Linda Kjellberg

Kategori: Allmänt

Vilken av dessa flätor ska jag ha på Summerburst? (Endast en dag)

Bild 1. Två utbakade flätor. (Jag på bilden). Bild 2. En eller två fiskbensflätor. (Malin på bilden.) Bild 3. Eller två inbakade flätor. (Jag på bilden.)
OBS!
Jag vet att jag har världens utväxt och behöver färga mitt hår typ nu egentligen, men ska göra det en vecka innan
Summerburst så jag är nyfärgad till det tänkte jag. Så de får vänta i tre veckor till trots att det är skitfult. 

Men vilken av dessa frisyrer ska jag ha första dagen på Summerburst? Vilken tycker ni? Behöver även förslag på andra festivaliga frisyrer till andra dagen. Har lite funderingar, men ingen jag spikat. Ge lite tips så är ni snälla. Det enda jag har spikat är att jag ska ha guldiga smycken. Behöver köpa gulidiga örhängen, sen tror jag att jag har bestämt två outfits om det är fint väder, måste ordna två outfits om det skulle bli kallt/regna också. Vad för skor är bäst att ha? Kom med tips!

Feminist, rasist, eller rimligt tänkade..

Jag är med i en grupp på Facebook, och där la jag upp en bild på mig och skrev att jag ville köra en selfietråd för jag hade tråkigt och jag vet att de blir så jävla mycket hat i den gruppen så ville se vad jag kunde få för reaktioner. (dock trodde jag inte det skulle komma så här grova.) Det var i alla fall en helt vanlig bild med ett vanligt linne på mig så man ser lite klyfta liksom. (Min p-bild på FB.) I alla fall så var en av de kommentarerna den här ovan. Det här är bara sjukt enligt mig, bara för jag lägger upp en selfie där man ser lite klyfta så är det mitt fel att människor blir våldtagna och att pedofiler ger sig på barn? Jag vet inte hur han får ihop det, och just att han säger att han har emot våldtäksmän. Nej, med den kommentaren visar han bara att skiter i vilket och det här med att jag är ett prostituerad äckel pga av en selfie? Hans huvud kan ju inte riktigt fungera. Så pga min bild så ser han att jag säljer mig, låter ju rimligt? Asså människor som han behöver skärpa till sig, finns allt för många människor som tycker som han. Likadant det här med om tjejer ligger mycket eller med många så är hon en slyna/hora. Nej det är hon verkligen inte. Det är år 2017. Skärp till er och väx upp! Dock typ alla som sagt/skrivit så till mig är utlänningar och har väl en ennan kultur i sitt land. Men förfan du/ni/dom är i Sverige och så här är det här, lär er våra regler och skärp till er om vi nu var så snälla att ta emot er.

Jag är trött på att höra att jag är en hora, jag är trött på att bli antastad på klubben, jag är trött på att vara rädd när jag går hem på natten, jag är trött på att folk kollar in mig som ett sexobjekt när jag är på affären, (De killar som varit elaka mot mig är 99% utlänningar), jag är trött på egentligen alla killar. Tyvärr till och med er snälla killar. De elaka killarna förstör er. Jag kommer inte kunna lite på er, tills ni visar mig motsatsen.

Tror även SD kommer vinna i valet nästa år, för det har gått över en gräns. Det händer inget i Sverige. De blir bara värre och värre. Det är sjukt, för ett år sen hatade jag SD, skulle aldrig kunna rösta på dom. Men har fan börjat inse att de förmodligen är det enda som kan ändra på hur Sverige är just nu. För jag är på ett sätt trött på hur mycket vi svenskar måste anpassa oss efter utlänningarna när det i själva varken är tvärtom eftersom de kommer till vårt land och då borde de följa våra regler och traditioner. Varför ska vi ändra allt pga av dom? Är trött på rättsystemet som inte funkar i Sveige alls just nu. Att skattefel osv är så mycket högre straff än för våldtäkt och misshandel tillexempel. Är trött på att vi tar in så mycket människor och ger utlänningar pengar för våra skattepengar och jobb så de inte finns till våra umgdomar. För där är jag, jag är en ungdom i Sverige och det är näst intill omöjligt att få ett heltidjobb om man inte har bra kontakter. Ska egentligen inte ytta mig för mycket om politik för så insatt är jag inte, något jag måste bättra på till valet. Men är ju för och nackdelar med alla parti såklart.

