Linda Kjellberg

Kategori: Om mig

Stress och ångest

Obs: Gammal bild från i juli sommaren 2019. Endast för utfyllnad.

Men hallå på er, hur går livet för er? Jag hoppas iaf att ni mår bra och att allt går bra för er. För mig har det gått bra tills för någon vecka sen när allt bara vände. Helt plötsligt blev livet fullt med stress och ångest och har inte mått bra alls. Mycket huvudvärk, dålig i magen, sover sjukt dåligt, är ständigt trött (nästan utslagen), ångestklump i magen, gråten i halsen, känt mig ensam, känt mig dålig, känt som jag inte kommer klara allt jag har som händer i livet just nu. Så har verkligen bara velat sova bort dagarna och vaknat när allt är över, men jag vaknar bara till samma känslor om och om igen tyvärr. 

Sitter just nu på jobbet med huvudvärk och mår dåligt över mitt plugg. Började plugga min svenska 2 igen från och med förra veckan. (Så pluggat en vecka.) Men har inte alls kommit igång, brukar gå bra för mig när jag väl kommit igång. Men tar tid för mig att börja med en uppgift. Känner mig så omotiverad också när det handlar om litteratur då det är något jag är så sjukt ointresserad av. Men om jag ska komma någonstans här i livet är det ju bara att ta sig igenom det. Synd man inte har en så bra familj som kunde hjälpa en med ens pluggande. Men det är här en stor av min ångestklump sitter, hur det går/ska gå med plugget. Sen har jag även det här med lägenheten. Den är för stor, jag trivs inte och hyran är för hög för endast mig. Eftersom jag är timanställd och jobbar olika mycket varje månad får jag också olika löner varje månad. Så att inte veta vad jag får i lön och hur jag ska leva de kommande månaderna är något som gör mig sjukt stressad och ångestfylld. Sedan har vi den här känslan med att ständigt känna mig ensam och att jag inte duger för någon. Sedan förra sommaren nu har jag dejtat en del killar för att hitta mannen i mitt liv men det har ju bara gått åt helsike. Så när det gick åt skogen med senaste killen i början av augusti (Han jag skrivit om i de senaste inläggen) så bestämde jag mig för att inte träffa någon mer seriöst. Utan vill mer fokusera på jobb och plugg nu i höst och sen tar jag bara det här med killar som det kommer. Men det är ju det här med att ständigt känna sig ensam..behöver verkligen ha någon att gosa med och bara ligga och inte göra någonting med. Någon att längta efter. Det är ju faktiskt också något som gör en lite mer peppad i livet. För just nu känner jag inte att jag har något, inget att längta till och ingen speciell att längta efter. Så deppigt det blev här nu. Men kände verkligen att jag behövde skriva av mig om känslorna jag har just nu och att det är liksom jobb och svenska 2 och sen 3 som är fokus nu i höst. Känner lite att just nu får jag ta en dag i taget för att faktiskt orka med och försöka hitta någon snäll själ som vill hjälpa mig med min svenska.

Bortsätt från mitt klagade har det inte hänt så mycket i mitt liv mer än att killen och jag har slutat träffas. Jag och Sanna har haft några fyllor och haft väldigt roligt. Men så bakis jag var dagen efter vi drack senast så har jag nu faktiskt tappat smak för alkohol. Men det kommer väl snart tillbaka antar jag. Har det ju alltid gjort förut haha. :-) Nu har jag uppdaterat er lite om livet och nästa inlägg ska bli svar på era frågor om fillers, faktiskt fått en hel del. Dock mest via Instagram. Vill också blir mer aktiv här, men är så svårt. Jag tycker verkligen mitt liv är så tråkigt. Händer inte så jätte mycket. Så ni trogna läsare som jag har kvar ni får så gärna kommentera om vad ni skulle vilja läsa om/se på min blogg. Det skulle verkligen uppskattas. Kram på er!

Påfylling i läppar och haka

Igår äntligen så var jag tillbaka hos bästa Amanda som gör mina läppar och min haka. Det var fjärde gången jag var hos Anskinclinc. Första gången jag var där var i April 2019 (Långfredagen.) Andra gången jag var där var på 6 juni (Nationaldagen) 2019. Man ska gå ganska tätt och fylla läpparna mellan första och andra gången för att det ska hålla. Tredje gången var i December 2019 och då började jag även fylla min haka och sen nu var jag där igår. 8 månader sen jag var där sist och ska nu börja gå cirka en gång om året och fylla både hakan och läpparna. Ni ser ovan hur läpparna och hakan såg ut innan och efter. Älskar resultatet! Har ni några frågor kring fillers eller kliniken jag går till så får ni gärna kommentera nedan så ska jag svara på det så gott jag kan. 

