Linda Kjellberg

Kategori: Tankar/känslor

Vila i frid Farmor

2020-02-12. Det är dagen min älskade farmor gick bort. Min farmor som varit som en extra mamma till mig i yngre dar. Som fanns där mest under mammas och pappas jobbiga skilsmässa. Hon jag fick bo hos när jag inte kunde bo hos någon av mina föräldrar. Hon jag saknade extremt under åren jag bodde i Mjölby. Hon jag snackade med om mina jobbiga situationer med de vuxna kvinnorna i mitt liv. Hon jag var hos när stormen Gudrun ägde rum. Hon jag ville hälsa på ofta i äldre dar. Hon jag alltid känt extra mycket kärlek för. Hon som alltid varit orolig fast hon inte behövde det. Hon som hela tiden ringde och skrev fina sms. 

Jag hoppas du nu sover gott kära farmor, kanske är du tillsammans med farfar och vakar över oss alla. Jag hade velat att du skulle fått träffa mina barn. Att mina barn skulle få träffa dig, se vilken underbar och fantastisk kvinna/farmor du var. Jag har lärt mig så mycket av dig, och jag vill tacka dig med hela mitt hjärta över hur älskad du fått mig att känna mig. Jag hoppas att även du kände dig älskad. För det var du, vi var många som älskade dig. Jag hoppas du har det bra där du är nu och att du vilar ifred, så ses vi förhoppnigvis någon gång. Jag älskar dig. Massor kramar ditt barnbarn Linda.

Some selflove quotes

Note to myself.

Fly Away

*Fan nu skiter jag i allt, varför ska jag stanna kvar? Det enda jag får är massa värdelösa svar. Ni säger *allting kommer ordna sig, du kommer att må bra*. Jag vet att ni bara ljuger för att få mig att stanna kvar. Jag fattar inte varför. Fan, ni älskar inte mig. Ni beter er som en låga som har brunnit utan eld. Jag har försökt så många gånger, jag har väntat på tiden. Men orkar inte längre, ser ni inte att jag lider? Snälla ta mig härifrån, bort från denna värld. Till en plats där allt är underbart och ingen har besvär. Jag går under varje dag, men jag försöker att bli glad. Nu slutar jag försöka de blir ändå aldrig bra. De känns som de är slut nu för jag orkar inte mer. Gud lyssnar inte på mig, hur mycket jag än ber. Mina tårar är för många har förvandlats till blod. Kanske vore det bäst om bara lilla fia dog.

Varför ljuger du för mig, har du kollat på min själ? Ja då vet du hur mycket skit jag där inne bär. I mitt innersta rum finns bara djupa sår. Tiden läker ingenting, det har ju gått flera år. Jag står på min bro och tittar ner emot rälsen, jag tänker ska jag hoppa? och jag får en klump i halsen. Det känns som allt är över nu, som jag är på botten. Livet är ett spel och jag fick nitlotten. Allting känns så värdelöst. Vill bara komma bort, bort till andra sidan av himlen eller något. Bara känna en känsla av lycka igen, bara kunna vara glad och skratta igen. De fanns en tid då jag älskade mitt liv, Men nu är ingenting som förr, inget är sig likt. Jag önskar att jag aldrig fötts, nu vill jag bara dö. Jag duger aldrig till någonting, vad jag än gör. 

Jag betyder ingenting så vem fan skulle bry sig om jag försvann en dag, nej ingen skulle sakna mig. Ni skulle ha det bra, slippa mina problem. Det känns som allt som händer, det är bara mitt fel. Jag älskar dig pappa, men vad ska jag ta mig till? Att ta mig härifrån är ju det enda jag vill. Det är hemskt att må såhär, det finns inget man kan göra. Fortsätt bara att kämpa är det enda man får höra. Det är svårt att vara stark och hålla modet kvar. Ska jag leva eller dö? Har jag ens något val? Vill åka till himlen och stanna där för alltid, aldrig komma tillbaks till denna fuckedup tid. Jag är hatad av så många, men älskad av få. Jag älskar mina vänner, min familj och så. Ni har gjort så mycket för mig och nu vill jag tacka er, men jag ska ta mitt eget liv när ni inte längre ser.*

Uppdatering om min psykiska ohälsa

Ni som läser min blogg vet ju att jag är diagnoserad med djup depression (Eller grad 3, eller Dystymi som det också heter) och jag har inte skrivit om det alls på min blogg på ett bra tag så tänkte ge er en uppdatering om detta. Varför jag inte skrivit om det på senaste tiden är för inget speciellt har hänt och jag har känt mig väldigt tom på känslor. Så har inte haft något att skriva om så att säga, och så är det fortfarande.

