Linda Kjellberg

Kategori: Musik

On repeat

Bästabästa

Här har vi några favoriter från de senaste månaderna. Några lite äldre och några lite nyare. Men det är dessa låtar som går på reapet just nu. Älskar! 
Lyssnar väldigt mycket på Victor Leksell, Kygo, Mike Perry, R3hab, Tungevaag, Vigiland, Dimitri vegas & Like mike.
Är väl de som kommer med ny musik typ varje fredag och jag älskar nästan alla låtar. kiss

Favoriter

In my ears

I öronen

Rest in peace Tim/Avicii

Idag så gick en av de mest framgångsrika artister bort. Älskade Avicii! Endast 28 år gammal. De här är så sorgligt. En av mina favorit artister/Dj har precis gått bort. Hur hemskt? Vet inte hur många roliga minnen jag har till hans låtar, speciellt roliga sommarminnen och festminnen. Du och din musik kommer alltid leva med oss och du ska bara leva i frid. Beklagar även detta till dina nära och kära. Detta tillägnar jag till dig med ett inlägg med bilder på dig, med en text från en av dina mest kända låtar. Och så lägger jag även upp fyra av dina fantastiska låtar som jag har fått mycket skratt och glädje till! Glöm inte att även kolla in dokumäntärfilmen om honom som heter AVICII: TRUE STORIES. Där man får reda på mer saker om honom och framförallt hans hälsa och musik genom alla år.

Två favoriter just nu

  

Här är två favoriter just nu, ena är lite snuskig. Haha men vad gör de. smile För att se musikvideorna, kolla Här - Freaky friday och Här - Or nah.
I Freaky friday så är det inte bara Lil Dicky och Chris Brown som sjunger, i slutet kommer även Ed sheeran, Dj Khaled och Kendell Jenner.
I Or nah så sjunger Ty dolla sign, The weeknd, Wiz Khalifa och Dj mustard. Bara bra artister/dj:es. Inte konstigt de är så jäkla bra!

Nya musik favoriter #två

Nya musik favoriter

Favoriterna