Linda Kjellberg

Nya Favoriter

Här har ni mina fyra favorit låtar som går mycket i öronen just nu och lyssnar jag inte på dessa så är det endast Summerburst låtar som går i öronen!
Den första låten Despacito finns i två varationer, den här spanska verationen som jag föredrar och sen den engelska verationen där Justin Bieber sjunger också.
Sen har vi Vigilands nya låt, älskar beatet. Sen har vi en norsk låt, Skräll? Haha älskar norska låtar och när jag lägger upp musik här är det nog nästan alltid minst en norsk låt med. Sen har vi Norlie och KKV med deras nya låt. Som jag bara älskar texten till och jag relaterar till den så mycket.

Vilken av dessa flätor ska jag ha på Summerburst? (Endast en dag)

Bild 1. Två utbakade flätor. (Jag på bilden). Bild 2. En eller två fiskbensflätor. (Malin på bilden.) Bild 3. Eller två inbakade flätor. (Jag på bilden.)
OBS!
Jag vet att jag har världens utväxt och behöver färga mitt hår typ nu egentligen, men ska göra det en vecka innan
Summerburst så jag är nyfärgad till det tänkte jag. Så de får vänta i tre veckor till trots att det är skitfult. 

Men vilken av dessa frisyrer ska jag ha första dagen på Summerburst? Vilken tycker ni? Behöver även förslag på andra festivaliga frisyrer till andra dagen. Har lite funderingar, men ingen jag spikat. Ge lite tips så är ni snälla. Det enda jag har spikat är att jag ska ha guldiga smycken. Behöver köpa gulidiga örhängen, sen tror jag att jag har bestämt två outfits om det är fint väder, måste ordna två outfits om det skulle bli kallt/regna också. Vad för skor är bäst att ha? Kom med tips!

Friday

Glad fredag på er! Hoppas ni har/haft en underbar dag och att ni får en fortsatt trevlig helg såklart. Har ni några roliga planer ni ska hitta på? Jag har seriöst bara tagit det lugnt idag. Gått runt sjön med syster, ätit mat, duschat och gått en tripp med Emmy till Ica. Sen har jag bara legat i sängen och kollat Youtube och ätit på mitt snacks hela kvällen. Har nu två videos kvar innan jag ska kolla en film jag har hittat som jag vill se. Så har min fredag sett ut! :)

Har inga planer imorgon eller på söndag heller förutom att jag ska in och jobba två timmar imorgon kväll mellan 18:00 - 20:00 och även på söndagmorgon mellan 08:00 - 10.00 och även på kvällen mellan 18:00 - 20:00. Så jobbiga tider, men behöver de hjälp på jobbet får man väl hjälpa till trots de korta timmarna.
Ut över det kommer även Amela hem imorgonkväll och stannar i Sverige i tre veckor, då ska vi hitta på roliga grejer! Saknat henne så. 

Fifteen Pictures from Snapchat

Pic 1 / Selfie. Pic 2 / Busat mig. Pic 3 / Lunch med Natha på Grand förra fredagen.
Pic 4 / Alkohol och vattenpipa med Anna och Emmy förra lördagen. Pic 5 / Selfie innan jobb med Emmy på Valborg.

Pic 6 / Vinlördag hos Emmy. Pic 7 / Pemiär grilling på Valborg. Pic 8 / Selfie med Emmy på Jobbet.
Pic 9 / En till bild på cider och vattenpipa. Pic 10 / Brasan vi var eldvakt till på Valborg.  

Pic 11 / Ledig måndag spenderade jag på ärenden med pappa. Pic 12 / Glassväder. Pic 13 / Gick runt Växjösjön med syster idag.
Pic 14 / Påskliljor, våren är då oficellt här. Pic 15 / Gosiga nätter med Zingo.

Feminist, rasist, eller rimligt tänkade..

Jag är med i en grupp på Facebook, och där la jag upp en bild på mig och skrev att jag ville köra en selfietråd för jag hade tråkigt och jag vet att de blir så jävla mycket hat i den gruppen så ville se vad jag kunde få för reaktioner. (dock trodde jag inte det skulle komma så här grova.) Det var i alla fall en helt vanlig bild med ett vanligt linne på mig så man ser lite klyfta liksom. (Min p-bild på FB.) I alla fall så var en av de kommentarerna den här ovan. Det här är bara sjukt enligt mig, bara för jag lägger upp en selfie där man ser lite klyfta så är det mitt fel att människor blir våldtagna och att pedofiler ger sig på barn? Jag vet inte hur han får ihop det, och just att han säger att han har emot våldtäksmän. Nej, med den kommentaren visar han bara att skiter i vilket och det här med att jag är ett prostituerad äckel pga av en selfie? Hans huvud kan ju inte riktigt fungera. Så pga min bild så ser han att jag säljer mig, låter ju rimligt? Asså människor som han behöver skärpa till sig, finns allt för många människor som tycker som han. Likadant det här med om tjejer ligger mycket eller med många så är hon en slyna/hora. Nej det är hon verkligen inte. Det är år 2017. Skärp till er och väx upp! Dock typ alla som sagt/skrivit så till mig är utlänningar och har väl en ennan kultur i sitt land. Men förfan du/ni/dom är i Sverige och så här är det här, lär er våra regler och skärp till er om vi nu var så snälla att ta emot er.

