Linda Kjellberg

Kategori: Musik

Favoriter

In my ears

I öronen

Rest in peace Tim/Avicii

Idag så gick en av de mest framgångsrika artister bort. Älskade Avicii! Endast 28 år gammal. De här är så sorgligt. En av mina favorit artister/Dj har precis gått bort. Hur hemskt? Vet inte hur många roliga minnen jag har till hans låtar, speciellt roliga sommarminnen och festminnen. Du och din musik kommer alltid leva med oss och du ska bara leva i frid. Beklagar även detta till dina nära och kära. Detta tillägnar jag till dig med ett inlägg med bilder på dig, med en text från en av dina mest kända låtar. Och så lägger jag även upp fyra av dina fantastiska låtar som jag har fått mycket skratt och glädje till! Glöm inte att även kolla in dokumäntärfilmen om honom som heter AVICII: TRUE STORIES. Där man får reda på mer saker om honom och framförallt hans hälsa och musik genom alla år.

Två favoriter just nu

  

Här är två favoriter just nu, ena är lite snuskig. Haha men vad gör de. smile För att se musikvideorna, kolla Här - Freaky friday och Här - Or nah.
I Freaky friday så är det inte bara Lil Dicky och Chris Brown som sjunger, i slutet kommer även Ed sheeran, Dj Khaled och Kendell Jenner.
I Or nah så sjunger Ty dolla sign, The weeknd, Wiz Khalifa och Dj mustard. Bara bra artister/dj:es. Inte konstigt de är så jäkla bra!

Nya musik favoriter #två

Nya musik favoriter

Favoriterna

Nya musikfavoriter

Tillsammans med de fyra låtarna jag la upp för någon vecka sen på bloggen, så är detta mina åtta nya favoritlåtar. Så jäkla bra! Om ni inte hört dessa låtar så måste ni göra det snarast och jag lovar att minst en av dessa låtar kommer bli om de inte redan är någon/några av era favoriter! :-)

Några av de låtar som är här är bland annat en "Cover" på Miss Fatty fast den har ett annat namn som heter Done Da Da. Tycker denna låt är hundra gånger bättre. Vi har även Pretty Girl som jag tycker är så mycket Girl Power. Och vem älskar inte GRL PWR? Sen har vi den inte så nya låten Gift med Ho1, har alltid tyckt den är okej men inte förens nu jag börjat älska den. Sen har vi låten Ok som jag sätter på direkt när jag har en dålig dag eller mår dåligt. Denna får mig verkligen på fötter igen, inte nog med att han sjunger "it's gonna be okey" utan att de är ett så bra beat i låten gör en bara så glad. Är du ledsen, lyssna på den! Den sista låten Bad Boy Ken är egentligen en helt meningslös låt, men den är ju bara för rolig och man kan ju inget annat än älska beatet i låten? 

Intim

Vi alla minns väl sommaren iNTIM kom ut med videon ovanför. På 6 minuter sjunger de 16 stycken svenska låtar. De sjunger så sjukt bra och gör dessa covers så jäkla bra. Lyssnade verkligen sönder på den här när den kom ut och hur poppis var inte denna då?

För cirka en vecka sen kom de ut med en ny sådan cover video. Men denna gången gör de 15 stycken svenska låtar på 5 minuter. Än en gång så sjunger de så sjukt bra och lyckas göra dessa covers så jäkla bra. Tycker denna till och med är bättre än den förra, bara det att i den andra videon kunde man låtarna mer än i denna haha. En stor eloge till iNTIM och dessa covers. Fler sådana! Nästa vill jag ska bli 14 låter på 4 minuter, sen en på 13 låter på 3 minuter, 12 låter på 2 minuter,  och 11 låter på 1 minut Hade det inte varit fett grymt? Har ni inte lyssnat på låten, så lyssna nedan!