Linda Kjellberg

Kategori: Allmänt

My new nails

Idag gjorde jag nya Nails, sjukt snygga va? Fick bli lite höstiga med en grå färg samt en glitterig nagel. Jag som älskar blingbling! Är lite synd att man inte har så mycket pengar för då hade jag gjort naglar hela tiden. Jag som biter på mina naglar och ha så korta, så håller inte sådana här naglar mer är cirka två veckor på mig. Så skulle behöva göra naglarna två gånger i månaden istället för en tills jag får längre naglar. Och det är lite väl dyrt. Så tillsvidare får det bara bli av ibland, Man känner sig ju så himla mycket fräschare och snyggare! Så man vill ju se till att man alltid ha långa naglar! 

Gratis Converse

Förra veckan fick jag hem dessa skorna. Inte för att jag beställt dom, utan fick de gratis av min faster/Kusinfamilj. Hon hade vunnit något jag inte riktigt förstod och då vunnit 24 par skor. Hur sick? Jag fick två par, ett par höga svarta och ett par låga svarta. Malin fick ett par höga svarta hon också, ett par höga limegröna och ett par höga gråa. Men hur snällt? De får komma fram sen till våren. laughing

Nya köket

Växjöhem har målat om våra luckor i vårat kök från gult till vitt nu under en vecka. Dock så gör sig inte bilderna till rättvisa. Så gult som det är på bilderna var det egntligen inte. Tog bilderna när de var mörkt och inte dagsljus tyvärr. Sedan blev jag lite besviken på den nya färgen, jag hade verkligen ställt in mig på att de skulle vara kritvitt som diskmaskinen och spisen är. Nej då är det alltså gräddvitt, alltså vitt med en liten gul ton i. Vad är det med Växjöhem och älska gult!? yell

Inte lika värd.

För att läsa mitt inlägg inte lika värd, tryck Här!
F
ör er som missat de så bloggar jag också för Ångestskolan. (Följ på FB om ni inte gör de.)
Så där kommer de mesta av mina inlägg inom psykisk ohälsa ut, länkar dock alltid inläggen på här också.

Uppdatering

(Två gamla selfies från min gamla blogg för utfyllnad)

Hej hörni, hur är det med er? Med mig är det helt okej. Måste bara säga förlåt för jag varit/är mycket oaktiv här nu men de blir så nu när jag har två jobb att sköta, plus en blogg till, plus ska hinna med ett socialt liv och hemmasysslor också. På senaste tiden har jag nästan bara jobbat och när jag varit ledig så har jag sovit då jag inte hunnit med något annat. Men från och med nästa vecka blir det andra bullar. Då har jag bara ett jobb jag jobbar på 75% och sen har jag båda bloggarna och sen ska jag börja träna några gånger i veckan då jag äntligen skaffat mig ett gymkort, väntar bara på att de ska komma hem i brevlådan så är det bara att börja köra. Sen har jag planer på att ta tag i mitt körkort och plugga faktiskt.

Vill inte plugga vidare nu, men man vet aldrig i framtiden och för att jag ska kunna göra de måste jag har högskolleförberedande vilka många läste som extraval i gymnasiet, men då hade jag min matte jag inte hade klarat plus en alkoholdryckerskurs istället. Och i högskolleförberedande behöver du ha Engelska 6, vilket vi hade obligatorisk i vår linje så den behöver jag inte läsa, tack gode gud för det för det var fruktansvärt svårt! och sen är det Svenska 2 och Svenska 3. Så är ju då Svenska 2 och Svenska 3 jag behöver läsa för att kunna söka till ett universitet om jag vill i framtiden. Tänkte att de kan vara bra att göra det nu när jag jobbar 75% och att slippa de i framtiden om jag blir sugen på att plugga vidare. Då är det gjort liksom.

Det som hände för ett år sen

För att läsa mitt inlägg det som hände för ganska exakt ett år sen, tryck HÄR!
F
ör er som missat de så bloggar jag också för Ångestskolan. (Följ på FB om ni inte gör de.)
Så där kommer de mesta av mina inlägg inom psykisk ohälsa ut, länkar dock alltid inläggen på här också!

Mina två nyheter..