Jag är trött på att höra att jag är en hora, jag är trött på att bli antastad på klubben, jag är trött på att vara rädd när jag går hem på natten, jag är trött på att folk kollar in mig som ett sexobjekt när jag är på affären, (De killar som varit elaka mot mig är 99% utlänningar), jag är trött på egentligen alla killar. Tyvärr till och med er snälla killar. De elaka killarna förstör er. Jag kommer inte kunna lite på er, tills ni visar mig motsatsen.

Tror även SD kommer vinna i valet nästa år, för det har gått över en gräns. Det händer inget i Sverige. De blir bara värre och värre. Det är sjukt, för ett år sen hatade jag SD, skulle aldrig kunna rösta på dom. Men har fan börjat inse att de förmodligen är det enda som kan ändra på hur Sverige är just nu. För jag är på ett sätt trött på hur mycket vi svenskar måste anpassa oss efter utlänningarna när det i själva varken är tvärtom eftersom de kommer till vårt land och då borde de följa våra regler och traditioner. Varför ska vi ändra allt pga av dom? Är trött på rättsystemet som inte funkar i Sveige alls just nu. Att skattefel osv är så mycket högre straff än för våldtäkt och misshandel tillexempel. Är trött på att vi tar in så mycket människor och ger utlänningar pengar för våra skattepengar och jobb så de inte finns till våra umgdomar. För där är jag, jag är en ungdom i Sverige och det är näst intill omöjligt att få ett heltidjobb om man inte har bra kontakter. Ska egentligen inte ytta mig för mycket om politik för så insatt är jag inte, något jag måste bättra på till valet. Men är ju för och nackdelar med alla parti såklart.

Nej jag är inte rasist och inte feminist, jag ser bara det här som rimligt tänkande. Har absolut inget emot de utlänningar som sköter sig och är snälla. Men är trött på allt de jag skrev där uppe. Framför allt sveriges rättsystem. Det måste verkligen ändras. För det här är helt sjukt, ändras det inte snart så har vi förmodligen ett tredje världskrig inom 50-100 år.

Jag är rädd, rädd för killar. Jag är rädd för att bli lämnad ensam ute när de är mörkt. Jag är rädd för att träffa en kille för första gången. Jag är rädd för att prata med killar. Jag är rädd för att ha sex med killar. Jag är rädd för allt som har med killar att göra. Jag litar inte på er killar. För ni har antastat mig närmare 50 gånger på fester. Ni har våldtagit mig en gång och försökt en annan. Ni har kallat mig hora/slyna sen jag var 13 år gammal och gör det fortfarande till och från.

Vet att det inte är ni, men för mig blir det ni. För det spelar ingen roll. Jag ser alla män som potenciella väldtäksmän. Har man varit i min sits förstår man. Män gör det troligen inte. För att skydda sig själv, för att inte vara med om allt de där hemska en gång till så måste man tyvärr se det så.

OBS! Får ursäkta för ett litet rörigt inlägg med lite tankar om olika saker och lite hoppande. Men var så mycket tankar och känslor som kom upp under tiden jag skrev detta inlägg. Hoppas ni har förstående för det! Det är ju trots allt viktiga ämnen alltihopa.

Fyndiq, Wish, H&M och Systemet

I veckan fick jag hem min nya brun utan sol som jag beställde från Fyndiq. Jag köper ju normalt sätt St. Tropez och älskar den trots att den är så dyr. Denna månaden/förra månaden hade jag inte råd att lägga 400/500 kr på en brun utan sol och jag MÅSTE ha en brun utan sol hemma. Jag har hört så mycket bra om den här brun utan solen och den kostar endast 119 kr så kände att det kan vara värt att testa, och det vet jag efter duschen imorgon!