Framtidsplaner - Utbildning, Plugg och Jobb

Hej på er, har ju pratat en del om utbildnng och plugg lite smått. Men fått en hel del frågor då det blivit mycket ändringar i vilja samt i livet. Så tänkte skriva lite om mina framtidsplaner gällande jobb och utbildning. Varför inte detta inlägg kommit upp tidigare trots att jag skrivit några gånger i andra inlägg att detta ska vara nästa inlägg som kommer upp är mycket pga hur jag mått och även pga corona. Har liksom inte vetat när jag skulle börja må bättre, man hade ingen koll på hur Corona skulle urarta sig. Men nu mår jag tillräckligt bra och hade velat läsa svenska 2 och 3 nu. Men nu under sommar går jag upp till att jobba heltid och kommer inte ha ork eller tid att jobba 100% samt ha plugg samtidigt. Så därav får det väntas med till hösten. 

I Höstas började jag utbilda mig till undersköterska. Men tre månader in kände jag att det inte alls var rätt för mig. (Jobbar just nu inom vården och är timanställd. Men meningen är inte att jag ska jobba med det så länge till) så därför hoppade jag av utbildningen och började fundera på vad jag egentligen vill. Mitt mål har alltid varit sen jag själv blev sjuk i psykisk ohälsa att jobba inom det och hjälpa andra med psykiska problem. Därmed är jag nu sugen på att plugga beteendevetenskap. Meningen var att jag skulle börja med det till hösten, så jag var och prata med en studie och yrkesvägledare som kunde hjälpa mig med detta. Vi insåg då att jag saknade 50 poäng av samhällskunskap och 100 poäng på svenska 2 och 3 för att söka den utbildningen. Så i våras var då meningen att jag skulle läsa dessa kurserna samtidigt som jag jobbade. Skrev även upp mig till högskoleprovet (Då det är lättare att komma in på utbildning om du gjort högskoleprovet.) Men pga av att Corona hände samt min farmors bortgång så blev det mycket trubbel och jag valde att avsluta mina studier för stunden. Jag hann klart med min samhäll, så den är färdig. Men jag har svenska 2 och 3 kvar. Pga Corona så kommer jag nu inte söka beteendevetenskapsprogrammet i höst som jag hade tänkt mig. Meningen blir att jag ska fortsätta läsa svenska 2 och 3 i höst och förhoppningsvis även göra högskoleprovet då och vara klar så jag kan söka in till beteendevetenskapsprogrammet i vår 2021 istället. Kommer jag in blir det flytt till annan stad då denna utbildningen inte finns i Växjö. Har även blivit småsugen på att utbilda mig till sexolog. Då behöver man bara läsa till några kurser och ha en utbildning inom beteendevetenskap, sjuksköterska eller liknande, Men det är något jag får se senare i livet när jag utbildat klart mig till beteeendevetare. Kan tänka mig att jag vill jobba med att hjälpa folk inom psykiska områden ett tag och sen kanske fortsätta utbilda mig till sexolog, jag menar man ska ju ändå vara i jobbbranchen i cirka 40 år till. Så det är så mina tankar går just nu och har gjort sen i höstas. Kommer alltså jobba kvar på boendet jag är nu året ut samt läsa de behörande kurserna i höst. Och sen söka till beteendevetenskapsprogrammet och hoppas på det bästa. Har ni några frågor får ni ställa dom nedan så ska jag försöka svara på dem! :-)

