Linda Kjellberg

Kategori: Allmänt

Bilder ni aldrig sett förut..

Bild 1. Jag och Nattis häller upp vin till oss, Thilda och Felicia på tåget till Summerburst.
Bild 2. Anna tar bild på mig när vi är på Ica och lägger ett bra citat.
Bild 3. Thilda, jag, Felicia, Natha och Jessica sommaren 2016 när vi var på väg till Liseberg.
Bild 4.Thilda, jag, Sonja och Ellen hade en vit fredag hos Thilda för över ett år sen.
Bild 5. Jag och Emmy när vi hade myskväll hos henne och roade oss med Faceswope.

Bild 6. Anna tar en till bild på mig och lägger ett bra citat från förra hösten.
Bild 7. En fin selfie på mig, Malin och Zingo såklart.
Bild 8. En bild Karin tog när vi firade Malin förra sommaren på mig, Becka, Malin och ett öga av Karin, haha.
Bild 9. Jag har som partytric att kunna bli gravid bara sådär.
Bild 10. As fin bild Thilda tog av henne, mig och Felicia. (Not) Nattis syns inte ens. Haha

Bild 11. Emmy tog en bild när vi var på väg hem från Sagha när jag ligger ner och röker i väntan på bussen!?
Bild 12. As oseriös bild på mig, Ellen, Natha och Felicia.
Bild 13. As ful bild på mig och Emmy.
Bild 14. Skit gosig bild på mig och Benjamin. Men hatar mig själv i profil så därför har ingen annan sätt denna bild.
Bild 15. Selfie när jag faceswopar med Marnie från Geordie Shore. Haha!

Mina julklappar

Här är mina årets julklappar. Tänkte göra en liten lista på de jag fick så de blir lättare och läsa.

1. En ny hårfön. Min gamla var så gammal och så äcklig. behövde verkligen en ny.
2. En jättefin silverbricka från Farmor och Börje. Som jag velat ha jätte länge.
3. Ett stort doftljus.
4. Två paket små doftljus.
5. En Foundation och en ny Mascara av Malin. Mina är snart slut så önskade mig nytt av henne.
6. Två badbomber från Lush.
7. Två Nutella sticks.
8. En ficklampa/reflex av Kusinfamiljen.
9. En plastpås-stängare i rolig form av kusinfamiljen.
8. Ett kinderägg av kusin familjen. (Åt upp den innan bilderna togs)
9. En lott av kusinfamiljen. Jag vann 60 kr på den. De fyra sakerna jag fick av kusinfamiljen fick vi alla likadana i ett litet paket med allt samlat.
10. En konservöppnare.
11. En J.P Vinflaska.
12. En femhundrig. 
13. Sex jättefina ljuslyktor från Farmor.
14. Ett presentkort på Grand från Åsa.
15. En Showergel/Raklödder från Åsa.
16. Och sist min inte minst, ett av de bästa paketen enligt mig. Två Carolina Gynning Rödvinsglas.

Nedanför ser ni printen jag fick på min glas. Hur snygga?

Helt kär

Asså hur snygga? Helt jävla kär! kissHar ju de vanliga byxorna i vit och nude från Dmretro och älskar dom. Men dessa är är alltså fake mocka! Så jävla snygga. Vill ha både de ljusgråa och gröna. Kunde inte bärja mig så beställde faktiskt ett par av dom nu. Eftersom jag inte har de vanliga i ljusgrå som jag också vill ha så beställde jag dessa i ljusgrå och är de så bra som jag föreställer mig så kommer jag klicka hem de gröna också sen. De finns i alla fall på Dmretro för 599 kr.

Fyra roliga quotes

Här ovan har ni både roliga och sanna quotes med en nypa salt. Något som kan få mig att le lite under dagarna i alla fall! laughing

Hej på er, var ett tag sen jag skrev så här känns det som? Hoppas i alla fall att allt är bra med er. Med mig är det inte alls bra just nu faktiskt. Är bland annat arbetslös just nu då Graffiti har stängts ner. (vill ni veta lite mer om detta så kan jag göra ett ensklit inlägg om de?) Så letar jobb för fullt. eller ja det värsta är att jag inte gör det. När jag bli över stressad över något (vilket sällan händer då jag kan hantera en jäkla massa stress) så blir det att jag ligger i sängen hela dagarna. Jag kommer ingenstans. Men har ni tips på olika slags jobb som söker personal (behöver inte vara i Växjö) så skriv gärna de i kommentarerna.

Då de är vad jag gjort de senaste två veckorna, har lyckats komma i väg på något träningpass, någon körlektion, någon pyskologtid, och några aktiviteter med familj och vänner. Men mestandels ligger jag och sover och kollar serier. Så ser det ut nu mina vänner, och de kommer ta ett tag sakta men säkert innan jag kommer kunna göra hur mycket som helst igen. Har ingen lust med med något, eller någon. Kan inte sova på nätterna alls, och har panikattacker lika ofta som jag hade under min värsta period. Jag fattade att det här med arbetslöshet skulle ta mycket på mig, men så här mycket hade jag ingen aning om. suck!

My new nails

Idag gjorde jag nya Nails, sjukt snygga va? Fick bli lite höstiga med en grå färg samt en glitterig nagel. Jag som älskar blingbling! Är lite synd att man inte har så mycket pengar för då hade jag gjort naglar hela tiden. Jag som biter på mina naglar och ha så korta, så håller inte sådana här naglar mer är cirka två veckor på mig. Så skulle behöva göra naglarna två gånger i månaden istället för en tills jag får längre naglar. Och det är lite väl dyrt. Så tillsvidare får det bara bli av ibland, Man känner sig ju så himla mycket fräschare och snyggare! Så man vill ju se till att man alltid ha långa naglar! 

