyss henne för alla gånger hon sårats men fortsatt att drömma.
Kyss henne för alla gånger hon fått ångest av någon spegels reflektion, kyss henne för alla gånger hon trots det fått dig att tro på perfektion.
Kyss henne för alla gånger hon träffat någon som inte respekterat ett nej, kyss henne för alla gånger hon fått höra att hon är bra för att vara tjej.
Kyss henne för alla gånger hon varit värd mycket mer än vad hon fått, kyss henne för alla gånger hon ljugit om hur hon egentligen mått.
Kyss henne för alla gånger hon haft något att säga men förblivit tyst, kyss henne för alla gånger hon inte velat något mer än att bli kysst.
Kyss henne för alla gånger hon kommer stanna kvar i ditt kvarter, kyss henne för alla gånger hon inte kommer behöva längta mer."

Femton nya från livet

Picture 1 / Från farmors begravning i Mars. Picture 2 / Jag och älskade Singo som även ska somna in i veckan. Picture 3 / En av alla grillkvällar hos pappa och Åsa i deras förra lägenhet. Picture 4 / Sommardrinkar från förra sommaren som för någon anledning inte kommit upp på bloggen. Picture 5 / En latexselfie.

 Picture 6 / Luftballonger. Picture 7 / Från farmors begravning. Picture 8 / Selfie. Picture 9 / Påskris i stan i påskas.
Picture 10 / En till grillkväll hos pappa och Åsa i deras gamla lägenhet. 

Picture 11 / En till latexselfie. Picture 12 / Söndagsbrunch på PM förra sommaren. Picture 13 / En till sommarbild från förra året.
Picture 14 / Gamenight hos pappa och Åsa i deras förra lägenheten. Picture 15 / Älskade Daisy. 

Some selflove quotes #Three

Tips - Liggboxen

Till alla er som gillar och/eller intresserar er av sexleksaker se hit.
Denna box är ett jätte bra tips till dig som främst är i en relation eller om du bär en snippa. Då det mest är pargrejer eller snippleksaker som man får. Jag har prenumerat på detta i ett år nu och har fått sex stycken boxar då man får en box varannan månad för 499 kr. Två av boxarna har jag inte varit nöjd med, men de andra fyra älskar jag. De två boxarna jag inte vatit nöjd med va den första boxen jag fick och den jag fick senast. De var mest leksaker till snoppbärare som jag ej har någon funktion av därav jag inte tyckte om dom. Men hade jag haft pojkvän så hade det varit super kul. (Har alltså fått de boxar som är på bild ovan.) Men är alltid så roligt att få hem en box och blir alltid en överaskning om vad man får i. Man testar ju nya saker och lär sig mer om vad man gillar/inte gillar och lär känna sin kropp mer. Denna box är helt klart något som hjälpt mitt sexliv både själv och med partner så mycket roligare. Till er som är sugna på att läsa mer eller redan nu beställa hem en box kan ni trycka på länken HÄR! Det är samma tjejer som har podcasten "Alla våra ligg" som ligger bakom denna fantastiska box.

De enda två bilderna jag själv tagit på mina sex boxar jag fått hittills. 

Dalgona Kaffe

OBS! Bilderna är tagna från pintrest då jag själv inte alls fått några bra bilder. Okej nu ska vi diskutera kaffe!
Har alltid tyckt om latte och islatte men från och med i höstas så började jag gilla vanligt kaffe fast med ganska mycket mjölk. Dricker dock mest det på jobbet och någon enstaka gång hemma. Sen i julas började jag dricka köpt färdig iskaffe som man bara blandadde i med mjölk. Men det är något jag har tröttnat lite på nu. Så för några veckor sedan såg jag ett recept på en blogg om Dalgona kaffe. Det såg så himla gott ut och tänkte att jag skulle testa det någon dag och sen efter jag såg läste om det så har jag sett reklam och folk som gjort detta hemma överallt. Så då kände jag att jag var tvungen att testa. Så testade förra veckan och harregud vad gott. Är helt kär! Dricker cirka ett glas om dagen. Känns liksom så lyxigt! Så har ni inte testat detta, så är det ett måste.

Recept: Det ni behöver är 2 msk snabbkaffe, 2 msk socker och 2 msk kokande vatten. Vispa med elvisp tills det blir skummigt.
Häll is och mjölk i ett glas och servera sedan med att lägga på skummet på toppen.