Min nya frisyr

Hallå, har ni sett? Jag har en helt ny frisyr. Har varit så trött på mitt hår så himla länge. Så innan sommaren gick jag till mörkbrunt från mellanbrun. Men nu till hösten kände jag att jag ville göra något mer. Är nöjd med färgen för tillfället så visste att det var en ny frisyr som behövdes. Har varit sugen på att klippa av mitt hår. Men jag vågar helt enkelt inte. Har alltid velat ha långt hår, och förr kunde jag inte det då de gick av vid en viss längd. Nu har jag så himla långt hår så jag valde att behålla det. Men har sett hur folk rockar gardinlugg. Tycker det är sjukt snyggt och tänkt på att göra det sen i våras men inte vågat. Men spontan bokade tid häromdagen och klippte alltså gardinlugg. Vet inte alls om jag passar i det faktiskt. Haft det en gång innan men hade så himla kort hår då och visste inte alls hur man skulle rocka det så då såg det inte alls bra ut. Men ja jag har inte koll på hur man ska stylea gardinlugg, får inte det så snyggt som alla andra lyckas med. Men övning ger färdighet helt enkelt. Får se också om jag kommer gilla det i framtiden, för just nu vet jag inte alls vad jag tycker om det. Tycker mest det är i vägen och att det åker ner när jag har uppsatt hår, förmodligen för jag är så himla van vid det långa haha. Men kan också bara behöva att det ska växa ut någon centimeter till så kanske jag kan rocka det bättre. Vad tycker ni om håret?

Svar på frågestunden #4

1. Hur är ditt välmående? Har du någonsin funderat på att börja i terapi för att få hjälp med dina problem?
Oj, här har du missat något. Har gått i terapi/hos en psykolog till och från sen jag var typ 7 år. Men under det senaste året och tre månaderna så har jag gått 1-2 gånger i månaden hos en och samma psykolog. (Skrivit om det i ganska många inlägg innan.) Slutade att gå hos henne för cirka två/tre veckor sen pga jag mår så pass bra så vi ska testa och se om jag kan klara mig själv. Så svaret är då att jag mår hyfsat bra för att vara jag på din fråga hur mitt välmående är. Minns inte sist jag mådde bra i över tre månaders tid utan en enda svacka.

2. Hur gick det med röntgen? Du röntgade väl dina lungor och ditt hjärta?
Ja det gjorde jag, var så nervös över det. Men det gick jätte bra och tog endast 5-10 minuter att göra. Fick svar cirka en vecka efter och allt såg jätte bra ut. Så har inga fel på mina lungor eller mitt hjärta. Så undersökningen fortsätter om min konstanta trötthet och seghet trots mycket sömn. Just nu testar jag med järntabletter och ska sen tillbaka till vårdcentralen och ge blod för hoppningsvis för sista gången.

3. Umgås du inte med ditt tjejgäng längre? Med Nathalie och Thilda och dem? I så fall varför inte?
Nej det gör jag inte, vi alla kom överens om att det var det bästa beslutet just nu och det var något vi beslutades om i april, varför vi tog det beslutet är mellan mig och dom. Men har ingen aning om vi kommer börja umgås senare i livet. Just nu har jag kommit på att en av anlednigarna till att jag mår bättre är just av att jag slutade umgås med tjejgänget. Sen i höstas ungefär har jag inte känt mig riktigt hemma med gänget. Tycker om dom som personer men har känt att jag inte alls platsat i gänget ganska länge och tror att mycket av det är pga att jag var/är på en sådan olik plats än dom i livet. På något sätt har jag känt mig väldigt utanför, eller som att det snackats mycket om mig. Tror dock inte det var så men det var en känsla jag hade. Sen hade jag väl önskat att man fortfarande kunde prata då jag fortfarande bryr mig om dom, men har väl inte fått någon respons på att det är det dom vill.

4. Är du fortfarande beroende av cigg, nässpray, Redbull och Subway?
Nja, nässpray och redbull är jag väl forfarande beroende av. Men dricker dock inte lika mycket Redbull nu som förr. Subway är jag absolut inte beroende av längre, äter det väldigt sällan nu mera. Varför vet jag inte. Bara blivit så. Tycker fortfarande det är lika gott. Cigg vet jag inte om jag skulle säga att jag är beroende av. För kan gå dagar utan att röka osv. Men känner ju av varje dag att det skulle vara gött att ta en cigg. Blir ju liksom sugen på det minst en gång om dagen. Men sen kan jag ju hålla mig borta ifrån det. Så skulle väl egentligen inte kalla mig rökare längre. Skulle väl säga att jag är fest och sällskapsrökare. Sen röker jag dock jämt när jag ska någonstans. Men röker inte på en hel dag om jag skulle vara hemma en hel dag tillexmepel.