Har även slutat blogga på ångestskolan (Där jag endast skrev två inlägg) för just detta. Jag känner mig tom och har inga ord och hittar inga sätt att uttrycka mig och då blir det inga inlägg heller. Så jag får komma tillbaka och blogga där när jag väl kan börja formulera mina känslor och mina diagnoser mer. 

Ni vet kanske också (vet att jag nämt det innan) att jag alltid skrivit om både jätte bra och dåliga saker på min blogg men som jag aldrig publicerat. Utan sparat dom i utkast för att det bara är så skönt att skriva av sig. De var nåt jag gjorde minst 1 gång i veckan och har jätte många sådana i utkast. Men det är något jag slutat med då jag är tom på känslor och lyckas inte formulera ner de jag känner. (Dock har jag lovat er minst 1 inlägg av de jag skrivit som ska komma ut) och de ska komma ut på nyår. För det var på nyår 2016/2017 jag skrev det och jag vill att ni ska få mina känslor jag hade då, och så ska vi jämföra dom med hur jag känner i år och vad som är skillnaden.

Nu när vi rätt ut det, så kan vi återgå till själva diagnoserna och hur det går för mig. Jag har slutat äta alla mina tabletter då de gör min kropp så illa. Uppviktgång, dålig hy osvosvosv. Har gjort det i flera månader nu och det verkar gå bra och min kropp mår bättre. Har fortfarande grymma jävla sömnproblem och tar sömnmedel minst 4 av 7 dagar i veckan. Och ibland hjälps inte ens de. Jag går ständigt till min psykolog. Cirka varannan vecka. Vet inte om det funkar eller inte om jag ska vara ärlig. Men ska fortsätta gå till mitt friskvårdsbidrag går ut i februari och sen får vi se hur det blir med det.

De som blivit bättre med depressionen är att jag kan se de roliga i vissa saker. Innan kunde jag göra roliga saker men som jag inte alls tyckte va kul längre. Nu ser jag inte att jag måste hänga med min kompisar bara för att ha dom kvar. Nu ser ju det roliga i att hänga med dom. Jag känner att jag är mer delaktig i saker. Jag känner mig inte alls lika ensam. Innan kanske jag kände mig ensam cirka 3 av 4 veckor i månaden. Nu är de kanske 1-2 veckor jag känner mig ensam i månaden. Jag hade ständiga självmordstankar och självmordsförsök och under detta året har jag inte försökt ta livet av mig alls många gånger, utan mest skadat mig själv och de är mer rop på hjälp än att faktiskt vilja dö. Sedan har mina tankar inte varit där lika ofta. Självklart är dom där varje dag. De är dom alltid. Men jag tänker om när dom kommer. Istället för skada mig själv som jag gjorde innan, så vänder jag det. Får det till att "varför ska jag dö när jag har så många fina människor i mitt liv?" "Varför skulle jag inte vilja skaffa barn och se dom växa upp?" osv. Då får jag tillbaks livsgnistan igen. Framförallt, har jag lärt mig de senaste månaderna, de senaste året om hur jag ska hantera saker och ting. Det som egentligen är de värsta med depressionen är sömnproblemen och orken till att göra saker. Nämnde tidigare att jag fått tillbaka gnistan till att vilja göra saker, men att orka dom är värre. Blir mer än ofta att jag bara sover bort dagarna. De är jobbigt att ta sig till jobbet, det är jobbigt att träna, de är jobbigt att ta tag i körkortet, de är jobbigt att gå på dejter, de är jobbigt att städa, de är jobbigt att tvätta, de är jobbigt att träffa kompisarna, och de är jobbigt att bara ta en dusch. Ja de kämpar jag med ständigt varje dag, än. Att endast ta mig upp ur sängen och ta tag i den nya dagen. De är min största utmaning.

Sen har vi panikångesten. Vanlig ångest har jag varje dag. Något som en frisk person har endast när den ska göra något jobbigt, nervöst. Eller liksom den klassiska söndagsångesten. Men jag, jag lever med den ångesten varje dag. Ångest över att jag sover bort hela dagen, över saker jag inte får gjorda osvosvosv. Men själva panikattackerna händer ytterst sällan. Sen i juni har jag endast haft 10 panikattacks dagar. Och kanske 30 vanliga panikattacker, nyktert. Innan kanske de var 30 enkla i veckan och 10 dagar i månaden. Fattar ni skillnaden!? I Onyktert skede är det dock annorlunda. Då kommer panikattacker när jag blir för full eller när något påminner mig om våldtäkten förra året. Som att bli ensam på krogen eller efter krogen. Något jag lärt mig, är att ifall detta händer så har jag en back up plan. En plan för att möta någon, eller ta mig där ifrån och att ständigt ha någon som kan komma och hämta mig. Pappa är alltid hemma när jag dricker alkohol nu mera, vilken är en jätte trygghet. De funkar för nu, men kommer inte funka för alltid. Förstår jag också! Tar fortfarande tabletter för detta vid behov. Alltså när jag får en panikattack i ENDAST NYKTERT tillstånd. Då man absolut inte ska ta de i samband med alkohol eller droger.