Hej på er, hur är det med er? Med mig är det helt okej. Rätt stressigt och super trött i livet just nu. Varför ska jag berätta för er nu hade jag tänkt. Det är så att jag har fått ett nytt jobb. Som jag började på i måndags. Så just nu jobbar jag på båda mina jobb och har näst intill ingen dag alls ledig i veckan och att de blir helt fel i dygnet då jag jobbar dag på mitt nya jobb och natt på mitt gamla jobb. Jobbar på båda jobben nu i tre veckor. Så från och med vecka 34 har jag bara ett jobb och min tjänst på 75%. Varför jag byter från de jag har till de nya är för på de nya får jag fast. Där jag är nu är jag bara timanställd förutom nu på sommaren då jag jobbar 90%. Men mitt nya jobb är i alla fall Graffiti Café, där även Amela och Ellen jobbar. Så de kommer bli kul. Har en tjänst på 75% där. Så just nu gör jag inget annat än att jobba och när jag väl är ledig/har tid så sover jag och försöker få in mina vardags sysslor liksom. 

Min andra nyhet är att jag har börjat blogga på Ångestskolan. Jag bloggar genom Drive och sen lägger Eric (som grundade Ångestskolan) in inläggen på deras hemsida och länkar de via Ångestskolans fb. Jätte bra och kul och vilka som helst kan läsa, de som följer dom är väl de som själva lider av någon psysisk sjukdom då det är de ämnerna vi bloggar om, eller för de tycker att själva ämnet är intressant. Jag har inte hunnit skriva något inlägg där än med tanke på det som händer med mina jobb just nu. Men så fort de lugnat ner sig på jobben så är det dax tänkte jag, när han länkat inlägget/inläggen på fb så kommer jag även se till att länka de här för er som vill gå in och läsa mer om de. För de är då där de flesta inlägg om just mina ämnen inom psykisk ohälsa kommer hamna. 

Med tanke på de, så var jag med härom veckan och höjde Volymen för Michelle. Jag höjer volymen för mig själv och jag höjer volymen för alla som varit offer för något slags sexuallbrott. Vi är aldrig ensamma, och vi ska stötta varandra genom allt. Vi kan hjälpa varandra. Vill även du höja volymen? Gör det isf HÄR!

Vilken av dessa flätor ska jag ha på Summerburst? (Endast en dag)

Bild 1. Två utbakade flätor. (Jag på bilden). Bild 2. En eller två fiskbensflätor. (Malin på bilden.) Bild 3. Eller två inbakade flätor. (Jag på bilden.)
OBS!
Jag vet att jag har världens utväxt och behöver färga mitt hår typ nu egentligen, men ska göra det en vecka innan
Summerburst så jag är nyfärgad till det tänkte jag. Så de får vänta i tre veckor till trots att det är skitfult. 

Men vilken av dessa frisyrer ska jag ha första dagen på Summerburst? Vilken tycker ni? Behöver även förslag på andra festivaliga frisyrer till andra dagen. Har lite funderingar, men ingen jag spikat. Ge lite tips så är ni snälla. Det enda jag har spikat är att jag ska ha guldiga smycken. Behöver köpa gulidiga örhängen, sen tror jag att jag har bestämt två outfits om det är fint väder, måste ordna två outfits om det skulle bli kallt/regna också. Vad för skor är bäst att ha? Kom med tips!

Feminist, rasist, eller rimligt tänkade..

Jag är med i en grupp på Facebook, och där la jag upp en bild på mig och skrev att jag ville köra en selfietråd för jag hade tråkigt och jag vet att de blir så jävla mycket hat i den gruppen så ville se vad jag kunde få för reaktioner. (dock trodde jag inte det skulle komma så här grova.) Det var i alla fall en helt vanlig bild med ett vanligt linne på mig så man ser lite klyfta liksom. (Min p-bild på FB.) I alla fall så var en av de kommentarerna den här ovan. Det här är bara sjukt enligt mig, bara för jag lägger upp en selfie där man ser lite klyfta så är det mitt fel att människor blir våldtagna och att pedofiler ger sig på barn? Jag vet inte hur han får ihop det, och just att han säger att han har emot våldtäksmän. Nej, med den kommentaren visar han bara att skiter i vilket och det här med att jag är ett prostituerad äckel pga av en selfie? Hans huvud kan ju inte riktigt fungera. Så pga min bild så ser han att jag säljer mig, låter ju rimligt? Asså människor som han behöver skärpa till sig, finns allt för många människor som tycker som han. Likadant det här med om tjejer ligger mycket eller med många så är hon en slyna/hora. Nej det är hon verkligen inte. Det är år 2017. Skärp till er och väx upp! Dock typ alla som sagt/skrivit så till mig är utlänningar och har väl en ennan kultur i sitt land. Men förfan du/ni/dom är i Sverige och så här är det här, lär er våra regler och skärp till er om vi nu var så snälla att ta emot er.