Nej jag är inte rasist och inte feminist, jag ser bara det här som rimligt tänkande. Har absolut inget emot de utlänningar som sköter sig och är snälla. Men är trött på allt de jag skrev där uppe. Framför allt sveriges rättsystem. Det måste verkligen ändras. För det här är helt sjukt, ändras det inte snart så har vi förmodligen ett tredje världskrig inom 50-100 år.

Jag är rädd, rädd för killar. Jag är rädd för att bli lämnad ensam ute när de är mörkt. Jag är rädd för att träffa en kille för första gången. Jag är rädd för att prata med killar. Jag är rädd för att ha sex med killar. Jag är rädd för allt som har med killar att göra. Jag litar inte på er killar. För ni har antastat mig närmare 50 gånger på fester. Ni har våldtagit mig en gång och försökt en annan. Ni har kallat mig hora/slyna sen jag var 13 år gammal och gör det fortfarande till och från.

Vet att det inte är ni, men för mig blir det ni. För det spelar ingen roll. Jag ser alla män som potenciella väldtäksmän. Har man varit i min sits förstår man. Män gör det troligen inte. För att skydda sig själv, för att inte vara med om allt de där hemska en gång till så måste man tyvärr se det så.

OBS! Får ursäkta för ett litet rörigt inlägg med lite tankar om olika saker och lite hoppande. Men var så mycket tankar och känslor som kom upp under tiden jag skrev detta inlägg. Hoppas ni har förstående för det! Det är ju trots allt viktiga ämnen alltihopa.

Let's talk about sex

Hej hörni, nu tänkte jag prata lite sex så är det något ni inte är intresserad av eller att de är ett ämne som gör er
triggade så ger jag er nu en varning och ber er att klicka bort detta inlägg! (OBS: Bilden är tagen från Google).

Jag har tänkt ta upp det här ämnet så länge, har verkligen tänkt igenom mitt sexliv och sedan hört lite av mina kompisars sexliv osv och jag blir så upprörd. Jag har kommit så långt att jag vet ärligt talat inte om det är värt att ha sex längre. (Spelar ingen roll hur sugen jag är på killen) för jag har nog inte haft en enda partner som levt upp till mina förväntningar eller fått mig att njuta/komma. 

Tänker inte gå in på hur många jag har haft de "roligt" med men jag har en del i bagaget om jag säger så och för inte så länge sen så förväntade jag mig inget utav mitt sex. Jag förväntade mig bara att det var lite kul och sen kom killen och sen var det slut. Det är faktiskt efter jag började lyssna på podden "Alla våra ligg" som jag började fatta vad sex handlar om och vad för rättigheter en tjej har i sängen. 

För när jag tänker efter så har de alltid varit så att en tjej hon förväntas av sig att suga av killen, men det förväntas inte att en tjej ska få bli slickad innan akten. Vilket är konstigt för en kille behöver inte bli avsugen innan ett ligg medans det krävs lite mer för att få en tjej kåt, då ett slick kan vara väldigt passande kan jag tycka. Blir också så arg på det här med att en kille vägrar kyssas efter man sugit av en kille, men en tjej ska ha killens fingrar i käften som han precis haft i muffen liksom. Förstår inte skillnaden? Är så trött på att det föväntas så mycket av kvinnan i sängen men så lite av mannen.

Under mina år som jag haft sex så har jag haft riktigt dåliga killar i sängen när jag tänker efter, och ja förlåt er killar som jag haft sex med som läser detta, men ja er allihop faktiskt. För får ni inte en tjej att komma, tro mig då är det ett dåligt sex för tjejen. Spelar ingen roll om det är under förspelet eller under sexet.
(Om det inte är så att en tjej inte vill eller kan komma förstås.)

