Linda Kjellberg

Kategori: Vardag

Såklart nya snapis

Pic 1 / Selfie i nya bodyn och mitt krulliga hår. Pic 2 / var ledsen över att jag inte kunde gå på Lakers premiär för jag jobbade kväll.
Pic 3 / En dag på jobbet. Pic 4 / Ansiktsmask. Selfie innan Bowling med jobbet.

Pic 6 / Ellen, Sahga, jag, Weal och Elin på bowlingen. Pic 7 / Jag och Sahga. Pic 8 / Amela, jag, Ellen och Weal. Pic 9 / Drinkarna. Pic 10 / Pina Colada.

Pic 11 / Selfie innan jobb. Pic 12 / Hur fin är inte Amela här? Mat och cider med henne innan tjejkväll.
Pic 13 / Sonja, jag, Ellen, Matilda och Sahga hos Sahga förra helgen. Pic 14 / Me and Sagha. Pic 15 / Amela, Matilda och jag. 

Mina senaste femton snaps

Pic 1 / Firade Anna i efterskott. Pic 2 / Selfie innan ärenden på stan. Pic 3 / Myskväll med ansiktsmask med pappa i soffan.
Pic 4 / Var med Malin på Lakers träningsmatch. Pic 5 / En hel korg med alkohol blev shoppat.

Pic 6 / Selfie. Pic 7 / Jag och Natha på hennes inflyttningsfest. Pic 8 / Jag och Felicia. Pic 9 / Selfie. Pic 10 / Nathas tårta.

Pic 11 / Jag och Anna på gymmet. Min träningspartner! Pic 12 / Myskväll med frukt och Idol.
Pic 13 / Selfe. Pic 14 / Mat på Grand med Amela efter jobb. Pic 15 / En till selfie i färg.

Mysfredag med Amela

Hej på er, trevlig helg får man ju lov att säga! Denna helgen hade jag bara lust att ha en chill helg. Känns som jag super varje helg om jag inte jobbar haha ibland även det. Men jag och Amela bestämde i alla fall att vi skulle ha en myskväll hos mig, så vi gick till affären och köpte olika frukt och glass som vi åt på kvällen och satt och drack vin och cider. Vi satt och pratade hela kvällen, spelade lite Wii, kollade Fångarna på fortet och spelade kort både själva och med Malin och Lynn. Riktigt mysig kväll! Slutade även med att de blev rätt sent så Amela som här. Sådana här kvällar behöver man oftare!

Mysiga tråkiga Måndag

Hej på er, idag är det måndag. Ny vecka, nya tag! Jag var idag ledig och spenderade min mesta tid på Skåres med Anna, Emmy och Amela. Vi fikade och satt och pratade i några timmar och de va bara så jäkla mysigt. Mer sådant här behövs i vardagen! Lyx med fina vänner helt enkelt.

Firande i efterhand

Igår efter både jag och Anna hade jobbat klart så åkte vi ner till stan för att äta på Sit N Go. Himla god mat där, att man inte äter där oftare är ju konstigt. Vi firade i alla fall Anna där i efterhand då vi inte hunnit med att få ihop våra scheman så att säga. Så vi satt och avnjöt god mat, lite skitsnack och självklart fick ju hon även sitt efterlängtade paket. Hon fick ett doftljus med Burn Cancer. Vi hade ju en helt klart riktigt mysig kväll!

Senaste snapsen


Pic 1 / Jag, Thilda och Jessica innan utgång. Pic 2 / Jag och thilda hos Ellen. Pic 3 / Myskväll med Emmy.
Pic 4 / Nya naglar! Pic 5 / Jag, Amela och matilda på Lagerlunden i lördags. 

 Pic 6 / Mysig kväll med ansiktsmask. Pic 7 / Teleborgsrundan med Anna. Pic 8 / Mina nya träningskor! Pic 9 / Selfie. Pic 10 / Min outift i lördags.

Pic 11 / Besök av bästa Manda. Pic 12 / Mat på Coretto med Amela. Pic 13 / En regnig dag i veckan. Pic 14 / Fika på Espresso Hause med Amela.
Pic 15 / Myskväll med Emmy med att trösta varandra. Åh denna tjejen är en av de bästa jag någonsin träffat.