Allt detta har fått mig väldigt tom. Och oftast mår jag varken dåligt eller bra. Jag mår okej, Men vet ni vad? De är så mycket bättre än att må dåligt. Okej är bra. Okej är MITT bra! Är glad över hur långt jag kommit sen våldtäkten och allt hände, är så himla stolt över mig själv och jag måste våga säga det till mig själv oftare. Jag är så stolt över dig Linda! Kanske att de här med psykologen hjälper trots allt. För skillnaden på nu och för ett år sen är så stor och kanske en dag har jag chans att bli frisk, eller åtminstone må bra och har allt hanterbart.

Feminist, rasist, eller rimligt tänkade..

Jag är med i en grupp på Facebook, och där la jag upp en bild på mig och skrev att jag ville köra en selfietråd för jag hade tråkigt och jag vet att de blir så jävla mycket hat i den gruppen så ville se vad jag kunde få för reaktioner. (dock trodde jag inte det skulle komma så här grova.) Det var i alla fall en helt vanlig bild med ett vanligt linne på mig så man ser lite klyfta liksom. (Min p-bild på FB.) I alla fall så var en av de kommentarerna den här ovan. Det här är bara sjukt enligt mig, bara för jag lägger upp en selfie där man ser lite klyfta så är det mitt fel att människor blir våldtagna och att pedofiler ger sig på barn? Jag vet inte hur han får ihop det, och just att han säger att han har emot våldtäksmän. Nej, med den kommentaren visar han bara att skiter i vilket och det här med att jag är ett prostituerad äckel pga av en selfie? Hans huvud kan ju inte riktigt fungera. Så pga min bild så ser han att jag säljer mig, låter ju rimligt? Asså människor som han behöver skärpa till sig, finns allt för många människor som tycker som han. Likadant det här med om tjejer ligger mycket eller med många så är hon en slyna/hora. Nej det är hon verkligen inte. Det är år 2017. Skärp till er och väx upp! Dock typ alla som sagt/skrivit så till mig är utlänningar och har väl en ennan kultur i sitt land. Men förfan du/ni/dom är i Sverige och så här är det här, lär er våra regler och skärp till er om vi nu var så snälla att ta emot er.

Jag är trött på att höra att jag är en hora, jag är trött på att bli antastad på klubben, jag är trött på att vara rädd när jag går hem på natten, jag är trött på att folk kollar in mig som ett sexobjekt när jag är på affären, (De killar som varit elaka mot mig är 99% utlänningar), jag är trött på egentligen alla killar. Tyvärr till och med er snälla killar. De elaka killarna förstör er. Jag kommer inte kunna lite på er, tills ni visar mig motsatsen.

Tror även SD kommer vinna i valet nästa år, för det har gått över en gräns. Det händer inget i Sverige. De blir bara värre och värre. Det är sjukt, för ett år sen hatade jag SD, skulle aldrig kunna rösta på dom. Men har fan börjat inse att de förmodligen är det enda som kan ändra på hur Sverige är just nu. För jag är på ett sätt trött på hur mycket vi svenskar måste anpassa oss efter utlänningarna när det i själva varken är tvärtom eftersom de kommer till vårt land och då borde de följa våra regler och traditioner. Varför ska vi ändra allt pga av dom? Är trött på rättsystemet som inte funkar i Sveige alls just nu. Att skattefel osv är så mycket högre straff än för våldtäkt och misshandel tillexempel. Är trött på att vi tar in så mycket människor och ger utlänningar pengar för våra skattepengar och jobb så de inte finns till våra umgdomar. För där är jag, jag är en ungdom i Sverige och det är näst intill omöjligt att få ett heltidjobb om man inte har bra kontakter. Ska egentligen inte ytta mig för mycket om politik för så insatt är jag inte, något jag måste bättra på till valet. Men är ju för och nackdelar med alla parti såklart.

Nej jag är inte rasist och inte feminist, jag ser bara det här som rimligt tänkande. Har absolut inget emot de utlänningar som sköter sig och är snälla. Men är trött på allt de jag skrev där uppe. Framför allt sveriges rättsystem. Det måste verkligen ändras. För det här är helt sjukt, ändras det inte snart så har vi förmodligen ett tredje världskrig inom 50-100 år.