Fick även hem mina nya borstar jag beställde från Wish. Enda sen de kom ut har jag velat ha dessa borstar men de var rätt dyra i början och på Wish var det skit billigt så kände att de va värt att köpa dom och testa. Har dock inte hunnit testa dom än men det kommer. :-)

Sen har vi solglasögonen jag köpte från H&M idag. Har bara ett par som är gamla, fula och alldeles förstora för mig så behövde nya och har velat ha det så länge. Problemet är att jag har så litet huvud så antingen är de förstora i bågarna så att säga eller så är de förstora i glasen och jag ser ut som en fluga. Men insåg idag att jag ska ha en lite mer rundare modell för att de ska bli lite mindre än just de ovala solglasögonen, så hittade faktiskt ett par. Men skulle vilja hitta ett par i silver också. Så det är min nästa jakt, kan ju inte heller beställa solglasögon då de alltid är förstora. Måste kunna testa dom innan.

Sen har vi ju dessa viner. I vintras såg jag den blåa på reklam och sa att jag ville testa den och sen kom den i butik för inte alls så länge sen, har kompisar som smakat den och de säger att de älskar den så därför vill jag testa den ännu mer. (Den blå-vita flaskan är vitt vin.) Sen idag när jag var på systemet så hittade jag den rosa först och insåg sedan att de är samma bara de att de var rosé istället och jag är ju mer för Rosé så tänkte att den måste jag ju testa. Så jag hoppas inte dessa viner gör mig besviken nu. Köpte även några cider också, alltid bra att ha hemma. 

Weeeekend

Hej på er, haft en bra vecka och framförallt en bra fredag? Det har jag tills för någon timme sen ungefär. Idag vaknade jag runt 11.30 och gjorde mig i ordning för att sen ta bussen till stan och möta upp Natha. Vi tog sedan bussen vidare till Grand Samarkand. Vi Lunchade på Graffiti ganska direkt när vi kom dit. Sedan gick vi hela rundan och vad jag fick med mig hem kommer i ett annat inlägg snart. Sedan mötte vi upp pappa på Maxi och handlade mat och sedan skjusade vi hem Natha innan vi själva åkte hem. När jag kom hem så små chillade jag en timme ungefär innan jag gick in i duschen. Sen var det tänkt att jag och några skulle gått ut på krogen, men blev inte av pga många saker. Där av är en att jag blivit sjuk. Feber, ont i kroppen och allmänt trött bara. Så har endast ägnat min kväll åt att kolla Youtube, gått en sväng till Statoil med Emmy och brun utan solat mig. Nu ska jag kolla torsdagens Ex on the beach avsnitt innan jag faktiskt ska ta och sova. Så får jag hoppas att jag mår bättre imorgon. Imorgon har jag inga planer förutom att kolla på hockey finalen. Hoppas ni får en fortsatt bra helg!

Spontanitet

Pic 1 / Ansiktmask framför hockey i söndags. Pic 2 / Kira i lördags. / Pic 3 / Gottigheter hos Ella i lördags.
Pic 4 /
Jobbdag a la Måndag. Pic 5 / Mina paket jag hämtade ut idag. Föroppningsvis kommer bild på vad som va i, i veckan. 

Hej på er, haft en bra helg? Jag började helgen med att tänka att jag inte ska planera något, utan bara ta helgen som den kommer och se vad de leder till. Allt jag gjorde blev väldigt spontant. Jätte kul verkligen och som jag nämnt tidigare så behöver jag det i mitt liv och måste ha det nu med depression osv. Det är faktiskt en sak Depressionen och Panikångesten har hjälpt mig med, att bli mer spontan. För innan när jag var "frisk" så var jag tvungen att planera i princip allt. Så rätt skönt att jag lärt mig båda två. Jag kan både vara en som vill planera, samtidigt som jag kan vara en jäkligt spontan människa. Skit kul verkligen!

I alla fall så började min kväll så att jag gick över till Emmy, där det såg ut som det skulle bli en myskväll. Vi gjorde en varsin drink och satt och drack och pratade och sen fick vi båda lust att göra något. Vi blev sen bjudna på en chillfest som vi bestämde oss att gå på, så hon började fixa sig och jag gick hem till mig för att fixa till mig lite. Sen orkade inte Emmy för hon skulle upp tidigt så försökte få med mig Ellen som velade lite. Till slut blev klockan rätt mycket och båda blev rätt opepp på de hela så slutade med att vi sket i det. Så jag skulle gå och göra mig i ordning för sängen och sätta på en serie men då ringer Ellen mig och säger att hon precis hoppade in i bilen och kör lite och frågade om jag ville hänga på och köra runt i Växjö och bara snacka strunt. Vilket vi gjorde i cirka 2 timmar. Var hemma till 01 tiden ungefär och sen kollade jag serie innan jag somnade. Mysig och lugn fredag ändå! 