Jag är trött på att höra att jag är en hora, jag är trött på att bli antastad på klubben, jag är trött på att vara rädd när jag går hem på natten, jag är trött på att folk kollar in mig som ett sexobjekt när jag är på affären, (De killar som varit elaka mot mig är 99% utlänningar), jag är trött på egentligen alla killar. Tyvärr till och med er snälla killar. De elaka killarna förstör er. Jag kommer inte kunna lite på er, tills ni visar mig motsatsen.

Tror även SD kommer vinna i valet nästa år, för det har gått över en gräns. Det händer inget i Sverige. De blir bara värre och värre. Det är sjukt, för ett år sen hatade jag SD, skulle aldrig kunna rösta på dom. Men har fan börjat inse att de förmodligen är det enda som kan ändra på hur Sverige är just nu. För jag är på ett sätt trött på hur mycket vi svenskar måste anpassa oss efter utlänningarna när det i själva varken är tvärtom eftersom de kommer till vårt land och då borde de följa våra regler och traditioner. Varför ska vi ändra allt pga av dom? Är trött på rättsystemet som inte funkar i Sveige alls just nu. Att skattefel osv är så mycket högre straff än för våldtäkt och misshandel tillexempel. Är trött på att vi tar in så mycket människor och ger utlänningar pengar för våra skattepengar och jobb så de inte finns till våra umgdomar. För där är jag, jag är en ungdom i Sverige och det är näst intill omöjligt att få ett heltidjobb om man inte har bra kontakter. Ska egentligen inte ytta mig för mycket om politik för så insatt är jag inte, något jag måste bättra på till valet. Men är ju för och nackdelar med alla parti såklart.

Nej jag är inte rasist och inte feminist, jag ser bara det här som rimligt tänkande. Har absolut inget emot de utlänningar som sköter sig och är snälla. Men är trött på allt de jag skrev där uppe. Framför allt sveriges rättsystem. Det måste verkligen ändras. För det här är helt sjukt, ändras det inte snart så har vi förmodligen ett tredje världskrig inom 50-100 år.

Jag är rädd, rädd för killar. Jag är rädd för att bli lämnad ensam ute när de är mörkt. Jag är rädd för att träffa en kille för första gången. Jag är rädd för att prata med killar. Jag är rädd för att ha sex med killar. Jag är rädd för allt som har med killar att göra. Jag litar inte på er killar. För ni har antastat mig närmare 50 gånger på fester. Ni har våldtagit mig en gång och försökt en annan. Ni har kallat mig hora/slyna sen jag var 13 år gammal och gör det fortfarande till och från.

Vet att det inte är ni, men för mig blir det ni. För det spelar ingen roll. Jag ser alla män som potenciella väldtäksmän. Har man varit i min sits förstår man. Män gör det troligen inte. För att skydda sig själv, för att inte vara med om allt de där hemska en gång till så måste man tyvärr se det så.

OBS! Får ursäkta för ett litet rörigt inlägg med lite tankar om olika saker och lite hoppande. Men var så mycket tankar och känslor som kom upp under tiden jag skrev detta inlägg. Hoppas ni har förstående för det! Det är ju trots allt viktiga ämnen alltihopa.

Let's talk about sex

Hej hörni, nu tänkte jag prata lite sex så är det något ni inte är intresserad av eller att de är ett ämne som gör er
triggade så ger jag er nu en varning och ber er att klicka bort detta inlägg! (OBS: Bilden är tagen från Google).

Jag har tänkt ta upp det här ämnet så länge, har verkligen tänkt igenom mitt sexliv och sedan hört lite av mina kompisars sexliv osv och jag blir så upprörd. Jag har kommit så långt att jag vet ärligt talat inte om det är värt att ha sex längre. (Spelar ingen roll hur sugen jag är på killen) för jag har nog inte haft en enda partner som levt upp till mina förväntningar eller fått mig att njuta/komma. 