Jag är rädd, rädd för killar. Jag är rädd för att bli lämnad ensam ute när de är mörkt. Jag är rädd för att träffa en kille för första gången. Jag är rädd för att prata med killar. Jag är rädd för att ha sex med killar. Jag är rädd för allt som har med killar att göra. Jag litar inte på er killar. För ni har antastat mig närmare 50 gånger på fester. Ni har våldtagit mig en gång och försökt en annan. Ni har kallat mig hora/slyna sen jag var 13 år gammal och gör det fortfarande till och från.

Vet att det inte är ni, men för mig blir det ni. För det spelar ingen roll. Jag ser alla män som potenciella väldtäksmän. Har man varit i min sits förstår man. Män gör det troligen inte. För att skydda sig själv, för att inte vara med om allt de där hemska en gång till så måste man tyvärr se det så.

OBS! Får ursäkta för ett litet rörigt inlägg med lite tankar om olika saker och lite hoppande. Men var så mycket tankar och känslor som kom upp under tiden jag skrev detta inlägg. Hoppas ni har förstående för det! Det är ju trots allt viktiga ämnen alltihopa.

Det enda jag duger till?

Jag är en tjej, en tjej på 20 år. Som har haft ett av och på förhållande i cirka två år mellan 12-14 år. Jag är en tjej som var super kär i en kille när jag var 16 men som behandlade mig som skit i några månader. Jag är en tjej som sedan blev kär i en annan kille när jag var 16 år och som höll i två år och ett år som förlovade.

Så här känner nog alla singlar någon gång, och troligen kommer det inte att vara så här. Man känner att det är ingen som vill ha en, man känner att man kommer leva ensam i resten av sitt liv. Jag kommer aldrig bli kär igen, jag kommer aldrig hitta pappan till mina barn. Problemet är att genom allt jag gått igenom och allt jag går igenom inom min depression, så stärks alla känslor. Mitt bekräftelsebehov stärks, min ensamhetskänsla stärks..Vilket är ett problem. Det här gör att det enda jag tänker på är att jag behöver skaffa mig en pojkvän, det är också svårt när nästan alla ens vänner också har pojkvän och vill inte hitta på samma saker som sin singelkompis. Man ligger liksom då på olika plan och glider lite ifrån varandra.

Men då är mitt behov efter en pojkvän så jävla stort att jag på ett sett går och letar efter det, men samtidigt så vill jag ju inte ha pojkvän bara för att. Jag vill ju ha en pojkvän som jag är så jävla kär i och som har allt det där jag behöver i en kille. Jag är så himla rädd för att mina behov på bekräftelse och trygghet kommer att såra någon eller mig själv i slutändan. Så vad gör jag? Jag blir så rädd för att såra folk att jag stänger av mina känslor när det kommer till killar. Jag kan träffa killar, men antingen så skiter jag i det, eller så blir jag vänner med dom. För även om jag skulle tycka om en kille jag träffar så kan jag inte låta mig själv bli kär i honom. En kille jag snackade med om det här, han sa "när man väl har hittat rätt, så kommer det bara att gå automatiskt". På ett sätt tror jag så väl på det där, och jag hoppas han har rätt. För jag är så rädd, att allt alltid kommer bli så fel.

Men genom mina förhållanden jag tidigare haft och genom mig själv, så har jag blivit så sjukt kräsen gällande killar. Det är så mycket en killes personlighet måste vara för att det ska kunna funka en längre tid. Två viktiga punkter för mig är såklart humor, sen behöver jag någon som kan lyssna och förstå. Någon som kan lyssna när jag mår dåligt och någon som på ett sätt kan förstå. Jag kommer aldrig kunna ha ett förhållande igen med någon som inte har en aning om nått med depression eller panikångest. För det var ett av felet med mitt senaste förhållande, jag kunde liksom säga att idag mår jag dåligt och sen varför och hans svar var oftast liksom "jaha" och sen inte så mycket mer. Som jag sa en person med depression behöver mer bekräftelse än en person som är frisk och där av funkar det inte att endast säga "jaha" när jag har valt att säga att jag är ledsen, tyvärr.

Sen har vi ett problem till. Jag är en väldigt öppen person, om allt. Om min psykiska ohälsa, om sex osv. Men är jag för öppen om sex för killar så vill de oftast bara ligga med mig. De vill liksom inte lära känna mig. Varför ska jag som person behöva ändra mig för att killar ska bli intresserade av att lära känna mig än att endast ha sex med mig? Det är ju inte det jag vill. Jag vill ju fortfarande vara öppna jag, men att killen inte bara skulle vilja ha sex med mig, utan att han skulle vilja vara intresserad av att dejta/lära känna mig. Det är nästintill aldrig någon som är det. Inte många har som sagt det iaf, och de som faktiskt sagt det, är sådana jag inte är intresserade av, tyvärr. Det hela går ju bara i en ond cirkel.

Försökte hoppa från fönstret..