Hade sedan planer på lördags förmiddagen som jag ställde in pga huvudvärk. Så låg mestandels i sängs under dagen. Sedan började jag fixa och sådär eftersom jag hade en spontanhelg så vet man ju inte hur kvällen slutar. Slutade med att jag och Emmy blev upphämtade av Samme och Ella och sen åkte vi hem till Ella och smådrack och bara pratade. En riktigt mysig och lyckad kväll verkligen. Jag och Emmy tog bussen hem vid 01.30.

Under söndagen hade jag också planer men ställde in allt eftersom jag hade en sådan jäkla ångest hela söndagen. Så spenderade dagen i sängen verkligen hela tiden. Igår hade jag psykologtid vid 10 men som jag försov mig till då jag börjat med ett nytt sömnmedel som jag knappt vaknar av. Så vi bestämde en ny tid. Sedan somnade jag om och lyckades vakna till ett samtal vid 12 av min Chef som frågade om jag kunde komma in och jobba så fort som möjligt. Så jag gick upp och gjorde mig i ordning, pappa hämtade upp mig och maten och körde mig till jobbet och sen åt jag innan jag började. Meningen var att jag bara skulle hoppa in några timmar då en av de boende skulle in på sjukhus. Men Sen vabbade en kollega till mig så jag tog hennes pass och jobbade då till 20.45. 

Idag hade jag massor av planer men hann bara med en av dom. Malin kom hem runt halv 7 och då stack vi till Ica för att hämta ut två paket till mig. Sedan gick vi vidare till Willys för att hämta ut ett annat paket till mig samt köpa lite gott till kvällen och sen stack vi hem. 

Imorgon har jag bett hur många som helst att ringa mig vid 12. Så jag verkligen kommer upp och då står dusch och fix på schemat. Sedan ska jag åka och träffa Natha runt 14 och sen får vi se vad vi hittar på. Sedan måste jag handla mat och laga mat då varken pappa eller malin är hemma imorgon.

På Torsdag när pappa fortfarande är i Norge och Malin i skolan är det meningen att jag ska storstäda hela lägenheten! Behövs verkligen, bädda rent och sådant ska också göras. Sedan fredag och lördag har jag inga planer för ännu. På söndag är det Valborg och är just nu oklart hur jag ska göra då också. Har så mycket jag måste göra egentligen, behöver söka jobb då det blivit lite för lite tidier på det jag har, så skulle behöva ett jobb till. Sen har jag så mycket annat jag skulle behöva ta tag i. Har inte orken just nu. Usch! Jaja denna vecka ser ut att bli en bra vecka i alla fall! Hoppas ni med får det. Kram på er

Livet på Snapchat

Pic 1 / Mys med zingo. Pic 2 / Ahmad och Emmy. Pic 3 / Glass och dricka med Emmy en solig dag.
Pic 4 / Gick runt sjön med Emmy och Ahmad. Pic 5 / Zingo älskar vitlöksdipp.

 Pic 6 / Selfie innan kalas. Pic 7 / Myskväll med Manda framför hockey. Pic 8 / Mys hos Sandra, Benjamin och Quila.
Pic 9 / Kollade på älskade 100procentvaken. Pic 10 / Jag hade busat mig. Älskar att vara ny busad. vem älskar inte att vara brun?

Pic 11 / Selfie innan fest. Pic 12 / Jag och Nattis på förfest hos Natha. Pic 13 / Min och nathas dricka. Pic 14 / Jag, Thilda och Ellen hos Natha.
Pic 15 / Jag och Ellen hos Natha. Tog många mer bilder, men dessa va de finaste och ahde bara 5 platser hihi.

Tretton skäl varför

Bara titta på klippet ovan, trailern. Detta är en ny serie som finns att se på både Netflix och Dreamfilm. Denna serie är så hemsk, riktigt hemsk men så viktig. Jag har varit med om nästan allt som Hannah i serien har. Bland annat därför jag har mina diagnoser idag och är självmordsbelägen. Det gör riktigt ont och kolla på, men det är bra för alla. Bra för de som är i samma sits, bra för de som är vänner till dom som är i den sistsen och bra för dom som mobbar eller utför alla sortets trakaserrier. Det här är helt klart an av de bästa och viktigaste serie jag någonsin sett och något jag tycker att ALLA oavsatt ålder eller kön ska se.

För er som inte sett serien ska jag förklara för er att de handlar om en 17 årig tjej vid namn Hannah Baker. Som tagit livet av sig och innan hon dog lämnade hon 13 kasettband om 13 olika personer med 13 olika skäl till varför hon tog livet av sig. Så i denna serien får vi följa en kille gå igenom alla dessa kasettband och se Hannahs band med de olika 13 personerna som är en del till varför hon tog livet av sig. 

Denna serie var helt klart 10/10