5. Har du några planer på att tatuera/pierca dig igen?
Ja det har jag, det kommer när jag känner att jag har pengar jag kan lägga på det. Piercing är jag sugen på, men jag vet inte vad jag skulle göra då i så fall. Blir nog troligen i öronen eller en piercing i andra bröstvårtan om piercing skulle falla mig in. När det gäller piercing så har alla mina piercings utom navlen varit väldigt spontana, så det är väl om jag får ett spontantryck och bara nu kör vi. 

6. Kommer du göra några skönhetsoperationer inom snar framtid?
Ja, när jag känner att jag har pengar jag kan lägga på det så kommer jag testa fillers i läpparna för att se vad jag tycker om de. Sen lägga lite fillers på näsan samt botox i pannan. Det är väl det. Sådant kan ju dock ändras. 

7. Varför har du inte legat med någon på typ två år?
Oj, lite personlig fråga. Men killar har behandlat mig som skit under alla mina år och är väl över tiden då man låg med någon första gången man träffade dom. Så jag vill väl bara ligga om det är någon jag verkligen tycker om. Dock älskar jag att gosa så kan fortfarande hänga med killar hem från krogen men då är det endast för att ligga sked, kramas och pussas hela natten. Har hänt då och då att det blivit lite förspel. Men det avslutas aldrig med sex.

8. Om du var tvungen att börja på någon sport/eller ett träningssätt som inte är styrekträning på gym. Vad skulle du träna då?
Gymnastik har jag alltid tyckt va sjukt kul, gick på det som liten. Dock är jag för gammal för de nu så de hade tyvärr inte kunnat gå nu. Så då skulle jag nog säga att jag skulle vilja gå och lära mig poledance. Fett häftigt samt lite sexigt, ser sjukt kul ut och en jäkla bra träning.

9. Om du vann 50000, skriv fem saker du skulle göra för dom pengarna?
Köpa ny mobil med maxat minne, tatuera mina ögonbryn, fixa läpparna och lite botox i ansiktet, tatuera och pierca mig och lägga undan lite pengar.

10. Har du några barnnamn på dina framtida barn?
Ja det har jag, för stunden har jag 5 stycken tjejnamn och 4 stycken killnamn. Kommer inte skriva vilka namn då jag inte vill att folk/särskilt de i min närhet ska ta de namnen jag vill ha. Men jag gillar amerikanska namn som är ganska ovanliga i Sverige.

Påväg till att bli friskförklarad..

/Bjuder på bilder från maten idag i brist på bilder att lägga upp just nu,
dessutom grillat måste ju vara typ världens godaste mat? Absolut ett av det bästa med hela sommaren!/

Hej på er, allt bra med er? Med mig är det bra. Jag jobbar och jobbar tycker jag. Dock är denna veckan väldigt lugn då jag bara har en natt på schemat, men kommer förmodligen hoppa in för ett vak imorgon. Är dock väldigt trött så har nästan bara ätit och sovit de dagarna/nätterna jag varit ledig nu. Kanske att jag tar mig ner till Mellbystrand över helgen då jag är ledig. Får se hur vi gör på fredag. Lär ju få uppdatera er om läget senare i veckan.

Anyway, annars rullar livet på. Var hos mitt sista psykologbesök härom veckan. Skrev ju i något inlägg nedan att jag skulle till henne en gång till innan hon tar semester. Men vi gick igenom det här året och de tre månader som jag gått till henne och konstaterade att jag mår så mycket bättre, och fått ordning på mig själv en hel del under det senaste året. Har inte haft en enda panikattack på tre, nästan fyra månader. Finns några orsaker till detta som kommer svaras på under frågestunden. Så vi bestämde faktiskt att det var sista gången jag gick till henne, och jag kan liksom för första gången säga att jag mår bra och mena det. Hur sjukt? Skulle väl inte säga att jag är lycklig. Men jag har det hyfsat bra. Hur bra bit på vägen är inte det när man gått från botten och liksom inte ens velat leva? Börjar få hopp om att jag kanske kan bli helt frisk vilket nästan ingen blir helt 100. Vågar inte säga för mycket men det ska bli väldigt spännande och se hur jag mår resten av året och så hoppas jag att jag mår så pass bra att jag kan börja kunna ta tag i mina drömmar till nästa år. I alla fall detta kommer pratas mer om i frågestunden. Finns det något mer ni vill veta om detta efter frågestunden kan vi ta det i ett annat inlägg. Hoppas ni har det bra I sommarvärmen! Kramar