Jag ska berätta, jag ska berätta vad som hände i fredags, eller snarare natten till lördagen. Från att gå från en grymt rolig kväll och natt med några av de bästa personerna i mitt liv, så blev det helt plötsligt en av min familjs värsta mardrömmar. Hade det super trevligt som sagt i fredags, fixade mig och så hemma, tog sedan bussen till Jessica tillsammans med Anna, påvägen mötte vi också Becka. Sen satt vi och pratade och drack hos Jessica, innan vi gick till Frans och hans kompisar som hade en lokalfest där vi fortsatte att förfesta vidare. Runt lite över 23.00 kom våran taxi och vi åkte ner till stan. 

Vi gick en snabb runda på stan och sedan åkte jag, Becka och Jessica Virvelvinden. Var så jävla kul! Innan vi senare gick in på Grace. Hade så jäkla kul på Grace också. Var dock lite väl mycket folk tyvärr. Men var skönt att vara tillbaka på gamla hederliga Grace. Träffade många goa gamla som nya vänner. Trots att det var brandlarm på Grace och jag blev svinorolig för alla jag kände. Plus alla djupa deeptalks med tårar som tillexempel med Thilda.

Sen kommer vi till när allt hände. Helt plötsligt stod jag själv utanför grace och missade bussen med någon minut och visste inte hur jag skulle ta mig hem. Känner hur jag börjar få panik, att jag börjar tänka på att jag är själv igen, att allt som hände helgen innan skulle kunna hända mig igen. Jag börjar gråta och blir rädd. Men vill inte gråta vid en massa folk, så jag går. Jag går till busshållsplatsen vid Linnéparken/gamla strykjärnet. Jag ser en massa taxis passerar mig och jag försöker stoppa dom i panik men ingen stannar. Till slut ser jag att en taxi komma, fast från motsatt håll med ingen i så jag går ut mitt i vägen så den stannar. Jag hoppar in och han frågar hur det var med mig osv, jag berättar då allt jag varit med om helgen innan och även lite andra saker som var orsäken till att jag var rädd och att jag grät. Sedan berättar han ungefär halvägs hem till mig, mellan kampen och skogsuddevägen (Ni som kan Teleborg) vad taxiresan skulle kosta. Jag letar igenom min väska och hittar inte mitt kort och säger att tyvärr jag hittar inte mitt kort, antingen har jag tappat det eller så har någon av mina kompisar kortet. Då tvärstannar han och skriker i prencip "hoppa ur horunge". Då flippar jag, jag skriker att han är en jävla idiot som lämnar en tjej ensam mitt i natten som redan är rädd som fan. Men han bara kör. Då börjar jag seriöst gråta som fan, jag känner paniken, hur arg och ledsen jag blev.

Gick sedan en bit, hade precis gått över Willys parkering så jag kom upp mot vägen igen när en taxichafför stannar och frågar om jag ska ha skjus, jag gråter fortfarande och berättar allt som hände mig med den andra taxichaffören och det som hände hänt ridigare i mitt liv. Han kör hem mig, jag slipper betala. Det fanns en godhjärtat människa ändå. Jag går upp och hem till lägenheten, min syster öppnar åt mig, jag gråter som fan. Jag berättar vad som hänt, hur mycket jag hatar mig själv, mitt liv och hur mycket jag vill dö, att jag ska ta självmord. Jag ser hur upprörd min syster blir. Hon ringer pappa i panik, och ber han komma hem. (Då han var hemma hos sin tjej). Till slut lyckas jag lugna mig lite och går in på mitt rum, låser in mig. Tar av mig kläderna och lägger mig i sängen och bara gråter. Jag har självmordstankar under hela kvällen sen det där med taxichaffören hände. Det var faktiskt jätte nära jag försökte hoppa från mitt fönster från tredje måningen, jag var på väg ut. Jag satt nästan på räcket med benen utanför. Hade inte min syster och pappa varit hemma. Alltså att jag varit hemma själv den kvällen, då kan jag lova att jag hade hoppat. Då hade jag nog inte levt idag, eller varit handikappad kanske livet ut, eller legat i komma. 