Tänker inte gå in på hur många jag har haft de "roligt" med men jag har en del i bagaget om jag säger så och för inte så länge sen så förväntade jag mig inget utav mitt sex. Jag förväntade mig bara att det var lite kul och sen kom killen och sen var det slut. Det är faktiskt efter jag började lyssna på podden "Alla våra ligg" som jag började fatta vad sex handlar om och vad för rättigheter en tjej har i sängen. 

För när jag tänker efter så har de alltid varit så att en tjej hon förväntas av sig att suga av killen, men det förväntas inte att en tjej ska få bli slickad innan akten. Vilket är konstigt för en kille behöver inte bli avsugen innan ett ligg medans det krävs lite mer för att få en tjej kåt, då ett slick kan vara väldigt passande kan jag tycka. Blir också så arg på det här med att en kille vägrar kyssas efter man sugit av en kille, men en tjej ska ha killens fingrar i käften som han precis haft i muffen liksom. Förstår inte skillnaden? Är så trött på att det föväntas så mycket av kvinnan i sängen men så lite av mannen.

Under mina år som jag haft sex så har jag haft riktigt dåliga killar i sängen när jag tänker efter, och ja förlåt er killar som jag haft sex med som läser detta, men ja er allihop faktiskt. För får ni inte en tjej att komma, tro mig då är det ett dåligt sex för tjejen. Spelar ingen roll om det är under förspelet eller under sexet.
(Om det inte är så att en tjej inte vill eller kan komma förstås.)

För killarna jag legat med ha antingen bara tänkt på sig själva och bara velat komma själva. Eller har de inte velat/vågat gå ner på mig eller så har de försökt men inte ens kunnat hitta klitoris utan sitter och slickar på en blygläpp istället liksom. Eller så varar sexet i endast någon/några minut/er. Killar som inte vill/vågar gå ner på en tjej ska absolut inte förvänta sig an avsugning eller ett ligg över huvudtaget. För hade de varit jag så hade killen absolut inte fått komma till. Självklart är det en annan femma om tjejen själv inte vill bli slickad. En kille som inte kan hitta klitoris, läs på. Det är faktiskt pinsamt. Kan ni inte hitta den så rekommenderar jag att du inte har sex förens du lärt dig det. Tjejer som är med om det här, läxa upp killarna! Det är inget jag har vågat innan, har mest försökt få dom till den rätta platsen men det funkar inte om man inte visar helt och hållet (Det blir inte allt stelt och förstör stämningen). Men när det inte funkat så har jag sagt att vi skiter i det i finare ord. Men nu är det ändring på det, kommer läxa upp killen som inte kan och sedan visa exakt vart och vad han ska göra. Och killar som kommer tidigt, lär er att hålla er. På riktigt, det här är något jag kan bli arg på, hur kul är det att ni kommer precis när det börjar bli skönt för tjejen och hon precis ska börja njuta. När jag varit med sådana killar har jag seriöst ångrat mig därefter, liksom tänkt "okej, de här var absolut inte värt, jag fick ju ändå inte njuta något av det". Hur kul är det liksom? Och tro mig, tjejer snackar. Skulle ni killar komma snabbt (vilket jag förstår att man inte alltid kan rå för) Så tycker jag man kan föreslå till tjejan att du vill få henne att komma och kanske efter du lekt med henne kan föreslå ett ligg till om hon vill. Tro mig då kommer inte tjejen gå där ifrån med ångest för att hon haft sex med er, då gör det inget om ni har kommit tidigt.

Har faktiskt bara varit med en kille som fått mig att komma och det är mitt ex och tro mig det tog ett tag att lära sig de också. Han var absolut inte så bra på det i början. De var ju något man fick lära sig, jag fick berätta hur jag ville ha det och han fick träna på det och under tiden även hitta på nya sätt.

Finns till och med statistik på att tjejer kommer mer av sig själva eller av andra tjejer. Vilket jag kan förstå, inte heller konstigt att även fast man inte lagd åt de hållet så vill man testa för man vet att tjejer kan mer om att få en annan tjej att komma än vad män kan.

Det jag vill komma till med det här inlägget är att ni killar borde ta mer ansvar så tjejen får komma och njuta lite, det är inte bara er det handlar om i en sexakt. De ska vara lika skönt för er båda. Och tjejer, säg till när de gör fel så de lär sig, för de kommer aldrig lära sig om vi inte vågar säga till och visar hur vi vill ha det. Och är du med en kille som tänker endast på att få komma, glöm inte att säga till att du också ska få ditt. Du har lika mycket rätt att få njuta/komma som killen har.