Tio nya sanningar om mig

1. Jag använder nästan aldrig underkläder längre. Bh har jag så sällan då jag inte tycker de är bekvämt längre och måste jag ha bh försöker jag använda sådana utan byglar. Sen har jag fått så stora bröst just nu att ingen av mina bh:ar passar mig, samt att jag inte riktigt vet vad jag har för storlek. Behöver typ få expert hjälp för att hitta en bra sittandes bh. Så har bara bh om jag måste. Har även typ slutat använda trosor, fast bara hemma. Har aldrig på mig trosor när jag bara är hemma längre. När jag går hemma har jag på mig lösa pyjamas shorts istället. Är så bekvämare och det sitter inte alls tajt. Älskar det!

2. Jag lyssnar på P3 dokumentär och alla de händelser som hänt tänker jag hela tiden på att de kan hända mig. Är ständigt rädd och vaksam. Särskilt efter jag lyssnat på ett avsnitt. Varför slutar jag inte lyssna på de då? För jag tycker de är så jäkla bra, spännande. Är så intresserad av sånt där.

3. Som jag nämt i något annat "tio sanningar om mig" inlägg så vet ni att jag använder min blogg lite som en dagbok. Jag skriver inlägg om privata saker som hänt och/eller vad jag känner men lämnar kvar de i utkast för de är för privat för att lägga ut. Jag har precis rensat dom och har just nu bara 10 stycken kvarliggandes på utkast. Kom ut med ett av mina utkast på nyår i år om vad jag skrev på nyår året innan. (LÄNK HÄR!) Meningen är väl att jag vill lägga ut fler av de jag har skrivit. Men av de 10 jag har i utkast nu är de bara två stycken jag skulle kunna tänka mig att kunna lägga ut. Vill ni att jag lägger ut sådana inlägg?

4. Jag shoppar nästan alltid kläder online. Hittar nästan inget i butik längre och inte gjort på de senaste två åren. Kan hitta något enstaka plagg någon gång då och då. Men på nätet hittar jag ständigt. Så mycket skönare attt nätshoppa för den delen också. Förutom om det är saker man måste skicka tillbaka.

5. Jag har endast legat med en person en gång under ett år och 9 månaders tid.

6. Jag fick min mens när jag var 11 år. Minns att jag var den andra i vår klass som fick mens när vi pratade om detta i omklädningsrummet på idrotten. Gud vad man skämdes för man hade fått mens då vet jag. Om man bara visste hur fullt normalt och nyfikna alla var så man hade pratat och lärt sig om det mer.

7. Jag ÄLSKAR kostymbyxor. I alla färger och alla mönster. Lever i sådana byxor. Man kan lixom både ha det till vardag, finare tillställningar och fest. Går alltid att klä ner eller upp dom. Har nog åtta stycken hemma just nu och fler kommer det bli.

8. Jag kan aldrig slutföra en serie innan jag börjar på en ny. Nej, jag kollar på typ tre/fem olika serier samtidigt. Tröttnar nämligen typ i mitten av en serie och börjar då på en ny och sen går jag mellan alla dessa tre/fem när jag tröttnat. Önskar jag inte tröttnade och kunde se klart en med en gång.

9. På senaste tiden har jag tappat många tjejkompisar och skaffat lika många killkompisar. Både tråkigt och roligt såkart. Men behöver lite mer killkompisar i mitt liv. De är så mycket enklare, lyssnar bra och ställer upp för en. Dock bor dom flesta av dom inte sådär jätte nära, så man kan inte träffa dom så ofta tyvärr.

10. Jag fick min första och andra squirtorgasm med samma person i februari och det var inte under sex. 

Note to myself.

Bucketlist saker

Asså hörni? Har ni en bucketlist? Jag har en bucketlist med cirka 50 olika saker skrivna. Här ovan är 15 av dom som går att göra via Upplevelse.com. Under varje bild står de var de kostar per person eller för två/flera personer och även i vilken stad det går att göra den upplevelsen.