Till slut börjar jag tänka på allt igen, och min sorg och min ilska kommer igen. Jag börjar kasta saker i mitt rum. Glas och speglar går sönder. Kläder och skor ligger överallt. Min klädställning ligger på golvet. Tillslut får jag sådan panik/ångest att jag inte kan andas. Jag måste ha luft. Försöker öppna mitt fönster men då är min persienn ivägen och jag får ju sådan panik så tar sönder hela den och lyckas även ta sönder fönstret. Men lyckas till slut få upp fönstret och kan andas. Men jag hör då hur min syster får panik från sitt rum och skriker på pappa "hon kommer hoppa, pappa hon kommer hoppa". Jag vägrar öppna när de knackar på min dörr då jag vill va ifred. Men de är ju så rädd att jag ska göra mig själv illa så de ringer polisen. Jag vägrar öppna när polisen kommer, skriker även dumma saker när jag är arg och kastar saker. De försöker även bryta sig in i mitt rum och lyckas till slut låsa upp min dörr på något sätt. Jag skriker och de vill prata men jag vill verkligen inte. De försöker ta tag i mig och jag vill bara att de ska gå så jag börjar sparka mot dom. Då sätter dom handfängsel på mig, det gjorde så jävla ont. Skrek då aj hela tiden, då kunde inte lugna ner mig så de bestämde sig för att skjutsa mig till psykakuten. Jag var i endast trosor, de tog endast mitt täcke över mig, och sen fick jag ta på mig ett par flipflops. Jag vägrade gå med dom, så de bar mig, och de gjorde så jävla ont i handlederna när de gjorde de. I alla fall så börjar jag lugna ner mig i bilen, men då börjar polisen som sitter nära mig att kalla mig Emelie hela tiden, sa till han hela tiden men han sa Emelie hela tiden ändå, då flippade jag igen. De ska liksom göra ett jobb och de kan inte ens komma ihåg namnet om den person de tar hand om. Oj vad speciell man kände sig, oj vad lugn man blev. Nej blev skitförbannad. Dessutom såg jag att han var ny som polis och berättade att jag såg de och han bara tystnande. Han borde skämts. Nej han var skit dålig på sitt jobb och ist för att försöka lugna mig så gjorde han mig bara argare.

Väl på psykakuten fick jag sitta i väntrummet med en av poliserna medans den andra pratar med en massa läkare osv. Till slut kommer en tjej ut, hon var inte läkare. Vet inte vad hon jobbade som riktigt. Men hon berättade att de bara hande en doktor på plats och att det var en kille och efter allt som hänt de senaste veckorna, med män så litar jag inte på någon. Jag kände bara nog pratat med killar, så jag vägrade. Jag sa att jag tänker inte prata med en kille. Aldrig i livet. Killar har tappat min tillit helt enkelt. Så de lät mig vara en stund, till slut hade jag lyckats lugna mig iaf så poliserna tog bort handfängslet.

Efter ett tag gick jag in och började prata i enrum med tjejen. Vi tog bland annat alkoholkontroll. Sen pratade vi om kvällen och hela min depression och vad som hänt i mitt liv osv. Till slut kommer han doktorn som va en kille in. Då kände jag helt ärligt att jag inte orkkade bry mig att han vsr där. Sitter och pratar med de i några timmar iaf. Det ända vi egentligen bestämmer är att han ska stärka min medicin, min depressions medicin. Till slut säger de till mig att jag får åka hem. Jag ringer pappa som kommer och möter mig och vi pratar hela vägen hem. När jag kommer hem så är mitt rum fullt med glas på golvet, trots att pappa rensat ur rummet. Jag får som tur är sova i pappas säng denna natten. 

På lördagskvällen jobbade jag, när jag kom hem hade pappa sädat mitt rum. Är bara kläder som fortfarande i prencip ska hängas upp på klädställningen. Dock hatar jag att vara i mitt rum just nu, trivs inte alls. Hela min dörr är trasig, känns tomt i rummet då en massa saker gått sönder, möbler är trasiga, min persienn och fönster i trasigt. Hänger massa filtar över fönstret så jag kan sova och inte få in ljus i rummet. Nej jag vill bara göra en helt roommakeover just nu. 

Som ni förstår mår jag skit just nu. Det ända jag i prencip försöker fokusera på är min syster, min syster som jag aldrig sett så ledsen och rädd som i helgen. Min syster som enligt mig själv, jag kommit närmare av det här, min syster som jag inser nu att hon bryr sig om mig mer än vad jag någonsin har trott. Min syster som jag bryr mig om mer än vad jag någonsin har trott. Guld till henne! och även att ta mig till jobbet. Orkar inte alltid ta mig till jobbet tyvärr. Som idag. Men jag försöker verkligen. Har en massa vänner just nu som mår dåligt och går igenom saker som jag vill finnas där för, men jag kan inte. Jag har inget självförtroende för att hjälpa någon just nu. Det är svårt att finnas där och ge ett pepptalk till någon när man själv inte vill leva. 

"Det här är jag"

Jag vill att alla kollar på Tovas video. Sen ska jag också berätta min/mina historier om det här med naken/lättklädda bilder då jag i princip varit i samma sits som henne tyvärr. Jag har mått dåligt sen jag var jätte liten och jag mådde som sämst i åldern 13-15 år. Då bodde jag i Mjölby och likadant som hon säger så behövde jag bekräftelse för att känna mig fin och att jag dög osv. Så även jag var jätte lätt att övertala till att skicka lättklädda bilder.

