Linda Kjellberg

Kyss henne

"Kyss henne för alla gånger hon längtat efter någonting mer, kyss henne för alla gånger hon passerat förbi ditt kvarter.
Kyss henne för alla gånger hon önskat att få känna sig speciell, kyss henne för alla gånger hon skyndat sig hem någon sen kväll.
Kyss henne för alla gånger hon smekts av händer hon vill glömma, kyss henne för alla gånger hon sårats men fortsatt att drömma.
Kyss henne för alla gånger hon fått ångest av någon spegels reflektion, kyss henne för alla gånger hon trots det fått dig att tro på perfektion.
Kyss henne för alla gånger hon träffat någon som inte respekterat ett nej, kyss henne för alla gånger hon fått höra att hon är bra för att vara tjej.
Kyss henne för alla gånger hon varit värd mycket mer än vad hon fått, kyss henne för alla gånger hon ljugit om hur hon egentligen mått.
Kyss henne för alla gånger hon haft något att säga men förblivit tyst, kyss henne för alla gånger hon inte velat något mer än att bli kysst.
Kyss henne för alla gånger hon kommer stanna kvar i ditt kvarter, kyss henne för alla gånger hon inte kommer behöva längta mer."

Q/A Fillers

1. Hur mycket har/lägger du i i dina läppar?  Svar - Första gången la jag i 0,5. Andra gången, 0,7 och det är även vad vi gjorde tredje och nu fjärde gången.

2. Hur mycket har/lägger du i i din haka?  Svar - Första gången la vi i det som blev över från 1 ml som jag betalde till läpparna. Så alltså 0,3. Nu andra gångern la vi i det som blev över från läpparna så 0,3 plus sen la vi i 0,5 också. Så har alltså 0,9 i min haka.

3. Vad kostar det för läpparna och hakan och var för sig?  Svar - För en halv ml kostar det 2300 kr. För en hel ml kostar det 3500. All fillers, var du en ska ha det i ansiktet så att säga och vilket märke du än tar/får. Sen om ni vill veta vad för kostnader jag har lagt/lägger på mitt ansikte får ni i så fall räkna ut själva. :-)

4. När lägger sig svullnaden/blåmärkerna?  Svar - Är ju olika från person till person och för mig har det också varit olika från gång till gång. Första gången fick jag bara blåmärken och nästan ingen svullnad. Andra gången tvärtom. Tredje och färde gången har det varit smått av båda. Men de har alltid lagt sig efter max två dagar. Så det går väldigt fort. Antar det handlar lite om hur snabb läkningsprocess man har i kroppen också. 

5. När slutar det göra ont?  Svar - Ont gör det ju endast när man gör själva fillerserna men sen har man varit öm någon dag efter. Skulle säga max två dagar. När jag tänker efter så minns jag inte att jag någonson haft ont efter att jag gjort mina läppar eller haka förutom nu sista gången, och då var det mest i hakan.

6. Hur kommer det sig att du valde att gå till just den kliniken?  Svar - Satt och drack vin med några kompisar och vi började prata fillers och ena tjejen har gjort fillers innan och rekomenderade då den kliniken. Så jag testade det stället och jag älskar Amanda på Anskinclinic. 

7. Hur länge måste man vänta innan man kan dricka alkohol efter man gjort sina läppar?  Svar - Tror de brukar säga en vecka eller några dagar. Men det har hänt att jag druckigt alkohol samma kväll eller dagen efter och inget konstigt har hänt. Men skulle ju absolut inte rekomendera det.

8. Hur länge måste man vänta innan man kan kyssas/äta/dricka/annat?  Svar - Några timmar skulle jag nog säga. Egentligen bara tills bedövningen har gått ut. Sen vet jag inte hur pass bra det är, något du får kolla nogrannare med kliniken om du vill ha ett bättre svar.

9. Finns det något man kan undervika för att det ska hålla längre?  Svar -  Ja att sola och att röka. Det kan göra att fillerserna försvinner snabbare. 

