Linda Kjellberg

Kategori: Allmänt

Some selflove quotes

Mina nyårslöften/Mål inför tvåtusen-nitton

2019 är här och saker och ting ska nu ändras för ett bättre år än det förra. Jag tror inte på det här med nyårslöften för de lyckas aldrig hålla hela året ut. Så där av har jag inga nyårslöften. Men jag har nyårsmål. För det tror jag är viktigare, att ha något att sträva efter. Något man ser en utmaning i. Men samtidigt inte får samma ångest över om man inte skulle lyckas med dom. Så jag har fem stycken för i år och tänkte nu nämna dessa, för att se när året är slut om/vilka jag lyckats åstadkomma. Saker jag vet att jag skulle bli lyckligare av!

- Äta hälsosammare. Något jag märkt att nästan alla har på sina listor. Men har tänkt på detta nästan hela 2018. Och när pappa kom med förslaget i December att vi skulle testa LCHF under Januari månad så var jag helt på. LCHF för er som undrar är att man inte får äta något med socker eller kolhydrater. Tänkte göra ett enskilt inlägg om detta. Då det endast 4 dagar sen jag började med detta men har redan så mycket och berätta. 

- Flytta hemifrån. Japp det är det jag lägger mitt fokus på nu. Att hitta en lägenhet! Jag vill helst flytta till våren. Antingen själv, eller också har även Emmy och jag pratat om att kanske flytta ihop om vi hittar en lägenhet som skulle passa oss.

- Att bli kär. Jag började tycka om någon i slutet av 2018. Vilket jag inte trodde jag kunde. Nu vet jag, jag är redo att skaffa ett liv med en partner.

- Komma på vad jag vill göra med mitt liv. Vet inte alls vad jag vill göra. Jag trivs med jobbet jag är på nu. Men om jag ska fortsätta jobba där måste jag börja plugga. Men det jobbet är inte vad jag vill jobba med resten av mitt liv. Men vad vill jag isf jobba med i resten av mitt liv? Vill jag plugga? isf vad? Ja ni ser ju. Har så många frågor. Ska nu i januari gå till en studie/arbetsvägledare som kan hjälpa mig att ge råd och kanske hitta vad jag vill göra med mitt liv.

- Resa. Jag och Amela pratade om detta när jag var hos henne i Stockholm. Jag skulle vilja åka på en veckas solsemester till ett ställe jag aldrig varit på, en weekend och festival i Sverige jag aldrig varit på i år. Meningen är att Amela ska vara den jag åker med på någon av dessa resor iaf, kanske flera. Något vi kommer börja planera snart iaf. Sen får jag hoppas att någon av mina andra vänner antingen vill haka på eller göra någon av de andra resorna med mig!

When the dark days comes

 

Saker jag vill ha till hemmet #Fyra

Här har vi några fler saker jag vill ha till hemmet! De fina stolarna med sammetsgrönt och svarta ben till ett brunt marmor matbord istället för soffbord som ni ser till mitten längst upp. Hur snyggt skulle inte det bli? En sammetspall är ju så trendigt bredvid soffan nu mera. Beige eller grå med silverkant där nere är något jag absolut skulle kunna tänka mig. Sen dessa sjukt snygga tavlor av Carolina Gynning. Tänker mig dessa i vardagsrummet. Jag är ju mycket för basic färger. Vitt/svart/grått/beige/mörkgrönt är färgerna jag vill ha i mitt vardagsrum. Så hur snyggt hade det inte varit med dessa färgklick som gör det lite mer lyxigare? smile

Gotte

Sexleksak // Satisfyer Pro Two

(Länk till produkten - HÄR!

Det har länge hypats om den här Satisfyer som är en klitorisstimulator med vibration och huvudet är som en sugprop. Den har 11 olika stimulartions nivåer. Har sett vad folk tycker om den på facebook och hört vad bekanta sagt om den. Varit nyfiken och sugen på att köpa en sådan ett bra tag. Fick testa en liknande för någon vecka sen och efter det så var jag bara tvungen att införskaffa mig en. Den är helt amazing, asså på riktigt jag förstår varför det har varit en sådan hype om denna. Det här är kvinnans nya bästavän! Jag köpte min på vuxen.se på rea och jag tror fortfarande den är på rea om ni skulle villja köpa en själva.

Utrensning av glas

Åsa (pappas tjej) rensade ut lite av hennes glas i olika typer och tog med en en låda för att se om jag och Malin ville ha något av glasen för annars skulle det slängas. Malin tog nästan hälften och jag tog nästan andra hälften, även pappa tog något. På bilderna ovan ser ni det jag fick med mig! 

Bilder ni inte sett #fem

 Bild 1 / Selfie från en platinablond trettonåring. Bild 2 / Skridskor med klassen i 8:an. Bild 3 / På kemin i 9:an, Andy tar kort och det ser ut som Johan ska slå sönder mig haha. Bild 4 / Sextonåriga Linda ska ha fest och drack upp hela den där vodkan själv och däckade i badkaret först av alla.

 Bild 5 / Gjorde en challange på min gamla blogg att jag skulle hoppa med bikini i snön. Saknar fasiken min navelpiercing jag hade där. Bild 6 / Jag och Emmy på Karl-Oskar dagarna på förfest hos Anna 2013. Emmy var svarthårig med tacky löshår och jag hade ju vit utväxt så det smäller om det. Bild 7 / En utgång på Karma 2015 och vi jämförde mig med en kille över 2 meter haha! Bild 8 / Tacokväll med Anna och Emmy och då ska ju självklart Anna uppdatera på snap. 

Mina paket tvåtusenarton

Här har ni mina paket i år, fick inte så mycket som jag brukar få. Men man börjar bli gammal och meningen är väl att man ska köpa detta själv haha.
Som ni ser fick jag två Rödvinsglas i Carolina Gynning kollektionen. Har två sen innan, så har nu fyra stycken. Meningen är väl att jag ska införskaffa mig två till.
Blir att önska sig det i julklapp. Fick även tre muggar i Hennes kollektion. (Har en sedan innan) och finns två kvar i den gammaldagsa kollektionen jag vill ha.
Så blir samma där att önska mig dom i julklapp. Jag fick sedan 300 kronor av farmor och Börje. Ett pack med fyra Redbull samt en bubbel av pappa.
Av Malin fick jag det jättefina svarta glittriga setet som jag önskade mig av henne och sen fick jag även ett par lotter som jag redan skrapat,
v
ann såklart ingenting på dom..Sedan av Åsa fick jag den otroligt fina vasen som ni ser på bilden längst ner. Så nöjd med mina paket ändå!

Saker jag vill ha till hemmet #tre

Här har vi lite nya saker jag vill ha till hemmet. Två jätte fina lampor. Vill ha en svart till ett rum och en vit till ett annat. Tänker mig två olika sovrum att ha de i fönstren. Sedan är jag så sugen på att skaffa sammetsgardiner. Det vill jag ha i sovrummet. Älskar båda färgerna så de beror på vilka färger jag valt i sovrummet. Sen är vi tillbaka på de här Bubbles kollektionen. Älskar både tallrikar, glasen och krukorna i denna kollektion vilket ni även såg i det första inlägget. Dock så vill jag ha de oceanblåa, gråa och bruna glaset. Tallrikarna ville jag ha de oceanblåa, gråa och vita. Krukorna vill jag ha i grått, vitt och svart. smile