Några av sakerna ni ser ovan som jag vill göra är att åka till en trampolinpark. Jag vill till icebaren i Stockholm och sen äta en middag efter. Jag vill testa på fiskpedikyr. Jag vill köra Escape room. (Du ska klara dig igenom olika rom med uppgifter att lösa.) Jag vill köra gokart. Jag vill testa på poledance. Jag villl gå en äventyrsbana. Jag vill göra 3D-ögonbryn. Något jag kommer göra när jag har pengar jag kan lägga på sånt. Jag vill åka zipline. Vi har det i Växjö! Vad har jag missat? Det är ett måste när det finns i Växjö. Om någon kille som vill gå på dejt med mig läser detta, hur fantastiskt hade det inte varit att åka zipline och äta middag efter som en dejt? Jag vill även spela Bumberballs. Någon månad efter jag slutade Trygg-Hansa så skulle de spela detta. Hade så velat vara med och testat de. Jag vill åka helikopter. Jag vill åka/hyra Limousine. Jag vill åka Luftballong. Såg min farmor och hennes man åka de en gång och de var så häftigt. Efter de så har även jag velat göra de. Jag vill hoppa fallskärm eller skydivea. (Mest sugen på att skydivea) och sen hade det varit ascoolt att se norrsken. 

Har ni märkt att mycket av detta är på hög höjd? Jag är ju sjukt höjdrädd. Får svindell om jag är i en för brant rulltrappa (som på Liseberg tillexempel.) Men åker ändå höga karuseller och gör saker på hög höjd för jag får en sådan adralinkick. Och de är något jag älskar, jag är en jäkla adralinjunky.
Har ni en bucketlist? Är några av dessa 15 jag har med på eran bucketlist? Om inte, skulle ni kunna tänka er att göra något av dessa?

Fly Away

*Fan nu skiter jag i allt, varför ska jag stanna kvar? Det enda jag får är massa värdelösa svar. Ni säger *allting kommer ordna sig, du kommer att må bra*. Jag vet att ni bara ljuger för att få mig att stanna kvar. Jag fattar inte varför. Fan, ni älskar inte mig. Ni beter er som en låga som har brunnit utan eld. Jag har försökt så många gånger, jag har väntat på tiden. Men orkar inte längre, ser ni inte att jag lider? Snälla ta mig härifrån, bort från denna värld. Till en plats där allt är underbart och ingen har besvär. Jag går under varje dag, men jag försöker att bli glad. Nu slutar jag försöka de blir ändå aldrig bra. De känns som de är slut nu för jag orkar inte mer. Gud lyssnar inte på mig, hur mycket jag än ber. Mina tårar är för många har förvandlats till blod. Kanske vore det bäst om bara lilla fia dog.

Varför ljuger du för mig, har du kollat på min själ? Ja då vet du hur mycket skit jag där inne bär. I mitt innersta rum finns bara djupa sår. Tiden läker ingenting, det har ju gått flera år. Jag står på min bro och tittar ner emot rälsen, jag tänker ska jag hoppa? och jag får en klump i halsen. Det känns som allt är över nu, som jag är på botten. Livet är ett spel och jag fick nitlotten. Allting känns så värdelöst. Vill bara komma bort, bort till andra sidan av himlen eller något. Bara känna en känsla av lycka igen, bara kunna vara glad och skratta igen. De fanns en tid då jag älskade mitt liv, Men nu är ingenting som förr, inget är sig likt. Jag önskar att jag aldrig fötts, nu vill jag bara dö. Jag duger aldrig till någonting, vad jag än gör. 

Jag betyder ingenting så vem fan skulle bry sig om jag försvann en dag, nej ingen skulle sakna mig. Ni skulle ha det bra, slippa mina problem. Det känns som allt som händer, det är bara mitt fel. Jag älskar dig pappa, men vad ska jag ta mig till? Att ta mig härifrån är ju det enda jag vill. Det är hemskt att må såhär, det finns inget man kan göra. Fortsätt bara att kämpa är det enda man får höra. Det är svårt att vara stark och hålla modet kvar. Ska jag leva eller dö? Har jag ens något val? Vill åka till himlen och stanna där för alltid, aldrig komma tillbaks till denna fuckedup tid. Jag är hatad av så många, men älskad av få. Jag älskar mina vänner, min familj och så. Ni har gjort så mycket för mig och nu vill jag tacka er, men jag ska ta mitt eget liv när ni inte längre ser.*