10. Finns ju så många olika slags fillers, vilken skulle du rekomendera?  Svar - Ja det finns ju så många olika. Det beror på var du ska göra för någonstans i ansiktet och/vad du har för problem/Vad du vill ha/vad ditt ansikte passar bäst med. Jag är inte helt hundra, men tror jag har Juvederm i både läppar och haka.

11. Varför valde du att börja göra dina läppar samt haka?  Svar - Har alltid velat testa göra läpparna då jag ville ha mer plut och min överläpp var sned. Sen testade jag och älskade det och nu har jag då ingen tanke på att sluta.

12. Tycker du det är värt pengarna?  Svar - Ja annars hade jag inte fortsatt med det. Är alltid så himla nöjd med resultatet.

13. Är det beroendeframkallande?  Svar - Kan ju inte svara för andra. Men för mig är det det ja. Började med läppar, sen ville jag göra haka och nu har jag så mycket mer jag vill göra. Är bara pengarna som saknas.

14. Finns det något annat du skulle vilja fixa i ansiktet?  Svar - Gud ja. Förutom läpparna så vill jag ju få bort gropen i hakan samt fixa käklinjen så lite dubbelhaka försvinner. Jag vill ha fillers under ögonen då jag har så mörka ringar under ögonen och även på näsan för att få bort min knöl på näsan. Sen vill jag ha botox i argrynkan samt pannan. Kan gissa på om jag skulle göra allt det där på samma gång skulle de gått på närmare 30000 kr. Svettigt mycket pengar!

Stress och ångest

Obs: Gammal bild från i juli sommaren 2019. Endast för utfyllnad.

Men hallå på er, hur går livet för er? Jag hoppas iaf att ni mår bra och att allt går bra för er. För mig har det gått bra tills för någon vecka sen när allt bara vände. Helt plötsligt blev livet fullt med stress och ångest och har inte mått bra alls. Mycket huvudvärk, dålig i magen, sover sjukt dåligt, är ständigt trött (nästan utslagen), ångestklump i magen, gråten i halsen, känt mig ensam, känt mig dålig, känt som jag inte kommer klara allt jag har som händer i livet just nu. Så har verkligen bara velat sova bort dagarna och vaknat när allt är över, men jag vaknar bara till samma känslor om och om igen tyvärr. 

Sitter just nu på jobbet med huvudvärk och mår dåligt över mitt plugg. Började plugga min svenska 2 igen från och med förra veckan. (Så pluggat en vecka.) Men har inte alls kommit igång, brukar gå bra för mig när jag väl kommit igång. Men tar tid för mig att börja med en uppgift. Känner mig så omotiverad också när det handlar om litteratur då det är något jag är så sjukt ointresserad av. Men om jag ska komma någonstans här i livet är det ju bara att ta sig igenom det. Synd man inte har en så bra familj som kunde hjälpa en med ens pluggande. Men det är här en stor av min ångestklump sitter, hur det går/ska gå med plugget. Sen har jag även det här med lägenheten. Den är för stor, jag trivs inte och hyran är för hög för endast mig. Eftersom jag är timanställd och jobbar olika mycket varje månad får jag också olika löner varje månad. Så att inte veta vad jag får i lön och hur jag ska leva de kommande månaderna är något som gör mig sjukt stressad och ångestfylld. Sedan har vi den här känslan med att ständigt känna mig ensam och att jag inte duger för någon. Sedan förra sommaren nu har jag dejtat en del killar för att hitta mannen i mitt liv men det har ju bara gått åt helsike. Så när det gick åt skogen med senaste killen i början av augusti (Han jag skrivit om i de senaste inläggen) så bestämde jag mig för att inte träffa någon mer seriöst. Utan vill mer fokusera på jobb och plugg nu i höst och sen tar jag bara det här med killar som det kommer. Men det är ju det här med att ständigt känna sig ensam..behöver verkligen ha någon att gosa med och bara ligga och inte göra någonting med. Någon att längta efter. Det är ju faktiskt också något som gör en lite mer peppad i livet. För just nu känner jag inte att jag har något, inget att längta till och ingen speciell att längta efter. Så deppigt det blev här nu. Men kände verkligen att jag behövde skriva av mig om känslorna jag har just nu och att det är liksom jobb och svenska 2 och sen 3 som är fokus nu i höst. Känner lite att just nu får jag ta en dag i taget för att faktiskt orka med och försöka hitta någon snäll själ som vill hjälpa mig med min svenska.