Jag minns en gång när jag var i Växjö hos min mamma och pratade med två syskon på Msn från Mjölby och de övertalade mig att ta bilder och skicka till dom. Vilket jag självklart gjorde. Efter ett tag började folk skriva till mig "024" och jag fattade inte var folk pratade om. Någon dag senare berättar min dåvarande bästa vän att hennes bror har fått nakenbilder på mig och att just då bilden hette "024" så då fattade jag varför folk hade skrivit det till mig. Inte bara skämdes jag för att det hade nåt ut till min bästaväns bror som man träffade rätt ofta, utan även vad det skulle göra med min framtid liksom. Jag berättade om det här för min pappa och storgrät och han blev självklart arg men han gick faktiskt hem till bröderna och knackade på och sa till dom att ta bort bilderna och sluta skicka runt dom. Och efter några veckor var det här tack och lov glömt och jag slutade med att skicka sådana bilder för stunden.

Efter ett cirka halvår flyttade jag ner till Växjö och hade då precis börjat med p-piller och jag gick upp 10 kilo. Där av gick jag från en B storlek till D i bh. Och självklart började folk ge mig komplimanger för mina bröst, vilket jag gillade. Äntligen så hade jag något många tyckte va fint och jag började få den bekräftelsen jag ville ha. Där av la jag endast upp bilder med urringade tröjor där man såg lite bröst. Vilket jag ibland fortfarande gör än idag, och än idag är det ofta i behov av bekräftelse. För ett bekräftelsemåste förvinner inte bara sådär, det tar tid.

Efter en liten tid i Växjö så började jag skicka lätt klädda bilder igen. Alltså på mig i endast stringtrosor. Mådde inte så dåligt över det då jag fick den bekräftelsen jag ville ha. Tills en dag jag är i skolan och ett random nummer skriver till mig "är det här du?" och skickar då en bild på mig i endast string. Ja svarar jag och frågar hur hen fick tag i den. Det var en tjej som skrev då att hon hade sett den på existenz och jag frågade självklart hur hon visste att det var jag då jag visste att jag aldrig skickade lättklädda bilder med mitt ansikte på. Hon sa då att hon kände igen bakgrunden. Inte så konstigt med tanke på att jag hade en av Kronobergs största blogg just då. Jag fick i alla fall panik och försökte leta upp den men hittade inte den. Hon försökte även hjälpa mig med att hitta den, men till slut såg vi att den som hade lagt upp den hade tagit bort den. Så förmodligen hade väl hen ångrat sig tack och lov.

Efter det här slutade jag skicka bilder, men behövde då hitta något annat sätt att få bekräftelse på. Vilket jag gjorde. Att ha sex. Under sommaren mellan 9an och 1an på gymnasiet så låg jag med rätt många killar som jag egentligen inte alls ville ligga med, utan det gjorde jag för då kände jag att jag dög, var älskad och fin. I detta läge gjorde man allt för att få känna sig älskad och att man dög till något, för jag har aldrig känt mig älskad både pga av allt som hänt med min mamma plus att restan av familljen samt vänner har liksom aldrig sagt de orden jag behövde höra. Så även fast jag vet att jag var älskad av dom så behövde jag ha ett bekräftelse på det, vilket jag aldrig fick så då hjälpte det med att ha sex för att känna mig älskad, fin och att jag dög. Än idag har jag svårt att säga nej till sex. Har hänt och händer fortfarande idag att jag har sex mot min egen vilja. Men idag har jag ingen aning om varför, kanske är det bekräftelse än idag eller också är det något annat. Men jag lyckas inte få ut orden att jag egentligen inte vill men innerst inne så skriker jag "nej jag vill inte". I ren praktik är ju det här egentligen våldtäkt. Men samtidigt är ju det inget man kan göra åt då jag faktiskt inte sagt att jag inte vill. Men på något sätt borde killarna jag varit med sett på mig att jag egentligen inte ville kan man tycka. Då jag liksom låg där med konstiga ansiktsminer och puttade bort händer när dom rörde saker de inte skulle röra.

Det här är något jag kämpar med fortfarande, bland annat att kunna säga nej till sex. Vilket går bättre och bättre men har ändå en stor bit kvar. Har fortfarande ett bekräftelsebehov även om det inte är lika stort som förr. Så fortfarande kan jag lägga ut urringade bröstbilder på sociala medier för att få min bekräftelse. Även ibland skickar jag inte nakna men därimot lättklädda bilder via snapchat. Vilket jag också försöker intala mig själv att jag inte ska/behöva göra.