För killarna jag legat med ha antingen bara tänkt på sig själva och bara velat komma själva. Eller har de inte velat/vågat gå ner på mig eller så har de försökt men inte ens kunnat hitta klitoris utan sitter och slickar på en blygläpp istället liksom. Eller så varar sexet i endast någon/några minut/er. Killar som inte vill/vågar gå ner på en tjej ska absolut inte förvänta sig an avsugning eller ett ligg över huvudtaget. För hade de varit jag så hade killen absolut inte fått komma till. Självklart är det en annan femma om tjejen själv inte vill bli slickad. En kille som inte kan hitta klitoris, läs på. Det är faktiskt pinsamt. Kan ni inte hitta den så rekommenderar jag att du inte har sex förens du lärt dig det. Tjejer som är med om det här, läxa upp killarna! Det är inget jag har vågat innan, har mest försökt få dom till den rätta platsen men det funkar inte om man inte visar helt och hållet (Det blir inte allt stelt och förstör stämningen). Men när det inte funkat så har jag sagt att vi skiter i det i finare ord. Men nu är det ändring på det, kommer läxa upp killen som inte kan och sedan visa exakt vart och vad han ska göra. Och killar som kommer tidigt, lär er att hålla er. På riktigt, det här är något jag kan bli arg på, hur kul är det att ni kommer precis när det börjar bli skönt för tjejen och hon precis ska börja njuta. När jag varit med sådana killar har jag seriöst ångrat mig därefter, liksom tänkt "okej, de här var absolut inte värt, jag fick ju ändå inte njuta något av det". Hur kul är det liksom? Och tro mig, tjejer snackar. Skulle ni killar komma snabbt (vilket jag förstår att man inte alltid kan rå för) Så tycker jag man kan föreslå till tjejan att du vill få henne att komma och kanske efter du lekt med henne kan föreslå ett ligg till om hon vill. Tro mig då kommer inte tjejen gå där ifrån med ångest för att hon haft sex med er, då gör det inget om ni har kommit tidigt.

Har faktiskt bara varit med en kille som fått mig att komma och det är mitt ex och tro mig det tog ett tag att lära sig de också. Han var absolut inte så bra på det i början. De var ju något man fick lära sig, jag fick berätta hur jag ville ha det och han fick träna på det och under tiden även hitta på nya sätt.

Finns till och med statistik på att tjejer kommer mer av sig själva eller av andra tjejer. Vilket jag kan förstå, inte heller konstigt att även fast man inte lagd åt de hållet så vill man testa för man vet att tjejer kan mer om att få en annan tjej att komma än vad män kan.

Det jag vill komma till med det här inlägget är att ni killar borde ta mer ansvar så tjejen får komma och njuta lite, det är inte bara er det handlar om i en sexakt. De ska vara lika skönt för er båda. Och tjejer, säg till när de gör fel så de lär sig, för de kommer aldrig lära sig om vi inte vågar säga till och visar hur vi vill ha det. Och är du med en kille som tänker endast på att få komma, glöm inte att säga till att du också ska få ditt. Du har lika mycket rätt att få njuta/komma som killen har. 

Bästa Nocco'n

Hej på er, har ni testat den nya Nocco'n som ni ser på bilderna här ovan? Om inte så gör det. Jag är ingen tjej som egentligen gillar Nocco. Jag är en Redbull tjej. Men är ju tvungen att smaka när det kommer olika nyheter. Det ångrar jag verkligen inte idag, för helvete vad god den här var. Det här är verkligen sommarens godaste dryck. Den passar till att dricka iskall en varm sommardag eller ha i drinken en festkväll i en varm sommarnatt. Den är helt enkelt sommarens kärlek! :-)

Ändringar på bloggen #tre

Hej på er, nu tycker jag det var dax för en liten förändring igen här på bloggen. Göra den lite vårfin! Då den andra marmor headern var mer vintrig. Så tror det här blir bra. Ska försöka få in en ny profilbild också snart. Så här får de va ett tag nu så får vi uppdatera den när sommaren är kommen. :-)

Har fyra stycken marmor bakgrunder som jag använder som headers. Tänkte att från och med nu ha varsin till de olika årstiderna. Så den här headern är vårheadern och kommer vara header under månanderna Mars - Maj. Så blir en kort gång denna gång. Sen har jag en vit marmorbakgrund till sommarheadern mellan månanderna Juni - Augusti. Sen har vi en svart marmorbakgrund som jag tänker ha som höstheader mellan månaderna September - November. Sedan har vi den headerna jag hade nyss, den blå-vita som kommer bli min vinterheader och kommer vara min header under månanderna December - Februari.

Swedish fika

Internationella Kvinnodagen

Hej på er, idag som ni nog alla vet är det Internationella Kvinnodagen. En dag för kvinnornas jämställdhet. Att de ska vara lika för män och kvinnor. Inget vi har till 100% än. Men något jag tror komma skall. Det går bara sakta men säkert framåt. Vi får helt enkelt ha lite tålamod!