My saturday night

Hej, min lördag bestod av jobb från 10.30-16.00. Sedan åkte jag hem och fixade om mig innan jag åkte ner till stan och mötte upp Matilda och Amela. Vi åt mat på Umami Monkey, för vi hade inte ätit där innan. De var gott. Men jag är ingen höjdare för burgaere och de var ju typ endast de dom hade tyvärr. Köpte äve en sjukt god jordgubbs mojito. När vi hade ätit upp och pratat en lång stund gick vi vidare till Lagerlunden, där vi tog två drinkar till var och bara satt och pratade om allt. Vi avrundade kvällen runt 23.00 och åkte hem till var för sig. Sedan somnade jag till en film. Riktigt mysig lördagskväll!

Familjekväll

Hej på er, allt bra med er? Med mig är det helt okej föutom att denna veckan har jag varit sjuk. Feber, grov förskyllning, ont i halsen och hosta tyvärr. Men har jobbat mycket denna vecka ändå och jobbar även helgen. Idag jobbade jag från 10.30-15.00. Sedan åkte jag hem för att fixa om mig, och sen åkte jag, pappa och hämtade upp Åsa innan vi åkte ner till stan. Vi hade nämligen bokat att vi skulle spela shuffleboard. Var första gången för alla utom Åsa. Och jag briljerade där. Vann båda omgångerna. Sedan skulle vi även äta där. och mitt när Malin och jag fått våran mat så går brandlarmet och vi tvingas gå ut och stå ute i 10 minuter innan vi kan gå in igen haha. Maten var i alla fall helt okej. Det är abolut inte siat gången vi gör det kan jag säga. :-)

Firade Ellen i efterskott

Hej på er, igår firade vi Ellen i efterskott då hon nyss fyllt 21 år. Egentligen firades hon förra helgen men vi var ett gäng då som inte kunde komma pga olika anledningar. Jag jobbade natt bland annat. Så vi som inte kunde komma då firade henne nu helgen efter. Det var jag, Jessica, Felicia, Ellen, Amela och Natha. Så vi åt Tacos hos Ellen och sen öppnade hon sina paket och sen förfestade vi med olika spel och dans innan vi drog ut på Karma för sista gången för i år. Hade en jätte bra kväll hos både Ellen och på Karma. Men blev lite för full och kvällen slutade inte så bra för min del tyvärr. Men utöver de, skit bra kväll.

Min vecka/vecka trettiofyra

Hej på er, hur är det med er? Med mig är det helt okej. Tänkte berätta lite om vad jag hittat på denna veckan och vad som komma skall under helgen här. I måndags sov jag länge då jag hade jobbat mellan söndag-måndag natt. Sen så hade jag myskväll med Emmy under kvällen, vi gick till Ica och köpte gott och sen kollade vi på Idol som startade i måndags och sen pratade vi, kollade youtube mm. I Tisdags var jag bara hemma under dagen och sedan åkte jag ner till stan och mötte upp Amela och så gick vi ett varv runt Växjösjön och sen gick vi till Mcdonalds där Amela åt och jag tog en glass och så satt vi och bara pratade där i två timmar innan vi gick skilda vägar. I onsdags jobbade jag 10.30 - 14.00. Sen åkte jag och hämtade ut ett paket och sen ägnade jag min tid åt serier, musik och mina bloggar. Sen på kvällen mötte jag upp Anna och vi gick våran Teleborgsrunda. Igår var jag ledig och tillbringade min tid hemma. Idag, nu ska jag ta en dusch och fixa mig, sen har jag psykologtid, sen efter det så ska jag göra mina naglar och sen vidare mot 5 timmars jobb. 14.00-18.00. Sedan ska jag gå på grand för ärenden, födelsedagspaket gånger två ska inhandlas och en sväng på systemet ska hinnas. Sen blir det en mysig kväll med Zingo och Amela och saker som ska göras hemma. Imorgon väntas jobb. 09.00-16.00. Sen hem, fixa sig och sen är vi ett gäng som ska fira Ellen i efterhand så då blir de tacos, alkoholintag och utgång. På söndag jobbar jag mellan 12.30-17.30 och sen ska jag bara ha en spadag/myskväll hemma. Sen har jag ganska mycket inplanerat under nästa vecka också. Det är så himla roligt och veta att man har saker att göra hela tiden! :-)