Femton nya från i livet

Picture 1 / Fin bild. Picture 2 / Selfie innan kräftskiva. Picture 3 / Malte (Mormor & Morfars hund)
Picture 4 / Små söta hamburgare en höstkväll. Picture 5 / Jag och Emmy på en promenad i solen.

Picture 6 / Sommardrinkar. Picture 7 / Promenad runt Växjösjön. Picture 8 / Lunch med Karin i vintras.
Picture 9 / Selfie innan fest förra sommaren. Picture 10 / Pappa & Åsas nya katt Nala.

Picture 11 / Bad med snö runt om mig, från vintern 2019. (Glömt lägga upp den) Picture 12 / Myskväll med alkohol med Emmy och Thom.
Picture 13 / Bild på mig och Sanna från festkvällen som spårade ur. Picture 14 / Fin bild på Malmö. Picture 15 / Rumpselfie. 

Framtidsplaner - Utbildning, Plugg och Jobb

Hej på er, har ju pratat en del om utbildnng och plugg lite smått. Men fått en hel del frågor då det blivit mycket ändringar i vilja samt i livet. Så tänkte skriva lite om mina framtidsplaner gällande jobb och utbildning. Varför inte detta inlägg kommit upp tidigare trots att jag skrivit några gånger i andra inlägg att detta ska vara nästa inlägg som kommer upp är mycket pga hur jag mått och även pga corona. Har liksom inte vetat när jag skulle börja må bättre, man hade ingen koll på hur Corona skulle urarta sig. Men nu mår jag tillräckligt bra och hade velat läsa svenska 2 och 3 nu. Men nu under sommar går jag upp till att jobba heltid och kommer inte ha ork eller tid att jobba 100% samt ha plugg samtidigt. Så därav får det väntas med till hösten. 

I Höstas började jag utbilda mig till undersköterska. Men tre månader in kände jag att det inte alls var rätt för mig. (Jobbar just nu inom vården och är timanställd. Men meningen är inte att jag ska jobba med det så länge till) så därför hoppade jag av utbildningen och började fundera på vad jag egentligen vill. Mitt mål har alltid varit sen jag själv blev sjuk i psykisk ohälsa att jobba inom det och hjälpa andra med psykiska problem. Därmed är jag nu sugen på att plugga beteendevetenskap. Meningen var att jag skulle börja med det till hösten, så jag var och prata med en studie och yrkesvägledare som kunde hjälpa mig med detta. Vi insåg då att jag saknade 50 poäng av samhällskunskap och 100 poäng på svenska 2 och 3 för att söka den utbildningen. Så i våras var då meningen att jag skulle läsa dessa kurserna samtidigt som jag jobbade. Skrev även upp mig till högskoleprovet (Då det är lättare att komma in på utbildning om du gjort högskoleprovet.) Men pga av att Corona hände samt min farmors bortgång så blev det mycket trubbel och jag valde att avsluta mina studier för stunden. Jag hann klart med min samhäll, så den är färdig. Men jag har svenska 2 och 3 kvar. Pga Corona så kommer jag nu inte söka beteendevetenskapsprogrammet i höst som jag hade tänkt mig. Meningen blir att jag ska fortsätta läsa svenska 2 och 3 i höst och förhoppningsvis även göra högskoleprovet då och vara klar så jag kan söka in till beteendevetenskapsprogrammet i vår 2021 istället. Kommer jag in blir det flytt till annan stad då denna utbildningen inte finns i Växjö. Har även blivit småsugen på att utbilda mig till sexolog. Då behöver man bara läsa till några kurser och ha en utbildning inom beteendevetenskap, sjuksköterska eller liknande, Men det är något jag får se senare i livet när jag utbildat klart mig till beteeendevetare. Kan tänka mig att jag vill jobba med att hjälpa folk inom psykiska områden ett tag och sen kanske fortsätta utbilda mig till sexolog, jag menar man ska ju ändå vara i jobbbranchen i cirka 40 år till. Så det är så mina tankar går just nu och har gjort sen i höstas. Kommer alltså jobba kvar på boendet jag är nu året ut samt läsa de behörande kurserna i höst. Och sen söka till beteendevetenskapsprogrammet och hoppas på det bästa. Har ni några frågor får ni ställa dom nedan så ska jag försöka svara på dem! :-)