Gratis Converse

Förra veckan fick jag hem dessa skorna. Inte för att jag beställt dom, utan fick de gratis av min faster/Kusinfamilj. Hon hade vunnit något jag inte riktigt förstod och då vunnit 24 par skor. Hur sick? Jag fick två par, ett par höga svarta och ett par låga svarta. Malin fick ett par höga svarta hon också, ett par höga limegröna och ett par höga gråa. Men hur snällt? De får komma fram sen till våren. laughing

Nya köket

Växjöhem har målat om våra luckor i vårat kök från gult till vitt nu under en vecka. Dock så gör sig inte bilderna till rättvisa. Så gult som det är på bilderna var det egntligen inte. Tog bilderna när de var mörkt och inte dagsljus tyvärr. Sedan blev jag lite besviken på den nya färgen, jag hade verkligen ställt in mig på att de skulle vara kritvitt som diskmaskinen och spisen är. Nej då är det alltså gräddvitt, alltså vitt med en liten gul ton i. Vad är det med Växjöhem och älska gult!? yell

Inte lika värd.

För att läsa mitt inlägg inte lika värd, tryck Här!
F
ör er som missat de så bloggar jag också för Ångestskolan. (Följ på FB om ni inte gör de.)
Så där kommer de mesta av mina inlägg inom psykisk ohälsa ut, länkar dock alltid inläggen på här också.

Uppdatering och min dille

Hej hörni, hur är det med er? Med mig är det helt okej. Måste bara säga förlåt för jag varit/är mycket oaktiv här nu men de blir så nu när jag har två jobb att sköta, plus en blogg till, plus ska hinna med ett socialt liv och hemmasysslor också. På senaste tiden har jag nästan bara jobbat och när jag varit ledig så har jag sovit då jag inte hunnit med något annat. Men från och med nästa vecka blir det andra bullar. Då har jag bara ett jobb jag jobbar på 75% och sen har jag båda bloggarna och sen ska jag börja träna några gånger i veckan då jag äntligen skaffat mig ett gymkort, väntar bara på att de ska komma hem i brevlådan så är det bara att börja köra. Sen har jag planer på att ta tag i mitt körkort och plugga faktiskt.

Vill inte plugga vidare nu, men man vet aldrig i framtiden och för att jag ska kunna göra de måste jag har högskolleförberedande vilka många läste som extraval i gymnasiet, men då hade jag min matte jag inte hade klarat plus en alkoholdryckerskurs istället. Och i högskolleförberedande behöver du ha Engelska 6, vilket vi hade obligatorisk i vår linje så den behöver jag inte läsa, tack gode gud för det för det var fruktansvärt svårt! och sen är det Svenska 2 och Svenska 3. Så är ju då Svenska 2 och Svenska 3 jag behöver läsa för att kunna söka till ett universitet om jag vill i framtiden. Tänkte att de kan vara bra att göra det nu när jag jobbar 75% och att slippa de i framtiden om jag blir sugen på att plugga vidare. Då är det gjort liksom.

Men i alla fall, nu till något helt annat jag har fått en dille på att titta på sådana här videos på Youtube. (Se nedan) Bara älskar att kolla på sådana videos innan jag ska sova och blir så sugen att själv bo sådär. Hade varit perfekt för mig nu, och hur mysigt är det inte liksom?

Mina två nyheter..

Hej på er, hur är det med er? Med mig är det helt okej. Rätt stressigt och super trött i livet just nu. Varför ska jag berätta för er nu hade jag tänkt. Det är så att jag har fått ett nytt jobb. Som jag började på i måndags. Så just nu jobbar jag på båda mina jobb och har näst intill ingen dag alls ledig i veckan och att de blir helt fel i dygnet då jag jobbar dag på mitt nya jobb och natt på mitt gamla jobb. Jobbar på båda jobben nu i tre veckor. Så från och med vecka 34 har jag bara ett jobb och min tjänst på 75%. Varför jag byter från de jag har till de nya är för på de nya får jag fast. Där jag är nu är jag bara timanställd förutom nu på sommaren då jag jobbar 90%. Men mitt nya jobb är i alla fall Graffiti Café, där även Amela och Ellen jobbar. Så de kommer bli kul. Har en tjänst på 75% där. Så just nu gör jag inget annat än att jobba och när jag väl är ledig/har tid så sover jag och försöker få in mina vardags sysslor liksom. 

Min andra nyhet är att jag har börjat blogga på Ångestskolan. Jag bloggar genom Drive och sen lägger Eric (som grundade Ångestskolan) in inläggen på deras hemsida och länkar de via Ångestskolans fb. Jätte bra och kul och vilka som helst kan läsa, de som följer dom är väl de som själva lider av någon psysisk sjukdom då det är de ämnerna vi bloggar om, eller för de tycker att själva ämnet är intressant. Jag har inte hunnit skriva något inlägg där än med tanke på det som händer med mina jobb just nu. Men så fort de lugnat ner sig på jobben så är det dax tänkte jag, när han länkat inlägget/inläggen på fb så kommer jag även se till att länka de här för er som vill gå in och läsa mer om de. För de är då där de flesta inlägg om just mina ämnen inom psykisk ohälsa kommer hamna. 

Med tanke på de, så var jag med härom veckan och höjde Volymen för Michelle. Jag höjer volymen för mig själv och jag höjer volymen för alla som varit offer för något slags sexuallbrott. Vi är aldrig ensamma, och vi ska stötta varandra genom allt. Vi kan hjälpa varandra. Vill även du höja volymen? Gör det isf HÄR!