Linda Kjellberg

Kategori: Musik

Favoriterna

Åtta nya..

Tillsammans med de fyra låtarna jag la upp för någon vecka sen på bloggen, så är detta mina åtta nya favoritlåtar. Så jäkla bra! Om ni inte hört dessa låtar så måste ni göra det snarast och jag lovar att minst en av dessa låtar kommer bli om de inte redan är någon/några av era favoriter! :-)

Några av de låtar som är här är bland annat en "Cover" på Miss Fatty fast den har ett annat namn som heter Done Da Da. Tycker denna låt är hundra gånger bättre. Vi har även Pretty Girl som jag tycker är så mycket Girl Power. Och vem älskar inte GRL PWR? Sen har vi den inte så nya låten Gift med Ho1, har alltid tyckt den är okej men inte förens nu jag börjat älska den. Sen har vi låten Ok som jag sätter på direkt när jag har en dålig dag eller mår dåligt. Denna får mig verkligen på fötter igen, inte nog med att han sjunger "it's gonna be okey" utan att de är ett så bra beat i låten gör en bara så glad. Är du ledsen, lyssna på den! Den sista låten Bad Boy Ken är egentligen en helt meningslös låt, men den är ju bara för rolig och man kan ju inget annat än älska beatet i låten? 

Intim

Vi alla minns väl sommaren iNTIM kom ut med videon ovanför. På 6 minuter sjunger de 16 stycken svenska låtar. De sjunger så sjukt bra och gör dessa covers så jäkla bra. Lyssnade verkligen sönder på den här när den kom ut och hur poppis var inte denna då?

För cirka en vecka sen kom de ut med en ny sådan cover video. Men denna gången gör de 15 stycken svenska låtar på 5 minuter. Än en gång så sjunger de så sjukt bra och lyckas göra dessa covers så jäkla bra. Tycker denna till och med är bättre än den förra, bara det att i den andra videon kunde man låtarna mer än i denna haha. En stor eloge till iNTIM och dessa covers. Fler sådana! Nästa vill jag ska bli 14 låter på 4 minuter, sen en på 13 låter på 3 minuter, 12 låter på 2 minuter,  och 11 låter på 1 minut Hade det inte varit fett grymt? Har ni inte lyssnat på låten, så lyssna nedan!

Nya Favoriter

Här har ni mina fyra favorit låtar som går mycket i öronen just nu och lyssnar jag inte på dessa så är det endast Summerburst låtar som går i öronen!
Den första låten Despacito finns i två varationer, den här spanska verationen som jag föredrar och sen den engelska verationen där Justin Bieber sjunger också.
Sen har vi Vigilands nya låt, älskar beatet. Sen har vi en norsk låt, Skräll? Haha älskar norska låtar och när jag lägger upp musik här är det nog nästan alltid minst en norsk låt med. Sen har vi Norlie och KKV med deras nya låt. Som jag bara älskar texten till och jag relaterar till den så mycket.

My eighth favorites

Swedish fika

En poppig pepplåt

Fullspäckad vecka / dag tre

 


(Här har vi två festlåtar som går i repeat i mina öron för tillfället. )

Hej på er, hur är det med er idag? Med mig är det bra. Är lika trött som jag varit de andra dagarna så ska sova nu efter jag skrivit här. Vaknade runt 11 idag och låg kvar rätt länge i sängen innan jag gick upp och gjorde mig iordning. Sen tog jag bussen till byggnaden mitt i mot mitt jobb där jag var på utbildning i en timme och 45 minuter. Sedan skulle jag ta bussen hem men tog fel buss, så fick ta 8:an upp till grand och byta till 3:an ner till stan och sen byta till 1:an som går hem till mig. Sen blev det soffhäng en timme innan det var matdax. Sen fortsatte jag sitta och kolla youtube i någon timme till. Sedan kom Sandra och hämtade upp mig och vi åkte till Willys och sen hem till hennes mamma och lämna lite småsaker och sedan åkte vi till Sandra och jag fick då se lägenheten, henne och bebismagen. Så himla mysigt! Vi satt bara och fikade och snackade om allt och inget då det är 9 månader sen vi sågs. Haha! Himla skönt att hon bor 3 minuter ifrån mig nu. Kommer kunna gå dit rätt ofta nu. Blir extra roligt sen när bebisen kommit också. Åh längtar så mycket! kommer bli världens underbaraste pojk. Sen kom jag hem hem runt 23 tiden och har nu städat mitt rum. Har dammsugningen och bädda rent min säng kvar. Men det får göras imorgon. Godnatt! smile

Mina två favoriter just nu..

Dessa två är mina favoritlåtar som går på repeat just nu. Först är det den norske Freddy Kalas med Feel the Rush. Denna låten av Freddy hörde jag första gången när jag var i Mjölby sist, tyckte den då var helt okej. Inget mer med det, sen så sökte jag på Freddy Kalas på Spotify nu i veckan och hittade den låten igen och har lyssnat sönder på den sen dess. Sen sökte jag på den på Youtube då jag ville ha text så jag kunde lära mig låten utantill och såg då att den hade varit med i norska Melodifestivalen nu i februari där den kom på andra plats. Himla synd den inte vann med tanke på att den som vann inte ens klarade sig vidare till eurovision. Sen har vi den danska låten Smil Du På av Clemens. Som jag har hört en jävla massa på Paradise Hotel Danmark nu när jag kollat på det, och började verkligen älska den låten så även denna går hett i öronen. Vad tycker ni om dom?

Blir bara så jävla glad av den här låten

Absolut bästa låten just nu. Den gör mig bara så jäkla glad, spelar ingen roll hur ledsen jag är innan.
Lyssnar jag på den här så ler jag lika snabbt igen. Vet inte hur många gånger jag lyssnar på den här om dagarna.
Riktigt många i alla fall, vad ska jag säga. Flo Rida är så jävla bra helt enkelt!