Bortsätt från mitt klagade har det inte hänt så mycket i mitt liv mer än att killen och jag har slutat träffas. Jag och Sanna har haft några fyllor och haft väldigt roligt. Men så bakis jag var dagen efter vi drack senast så har jag nu faktiskt tappat smak för alkohol. Men det kommer väl snart tillbaka antar jag. Har det ju alltid gjort förut haha. :-) Nu har jag uppdaterat er lite om livet och nästa inlägg ska bli svar på era frågor om fillers, faktiskt fått en hel del. Dock mest via Instagram. Vill också blir mer aktiv här, men är så svårt. Jag tycker verkligen mitt liv är så tråkigt. Händer inte så jätte mycket. Så ni trogna läsare som jag har kvar ni får så gärna kommentera om vad ni skulle vilja läsa om/se på min blogg. Det skulle verkligen uppskattas. Kram på er!

Påfylling i läppar och haka

Igår äntligen så var jag tillbaka hos bästa Amanda som gör mina läppar och min haka. Det var fjärde gången jag var hos Anskinclinc. Första gången jag var där var i April 2019 (Långfredagen.) Andra gången jag var där var på 6 juni (Nationaldagen) 2019. Man ska gå ganska tätt och fylla läpparna mellan första och andra gången för att det ska hålla. Tredje gången var i December 2019 och då började jag även fylla min haka och sen nu var jag där igår. 8 månader sen jag var där sist och ska nu börja gå cirka en gång om året och fylla både hakan och läpparna. Ni ser ovan hur läpparna och hakan såg ut innan och efter. Älskar resultatet! Har ni några frågor kring fillers eller kliniken jag går till så får ni gärna kommentera nedan så ska jag svara på det så gott jag kan. 

Femton nya från livet

Picture 1 / Från farmors begravning i Mars. Picture 2 / Jag och älskade Singo som även ska somna in i veckan. Picture 3 / En av alla grillkvällar hos pappa och Åsa i deras förra lägenhet. Picture 4 / Sommardrinkar från förra sommaren som för någon anledning inte kommit upp på bloggen. Picture 5 / En latexselfie.

 Picture 6 / Luftballonger. Picture 7 / Från farmors begravning. Picture 8 / Selfie. Picture 9 / Påskris i stan i påskas.
Picture 10 / En till grillkväll hos pappa och Åsa i deras gamla lägenhet. 

Picture 11 / En till latexselfie. Picture 12 / Söndagsbrunch på PM förra sommaren. Picture 13 / En till sommarbild från förra året.
Picture 14 / Gamenight hos pappa och Åsa i deras förra lägenheten. Picture 15 / Älskade Daisy. 

Birthday weekend

Bilderna ovan är från denna fantastiska helg. :-)

Grattis i efterskott till mig! I fredags fyllde jag 24 år och det firades med att sova länge (Jobbade natten innan) sen upp och fixa mig innan Sanna kom vid 18 tiden och sen fixa bål, åt mat och sådär. Vid 19 tiden kom Emmy, Thom och Ande och vi började dricka och spela kort. Vid 20 tiden kom även Amela och David. Var en riktigt mysig kväll med spel, lekar, alkohol och en massa prat och skratt. Kvällen avslutades runt 2-3 tiden.