Vi tjejer borde hålla ihop mer än vad vi gör. Tycker vi går mer och mer emot varandra. Vilket är fel. Vi borde stötta varandra. Genom allt. Vi kvinnor ska kunna känna att vi kan vända oss till andra kvinnor. Veta att vi får stöttning och hjälp av varandra om det är något. Något jag tycker vi ska kämpa för. GIRL POWER!

Funderar på att pierca..

(Bild från Google.)

Bröstvårtan. Är så sjukt sugen på att göra de då jag tycker det är sjukt snyggt att ha de i ena bröstvårtan. Kommer inte göra det i båda pga ett, jag tycker inte de är snyggt och två, vill inte riskera att förstöra båda bröstvårtorna för ammning i framtiden. Hum, det kan hända att det blir en spontan piercing så här i veckan. Jag var ju väldigt spontan med min tungpiercing. Hade ju velat ha de as länge, sen bara en lördag så fick jag en sådan lust att åka och pierca mig and i did it. Så varför inte vara lika spontan igen? Jag vet kostnaden, bara att kolla öppentider. Spännande! ;-)

Söndagsnytt

När jag var med Manda på Coop ikväll så var jag bara tvungen att köpa nya rosor. Älskar att ha nya blommor till ett nystädat rum och mina andra var döda och fula. Denna gången köpte jag en bukett röda och en bukett gula och blandade de ihop i en vit vas. Så himla fräscht och mysigt!

Tips på olika "serier" att kolla på..

1. Ångest bilen.


Har ni hört om Ångestpodden med Sofie Hallberg oh Ida Höckerstrand?
De här är en serie på cirka 10-20 min på Svtplay där Sofie och Ida åker runt i en bil i Städer.
(Ångestbilen heter alltså bilen) Sedan hämtar de upp olika kända gäster där de ska prata främst om sitt "15 åriga jag".
Sedan tar varje gäst med sig ett foto av de själva samt en låt som påminner om sitt "15 åriga jag". Detta är en väldigt fin och mysig serie att kolla på.

2. Wahlgrens Värld.

Vi alla vet väl vilka familjen Wahlgren är?
Detta är en serie som handlar om deras vardags liv, med familj jobb och relationer. Det går att titta på kanal5play.
Denna tv-serien är jätte rolig och avslappnande. Titta på det om ni inte redan gjort det! :-)

3. Tunnelbanan.

Vi alla vet väl även att det finns tunnelbanor i Stockholm? 
Detta är ett program om just tunnelbanorna i Stockholm. Vi får följa med ut på ordningsvakternas jobb om att finnas där på tunnelbanestationerna.
De hjälper folk som ramlar, är på spåret, klotrar, är fulla, misshandel, mm. Detta är ett väldigt intressant program och det får en liten tankeställare.
Särskilt för oss kanske som inte bor i Stockholm och inte är vana med att ha de här problemen. 
Jag har suttit bänkad framför varje avsnitt på både tv-rutan samt på kanal5play där man också kan se detta program.

4. Geordie Shore.

Geordie Shore är ju någoting ni borde hört om? Eller iaf Jersay Shore?
Det är samma sak, bara det att Geordie Shore utspelar sig i England, New Castle. Finns just nu 13 säsonger.
Och i visa säsonger åker de utomlands ist för att vara i New Castle. Det är mellan 8-10 personer man får följa i varje säsong.
Och gamla går och nya kommer hela tiden. Det handlar då asså om ett gäng ungdomar som går på clubar och festar och har sex,
deras relationer med varandra och andra. Detta är så sjukt underhållande och roligt att kolla på. Hade gärna umgåtts med dessa människor, haha.

5. Skam.

Ingen har väl missat Skam? Har du de, behöver du läsa på lite.
Detta är alltså en norsk serie som handlar om de 5 tjejerna som är på bilden åvan,
och i varje säsong får de en ny huvudperson som de handlar främst om. I säsong 1 är det Eva.
Säsong 2 är det Noora och i säsong 3 är det Isak. Säsong 4 kommer ut nu till våren. Längtar!
De tre säsongerna som är ute finns på Svtplay. Detta är en serie för alla, och jag tycker alla ska se den.
Ett för att hänga med i snacker som går, två för detta är ens vardag i den åldern. Vi alla har varit med om nåt liknande.