Med det här inlägget vill jag verkligen att alla tänker på vad ni lägger ut och skickar till folk. Jag ångrar mycket jag har skickat och det är inte kul när väl konsekvenserna kommer upp. Men något många också måste fatta är att det inte är pga att vi är slampor osv utan det är ett självskadebeteende, det är något jag gjorde fast jag inte ville för att jag skulle känna mig älskad och att någon tyckte jag var fin. Ni som sitter där i samma sits, så vill jag säga till er att sluta med det här genast. Det finns andra sätt att få bekräftelse på och du är fin precis som du är. Så snälla gör inget du kan komma att ångra i framtiden.

Ju mer "han" spottar på mig desto snabbare kommer jag att blomma

Jag och Mattias gjorde slut i början av april 2015. Efter två veckor låg han med en annan tjej. Vilket för mig var alldeles för tidigt att ligga med någon. Ja jag hade träffat killar men aldrig gjort något med dom efter den tiden. Självklart började vi bråka, jag mådde så sjukt dåligt. Men egentligen inte över att han låg med någon annan. Utan jag var bara rädd att han skulle hitta en ny tjej att bli kär i så kort efter. När han och jag blev tillsammans var det bara 3/4 månader sen han och hans dåvarande ex hade gjort slut. Så var jätte rädd att detsamma skulle drabba mig, och även fast det var jag som gjorde slut och kände mig mer säker på att vilja vara singel än i ett förhållande just då så hade jag fortfarande känslor för han och ville inte se han med någon annan. 

Vi bråkade i ungefär 2 månader och efter balen någon gång bestämde vi att vi skulle skita i varandra helt. Under sommaren träffades vi ute på krogen väldigt ofta vilket ledde till att vi började prata igen. I slutet av sommaren när Grace precis hade öppnat igen så mötte jag Mattias där, vi pratade hur länge som helst och bestämde oss då för att bli kk:s. Men eftersom han bor i Malmö så blev det bara på helgerna, efter krogen på fredagar brukade han hänga med mig hem. Ju mer veckorna gick desto längre stannade han, han kom lördagskvällar också och stannade hela söndagen tills han åkte hem på söndagskvällen. Tillslut började han även stanna lördagen hos mig. Vilket betyder att nästan varje helg umgicks vi regelbundet i flera veckor/månader. 

Det slutade med att vi började få känslor för varandra igen. Vi började säga saker på fyllan osv. Han erkände för mig för cirka 3 veckor sen att han vill försöka med mig igen. Jag har med känslor för han men jag visste att jag vill hellre vara singel än i ett förhållande just nu och jag vill inte gå in och chansa för att sen kanske tveka och måste göra slut och såra Mattias igen. Sen gav jag honom ett val om det skulle bli för jobbigt för han att träffa mig. Antingen fortsätta ses så ofta som vi gjorde, eller fortsätta ses men mindre eller sluta ses. Han valde då att fortsätta ses fast mindre. Sen gick det knappt en vecka då vi hade det här samtalet igen och jag sa exakt samma sak som sist. Och då sa han att det var lika bra att vi höll oss ifrån varandra. Vilket inte var det jag ville då jag verkligen gillar honom. Men eftersom jag inte var redo att gå in i ett nytt förhållande än och han kanske tycker det är jobbigt att umgås med mig när han har känslor för mig om vi fortfarande levar som singlar, så var det därför jag accepterade det han sa. Men sen i fredags skulle jag träffa en kille och det berättade jag för honom så han inte fick höra det från en annan än mig. Den här killen och jag gjorde inget mer än att umgås och prata. Och runt 00.00 i fredags skrev Mattias att han saknar mig och ville ses på lördagen. Jag svarade då med att jag med saknade honom och att jag inte kunde ses på lördag..

Idag skriver han till mig att han låg med en tjej i fredags, Någon timme efter han skrivit de orden till mig och inte vilken tjej som helst heller utan en av dom jag umgåts med rätt mycket nu mera. En jag skulle ha kallat vän. Inte nog med att jag redan var ledsen, så fick jag reda på det här. Det var som att sparka på mig när jag redan låg ner. För mig är det här respektlöst, och visst under tiden vi höll på har jag med gjort saker som är fel. Men sådant här skulle jag aldrig göra. Just nu mer än någonsin behövde jag honom. Som vän, behövde hans stöd nu när jag ligger på botten och drunknar. Men man kunde visst sjunka lite till.

Jag skriver det här för att min blogg är som min dagbok. Det är här jag skriver ut mina känslor och blir han arg för det får han ta det. Det han har gjort får han stå för och jag får säga det här till vem jag vill då det faktiskt har med mig att göra. Jag är bara så trött på att bli överkörd, mestandels killar.

Men jag ska väl tacka honom. För tiden vi hade och för att kärlek är det bästa som finns. Så jag får tacka för stunderna vi hade det bra. Som citatet säger.
Hellre hjärtat krossat tusen gånger om än att aldrig någonsin älska. Now it's time to move on!