Dagen efter gick jag upp runt 12 för att sedan duscha och fixa till mig och även städa efter festen. Sen hämtade Malin upp mig och så åkte vi mot pappa och Åsa där vi grillade och åt god mat. Jag öppnade paket samt så fikade vi. Sen skjutsade pappa hem mig och sen gick jag över till Emmy där även Thom och Ande var och vi satte på en film. Vid 22 tiden kom killen jag dejtar hem till Växjö från Gotland så vi körde en runda och kollade på solnedgången och bara umgicks. Sen somnade jag gott runt 01 tiden. Idag så sov jag länge och sen umgicks jag med Emmy och Thom innan jag åkte mot jobbet. Har varit en riktigt bra helg. 

Allmänt i livet

Selfie från tidigare i år. Endast för utfyllnad.

Hej på er, allt bra med er? Det rullar på hos mig. Jobbar ju heltid just nu så jobbar en hel del. Har hjälpt syster att flytta samt pappa och hans sambo som flyttar nästa vecka. Så nu bor jag helt själv och har gjort i en vecka. Så himla skönt faktiskt. Letar ju dock efter en mindre lägenhet så får se om jag hittar något, annars ska nog en tjejkompis flytta in hos mig. Vi pratar om att testbo ihop i en månad för att se om det går bra, men det ska det nog göra. I alla fall så gör jag inte så mycket just nu mer än att jobba, planerar och fixar inför i höst. (Mer om det kommer i ett annat inlägg) sover och njuter av sommaren med en massa vin med vänner, samt dejtar lite. Är väl så det kommer fortsätta vara till september antar jag. Ska dock börja med LCHF igen från och med 1 augusti och börja träna på gym igen i augusti. För helsike vad jag äter skit just nu och jag ser hur större jag blir och jag trivs mindre och mindre i min kropp. Så det måste jag göra något åt snarast innan det slutar med att jag blir lika stor som jag var sommaren 2018. I alla fall, till något annat..

I Fredags som va var jag ute och åt med pappa och Åsa på Umami Grill och firade att de fick semester. Igår sov jag under dagen då jag jobbade inatt. Idag har jag städat/rensat/handlat och tvättat hela dagen och har nu tillbringat kvällen med tandblekning, ansiktmask, brun utan sol och brynfärgning. Imorgon kommer Malin hit och ska hämta sina sista prylar samt städa efter sin flytt, jag ska ringa några viktiga samtal samt sen ska jag på dejt på eftermiddagen och sen sover jag hos honom. Denna killen är någon jag känner lite sen innan faktiskt och ska nu ses för tredje gången. Nej nu ska jag faktiskt försöka sova. Kram på er

On repeat

Some selflove quotes #Three

Tips - Liggboxen

Till alla er som gillar och/eller intresserar er av sexleksaker se hit.
Denna box är ett jätte bra tips till dig som främst är i en relation eller om du bär en snippa. Då det mest är pargrejer eller snippleksaker som man får. Jag har prenumerat på detta i ett år nu och har fått sex stycken boxar då man får en box varannan månad för 499 kr. Två av boxarna har jag inte varit nöjd med, men de andra fyra älskar jag. De två boxarna jag inte vatit nöjd med va den första boxen jag fick och den jag fick senast. De var mest leksaker till snoppbärare som jag ej har någon funktion av därav jag inte tyckte om dom. Men hade jag haft pojkvän så hade det varit super kul. (Har alltså fått de boxar som är på bild ovan.) Men är alltid så roligt att få hem en box och blir alltid en överaskning om vad man får i. Man testar ju nya saker och lär sig mer om vad man gillar/inte gillar och lär känna sin kropp mer. Denna box är helt klart något som hjälpt mitt sexliv både själv och med partner så mycket roligare. Till er som är sugna på att läsa mer eller redan nu beställa hem en box kan ni trycka på länken HÄR! Det är samma tjejer som har podcasten "Alla våra ligg" som ligger bakom denna fantastiska box.

De enda två bilderna jag själv tagit på mina sex boxar jag fått hittills.